Kādu mērci bez miltiem pagatavot caneloniem? Negribu īsti to Bešamel
Skaties, kas tavam pildījumam labāk pieskanētu,
ja gaļas pildījums, sataisi no tomātu mērces,
vai kādu no kāda krēmīga izstrādājuma, piemēram, rama cremefine creme fraiche, vai panna di cucina, vai vieglu skābo krējumu, vai saldo, ierīvē to muskatriekstu, nedaudz pipariņus, kas au patīk :)
lai izdodas
wee, jā, tas pats! Ir aizsargājams, taču nav jau nevienam aizliegts audzēt savā dārzā tādus, cik esmu lasījusi, varot arī nopirkt sēklas, līdz ar to audzēt, cik tik uziet (un cik ieaug :D).
freya!!! Ak, jēē, kā es sakārdinājos..tik ļoti, ka tā gaļa gaidīs rītdienu, šodien ēdīšu tieši to pašu!(l)(l)(l) Tikai neblendēšu kopā, bet ēdīšu tāpat sajauktus..man tieši ir diezgan daudz ķiploki vēl saldētavā, un gribu visu iztukšot un sagatavot jaunajai sezonai. Katrā ziņā paldies par ideju!:-)
kā jūs krāsni cepjat kartupeļus? cik smalki un kā griežat, lai viņi nebūtu cieti?
Esmu griezusi arī kartupeļus uz pusēm, bet tad viņi vidū tādi sausi un bezgaršīgi. Es sagriežu diez gan mazos gabaliņos, tad virsū sāli uzberu un eļļu pārleju pa virsu. Cepu aptuveni 180 grādos, līdz ir gatavi, vēl tad ļauju pacepties, lai virsiņa būtu stingrāka.
Wee, iegoogle, izskatās pilnīgi citādi, bet garšo līdzīgi, lai gan atceros bērnībā man netālu uz lauka pļavā tādi šur tur auga, tie laksti ir cietāki kā ķiploka lokam, un galīgi negaršo kā loki, bet tieši kā ķiploks tikai zariņos. Es nedomāju, ka viņus var tā nopirkt, dabā viņi ir aizsargājami.