Jā, es arī domāju par sautējumu, bet nemāku neko tādu gatavot. Lai gan laikam tur nekādas īpašās prasmes nevajag. :D Atceros, ka bērnībā cepām uz pannas- kabaci, tomātus, sieru.. bet tālāk recepti neatceros. Taču bija gardi.
Gazele, šeit ir recepte.. no tās lapas nočiepu bildīti. http://729layers.com/2014/03/20/nowruz-mobarak/
Esmu ēdusi veikalā pirktos un ļoti garšoja, mamma sākumā saviebās, bet tad apgalvoja, ka katrs nākamais cepums arvien vairāk iegaršojas :D Domāju, ka patiks tiem, kam tīk kardamons (viņu jūt) :D
Man patīk vasarās ēst kartupeļu salātus. Novāra jaunos kartupeļus, atdzesē un sagriež kubiņos, līdzīgi sagriež arī svaigos un mazsālītos gurķīšus un tomātu(nedaudz). Sajauc ar olīveļļu, sāli, pipariem un DAUDZ sakapātām dillēm :)
Sacepšu maziņos jaunos kartupeļu ar mizu, un klāt salāti no tomātiem, gurķiem un svaigām salātlapām. Nav citronu, tādēļ būs ūdens ar piparmētrām uz zemenēm
jautājums gatavotājām! :D
Pa dienu nomazgāju jaunos kartupeļus un liku vārīties ar mizu. tā kā steidzos, vienkārši izmakšķerēju kartupeļus, un atstāju katliņu ar ūdeni uz plīts. Tagad skatos ka katliņā ir zaļš ūdens. nevis viegli zaļgana nokrāsa, bet diezgans spilgts, itkā pārtikas krāsa būtu likta klāt :D
Tas ir normāli? Un no kā tur radās zaļā krāsa?
Jūtos reāli apjukusi :D