Pēdējo reizi, kad biju nebija , bet tas bija sen :-D
Vienkārši viņas ilgu laiku Latvijas veikalos vispār nopirkt nevarēja un nezinu vai tagad var - tapec jautāju.
Mani krājumi beigušies un bez šitās mantas nesanāk tik garda zupiņa.:'-(
Cepu vistu cepeškrāsnī apakšā eļļa, smalki sagriezti ķiploki, sarīvēts burkāns, alus , kad vista gatava to smalki sagriež , liek atpakaļ uz pannas ,kur burkāni un alus , lej klāt vēl alu vai ūdeni un uz pannas ceptus cherry tomātus ar smalki sagrieztu papriku.
Vai kadai ir zinama kada parbaudita recepte, kura varetu izmantot alu un vistas fileju? Jeb vienkarsi alu (bez alkohola kokteiliem :D) ? Nezinu, vai garsos labi tas, kas interneta receptes sarakstits, bet alus ledusskapi jau vairakus menesus stav un iedomajos sodien izlietot :D
es neaizraujos ar iipashu gatavoshanu. Man pat pannas maajaas nav, tikai katlinjsh, lai uzvaariitu olas, graudus, kadu zupu.
buus jaapamegjina biezpiens ar tiem tomatiem un lokiem.
Vieniigi nevaru ieest to visu iecieniito- ar tomaatiem, zalumiem, lokiem.
Man vispaar garsho "pliks" eediens.
Piemeeram, tie pashi griki- vaariiti uz uudens un viss. Bez sviesta un citaam piedevaam.
Biezpiens ar zaļumiem/biezpiena plācenīši/cepts biezpiens/biezpiens ar kartupeļu biezeni/biezpiens ar saldo jogurtu/biezpiens ar augļiem...biezpiens visur:-D
Man vispaar garsho biezpiens visos veidos- saakot ar vaajpiena, treknaaks, graudainais, saldais utt.
Shodien darbaa buus parastais no pacinas, Kaarums ar juuras saali.