Mmmm...kāda tēma :) :)
Viennozīmīgi
Brūvera ali - kviešu, ingveralus, ķiršu alus (nē, ne latgaļu versija, bet Rīgā pie Spilves lidostas ražotais)
Poļu kviešu ali un medalus. Viņiem tas labi sanāk. Bet kaut kas jēdzīgs ir meklējams no dārgāka gala šajā kategorijā. (l)
Līgatnes alus "Zaļā dabas taka" ar citrusa apiņiem, mmm! Ļoti ņammīgs.
Iļģuciema kaņepju alus pēc garša s fifīgs, bet daudz nevar atļauties, jo 7 grādi :D
Lābietī visu ko esmu mēģinājusi,bet neatradu neko sirdij tuvu - varbūt neīstajā dienā pagadījos, jo viss garšoja tā, it kā būtu ar ūdeni šķaidīts :D
Lietviešiem patīk eksperimentēt ar visādiem jocīgiem aliem, viņiem diezgan izplatīts ir aveņu alus, kurš galīgi nav ar aveņu garšu, bet lapu garšu.
Āboliņu alus varētu teikt, bija pats savdabīgākais, ko pēdējo gadu laikā biju garšojusi. Smarža tiešām tāda, kā pļavā, kur zied āboliņi.
Vienmēr gribējies nogaršot visādus beļģu alus, bet Latvijā dabūjamie ir sasodīti dārgi...