Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sveikas meitenes:-)

 
Reitings 15
Reģ: 08.02.2015
Sveikas skaistās!:) lieta tāda. Es meklēju jau kādu laiku Valmierā darbu, kur pēc skolas piestrādāt:) es mācos Valmierā. Ģimnāzijā:) dzīvoju 15 km no valmieras. Es dzīvoju pie omes. Mums ir lauku viensēta. Ar visām ērtībām. Un mans tēvs arī pie mums dzīvo:-) pa vasarām es pārdodu zemenes. Bet tagad jau meklēju arī pa skolas laiku kādu iespēju piepelnīties, jo negribu sēdēt uz omes pensijas. Ja jau mans tēvs nevar nodrošināt mani, tad arī nav godīgi, ka es sēžu uz omes kakla:-) man pēc mazāk kā mēneša paliek 18gadi. Un līdz šim meklējot sludinājumos darbu, nevaru neko atrast.;-( vai kāda var kaut ko ieteikt?
27.04.2015 03:29 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Varbūt ir vērts pašai uz kādiem uznēmumiem aizūtīt pieteikuma CV,
piemēram uz Valmieras piens,
iespējams darbinieki dosies atvalinājumos un varēsi aizvietot, vismaz kā palīgstrādnieks vai noliktavā darbs ar sortimentu.
Lai veicas ko atrast :)
Es parati vasarās arī strādāju, vēl skolas laikos, vismaz uz mēnesi
27.04.2015 03:35 |
 
Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Vari arī iet un "pa tiešo" uz uzņēmumiem jautāt, vai nav darbs. Nu, piemēram veikalos un taml (tur arī iespējams būtu sarunāt maiņas tajā laikā, kad Tev skola nav).
27.04.2015 08:39 |
 
Reitings 465
Reģ: 27.04.2015
Darbojies kā pašnodarbinātā. ;) Iespējas šeit ir ļoti dažādas..
Noteikti ir lietas, kas Tev padodās, izmanto to. piem.,

Ja Tev skolā ļoti labi padodas kāds no svarīgākajiem priekšmetiem un padodas to paskaidrot citiem, tad vari pameklēt vai tuvākajā apkārtnē kādam nevajag privātstundas šajā priekšmetā. Domāju, ka Valmierā iespējas atrast būtu mazliet mazākas nekā piem. Rīgā vai Jelgavā, taču iespējas atrast ir. Mūsdienās tiešām ir ļoti daudz izlutinātu bernu ar bagātiem vecākiem.. bagātie vecāki, protams, ir ieinteresēti lai viņu bērns iegūst labu izglītību. Es pirms pāris gadiem šādā veidā atradu pāris cilvēkus un tā piepelnījos 4-5 Ls par stundu. Tā pa brīvdienām vai pēcpusdienās mazliet pastrādājot nopelnīju kādus 100-130 LS mēnesī, it kā nekas daudz, taču tajā pašā laikā pilnīgi pietiekami lai kļūtu neatkarīgs no vecākiem. Vari piedāvāt arī izpildīt mājasdarbus pa naudiņu :)

Pameklē vai tuvākajā apkārtnē nav iespējams pieteikties dažādās sporta spēlēs sekretarīātā un spaidīt tablo vai rakstīt protokolus, arī salīdzinoši viegls darbiņš un var nopelnīt nesliktus papildus līdzekļus.

Ja ir kādi citi talanti piem. proti spēlēt kādu mūzikas instrumentu, ļoti labi zīmēt, fotografēt vai darboties ar fotošopu tad domāju, ka arī vari atrast veidu kā nopelnīt naudiņu. Ja proti fotošopu tad varu pat Tev piedāvāt nelielas haltūriņas ;)

Ja labi saproties ar maziem bērniem tad vari pameklēt vai kādam nevajag auklīti, arī salīdzinoši viegls darbs un neslikta iespēja nopelnīt mazliet naudiņu ;) Un vēl ir ļoti daudz dažādi varianti.. tikai ļauj izdomai darboties ;)

Tu vēl esi jauna, protams, tas ir apsveicami, ka vēlies būt neatkarīga, taču uzskatu, ka izglītība šobrīd Tev ir daudz svarīgāka un ļoti Tev iesaku nemeklēt darbu tādās vietās kā Valmieras piens, maximas, rimī un tamlīdzīgi, šāds monotons darbs ļoti degradē cilvēku un samaksa attiecībā pret nostrādāto stundu daudzumu arī ir diezgan smieklīga.
Vēlu veiksmi un lai viss izdodas! ;)
27.04.2015 14:05 |
 
Reitings 34
Reģ: 03.09.2009
Ļoti patīk Archibalda ieteikumi! Lai veicas! ;-)
27.04.2015 14:13 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!