Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Perfektākā rabarberu kūka/maizīte ever!

 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Sveicieni virtuves guru!;-)
Lūdzu iedalīsiet man perfektākās rabarberu kūkas recepti?!
Paaaldies! :)
25.05.2015 10:46 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
ņam ņam, paldies (l)
25.05.2015 10:49 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ar iebiezināto pienu man garšo ļooti, esmu cepusi vairākas reizes gan rabarberu kūku, gan ābolu, un ar iebiezināto pienu man garšoja vislabāk, draugs arī vnm atcerās to kūku un izsaka atzinību, ka tā bija garšīga :-)
http://apollo.tvnet.lv/zinas/rabarberu-rausis-ar-kondenseto-pienu/691791
25.05.2015 10:56 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man pilnīgi sakārojās, bet no , no , jāieturas :'-(
25.05.2015 10:58 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Gurri1, paldies! :-)
Šķiet, ka būs jācep abas :D
25.05.2015 11:00 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Vakar uztaisīju veselas divas kūkas. Takā man neeenormāli garšo rabarberi, katrā kūkā to ir ap 1kg, no sākumā likās, ka būs par daudz, bet īstenībā ideāli :)
http://garsasbaudas.espati.lv/index/view/id/2779/RABARBERU-platsmaize-ar-drumstalam/ šai drumstalām pieliku kanēli klāt, superīga garša (l)

Šitā ļoti elementāra:
http://m.delfi.lv/receptes/article.php?id=43626659 taisīju visu dubultà, un liku 1kg rabarberu, tad sanāk vesela lielā plāts, un pieliku 1 karoti cepamā pulvera :-P
25.05.2015 11:02 |
 
Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
Man mamma taisni vakar bija uzcepusi rabarbermaizi ar iebiezināto pienu :)
25.05.2015 11:04 |
 
Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Man ir viena recepte, netā vairs neatradu..
Mīklai:
1glāze skāba krējuma
300gr sviests istabas temp.
3gl miltu
1 tējk. Soda
1/3 tējk. Sāls
1 tējk. Cukurs

Mīklu uztaisa un ieklāj kantainajā pannā, pāri liek sagrieztus rabarberus un var arī pievienot zemenes.
Pāri lej krēmu:
2gl skāba krējuma
2-2.5 gl. Cukurs
2olas
5ēdamkarotes miltu
Samikserē krēmu un lej pāri rabarberiem. Cep aptuveni 1h 10min 180 grādos. Gatavu pīrāgu var pārkaisīt ar kanēli.

Hu, uzrakstīju :-D
25.05.2015 11:09 |
 
Reitings 1652
Reģ: 01.02.2013
Rabarberi aptuveni kilograms. Es lieku tā, lai viss pārklājas. Šo recepti atradu, kad izdomāju sev misiju-uzcept rabarberu kūku,kas garšo arī draugam. Ar šo arī cilpa kaklā..kā ierauga rabarberus, tā prasa šo kūku.
Gribu uzcept tgd Gurri ielikto, šķiet garda. Nav tāda sausa??
25.05.2015 11:12 |
 
Reitings 100
Reģ: 01.03.2015
Es jau trešo dienu griežu rabarberu kilogramus un lieku saldēties, lai ziemā būtu. Un klāt nāk vēl un vēl. Ļooooti garšo. :D
Par kūkām runājot, esmu darījusi visādi - ar drumstalām, bez tām (visvienkāršākā ir tā pirmā recepte, ar kefīru - sanāk tā kā plātsmaize), jaucu arī ar zemenēm (drumstalkūka ar zemenēm & rabarberiem ir ļoti garšīga). Tad nu, ja tev parādās arī zemenes, iesaku pamēģināt šo:
http://www.stilaparks.lv/jaunumi/74/2378/

Pašai sagribējās tagad kūku cept... (l)
28.05.2015 00:45 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Iesakiet veselīgo variantu rabarberu kūkveidīgajam.
28.05.2015 00:55 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.05.2015
Iesakiet veselīgo variantu rabarberu kūkveidīgajam.

Kas, tavuprāt, ir veselīgais variants? Man ir daudz recepšu, bet tagad vēls, lai meklētu skapī. Rīt sameklēšu, aizsūtīšu Tev PM.
28.05.2015 01:02 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Esmu arī taisījusi jau ielikto ar drumstalām,
un ši , rabarberu zemeņu pīrāg, lielisks.

http://krista.lv/2010/05/rabarberu-zemenu-pirags/

Inga88


Ja gribas kādu veselīgo, es vienkārši receptes pārveidoju pa savai gaumei, vai izvēlos alternatīvas izejvielas. Piemēram, cukuru ar stēviju aizstāt. Auzu milts likt. Banānu. Sviestu ar pazeminātu taku saturu.
To pašu plātsmaizi gatao bez drumstalām, beigās kanēli vai pdercukr nedaudz pārkaisi.
Kaut gan pēdējā laikā labāk izvēlos pēc pilnas programmas gatavotu, bet mazāku gabaliņ vai retām. Esmu to nopelnījusi (l)
28.05.2015 01:08 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.05.2015
Ielikšu dažas RABARBERU RECEPTES. (Cerams, varēsiet izlasīt aprakstu, ja nē, rakstīšu drukā).

RABARBERU KRĒMS.
28.05.2015 15:12 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.05.2015
28.05.2015 15:13 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.05.2015
28.05.2015 15:15 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.05.2015
28.05.2015 15:16 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.05.2015
28.05.2015 15:18 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.05.2015
28.05.2015 15:19 |
 
Reitings 554
Reģ: 26.05.2015
Atvainojos, par savu slinkumu. Fotografēju, jo ļoti daudz jāraksta.
Pameklēšu vēl receptes, kaut kur bija jābūt vēl.
28.05.2015 15:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits