ko šodien gatavosiet?

 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man ir aptrūkušās idejas !:-/
Kas Jums šodien pusdienās/vakariņās ? 8-)
21.04.2015 11:24 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nu tas tā, pirmā vieta , kas ienāca prātā :) es vispār pirmo reizi tādas redzu :D
21.04.2015 13:11 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Pēdējo reizi, kad biju nebija , bet tas bija sen :-D
Vienkārši viņas ilgu laiku Latvijas veikalos vispār nopirkt nevarēja un nezinu vai tagad var - tapec jautāju.
Mani krājumi beigušies un bez šitās mantas nesanāk tik garda zupiņa.:'-(
21.04.2015 13:09 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Zīle, stochkman nav ?
21.04.2015 13:05 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Varbūt kāda, kādā Rīgas veikalā ir manījusi Mu Err sēnītes ? http://thumbs.dreamstime.com/x/mu-err-mushrooms-11855631.jpg
21.04.2015 13:03 |
 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Paldies, laikam zinu, ko rīt gatavošu (l) Atradu vēl šādu variantu - stipri līdzīgi
http://vidusjurasvirtuve.blogspot.com/2014/09/vista-alus-merce-spanu-virtuve.html
21.04.2015 12:55 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kaut kā baigi haotiski uzrakstīju , ceru ,ka var saprast.
21.04.2015 12:52 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Cepu vistu cepeškrāsnī apakšā eļļa, smalki sagriezti ķiploki, sarīvēts burkāns, alus , kad vista gatava to smalki sagriež , liek atpakaļ uz pannas ,kur burkāni un alus , lej klāt vēl alu vai ūdeni un uz pannas ceptus cherry tomātus ar smalki sagrieztu papriku.
21.04.2015 12:52 |
 
Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Caneloni
21.04.2015 12:48 |
 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ohoo šis skan labi :-) wee, kā Tu gatavo alus mērci?
21.04.2015 12:44 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Alū var marinēt vistu un var taisīt alus mērci ;)
21.04.2015 12:39 |
 
Reitings 135
Reģ: 04.02.2015
alus izšķērdēšana :-O
21.04.2015 12:31 |
 
Reitings 39
Reģ: 27.12.2014
Man jautajums -

Vai kadai ir zinama kada parbaudita recepte, kura varetu izmantot alu un vistas fileju? Jeb vienkarsi alu (bez alkohola kokteiliem :D) ? Nezinu, vai garsos labi tas, kas interneta receptes sarakstits, bet alus ledusskapi jau vairakus menesus stav un iedomajos sodien izlietot :D
21.04.2015 12:28 |
 
Reitings 135
Reģ: 04.02.2015
Omlete ar cukini un sieru, klāt vārīti brokoļi un biezpiens/olu kultenis, piedevās tomātu/avokado salāti. Pa vidu gan jau kādi nesankcionēti našķi :-D
21.04.2015 12:28 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Vakariņās būs krāsnī ceptas vistas kājas un kartupeļi.
21.04.2015 12:24 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
es neaizraujos ar iipashu gatavoshanu. Man pat pannas maajaas nav, tikai katlinjsh, lai uzvaariitu olas, graudus, kadu zupu.
buus jaapamegjina biezpiens ar tiem tomatiem un lokiem.
21.04.2015 12:24 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Vieniigi nevaru ieest to visu iecieniito- ar tomaatiem, zalumiem, lokiem.
Man vispaar garsho "pliks" eediens.
Piemeeram, tie pashi griki- vaariiti uz uudens un viss. Bez sviesta un citaam piedevaam.
21.04.2015 12:19 |
 
Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
kaa juus eedat biezpienu?
Biezpiens ar zaļumiem/biezpiena plācenīši/cepts biezpiens/biezpiens ar kartupeļu biezeni/biezpiens ar saldo jogurtu/biezpiens ar augļiem...biezpiens visur:-D
21.04.2015 12:17 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Man vispaar garsho biezpiens visos veidos- saakot ar vaajpiena, treknaaks, graudainais, saldais utt.
Shodien darbaa buus parastais no pacinas, Kaarums ar juuras saali.
21.04.2015 12:17 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man garšo biezpiens ar gurķiem , tomātiem un lokiem :)
21.04.2015 12:10 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
kaa juus eedat biezpienu? man galiigi nepatiik tie grieku, bezpiedevu jogurti. arii krejums nee. Ir veel kaads variants kaa vinju eest?
21.04.2015 12:06 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits