Tā kā vakar sataisīju ļoti daudz to lakšu mērci (un viņa tomēr ir stipra), tad šodien to liku klāt gan vistas gaļas mērcei, gan burkānu salātiem - vēl palika gan mērce, gan svaigi lakši :D
šodien pusdienās bika krāsnī ceptas kartupeļu pankūkas. Noderēs meitenēm ar laktozes/glikozes nepanesamību un tievētājām
Uzvāram kartupeļus / sastampājam / pievienojam zaļumus / papriku / sāli piparus pēc garšas / muskatriekstu mazliet/ vistas fileju nedaudz (vīrietis liels gaļēdājs :-D, bet var arī mierīgi iztikt).
Sataisam plācenīšus cm biezumā un cepeškrāsnī uz 20 min 200 grādos
Ja var lietot piena produktus, noteikti var apkaisīt ar sieru. Vai pielikt klāt biezpienu.(l)
Madonna, nesen iemarinēju tītara filejas gabaliņus teryaki mērcē ar grauzdētiem ķiplokiem. Jo ilgāk atstāj mērcē marināties, jo mīkstāka gaļa. Sasautēju gabaliņus, pievienoju lakšus un ēdām kopā ar rīsiem ar sautētiem dārzeņiem :)
Stiprais dzimum, (toniku tēmā panesās runas par ūdens cietību, utt. :D), kā jūsmājā mīkstinat ūdeni? Visai mājai ir kaut kāds filtrs ielikts vai katram dzīvoklim savs? Jeb tu tajā filtrukrūzē filtrē un mīkstini?
Man padomā ir kaut kas, pagaidām nekonkrēts, no tītara gaļas. No rīta jau noskaņoju, jo mīlestība pret putna gaļu pieklibo, varbūt uztaisīšu mazliet nagetus parmezānā, un tad centīšos iemānīt pamatēdienu :-P