Man padomā ir kaut kas, pagaidām nekonkrēts, no tītara gaļas. No rīta jau noskaņoju, jo mīlestība pret putna gaļu pieklibo, varbūt uztaisīšu mazliet nagetus parmezānā, un tad centīšos iemānīt pamatēdienu :-P
Stiprais dzimum, (toniku tēmā panesās runas par ūdens cietību, utt. :D), kā jūsmājā mīkstinat ūdeni? Visai mājai ir kaut kāds filtrs ielikts vai katram dzīvoklim savs? Jeb tu tajā filtrukrūzē filtrē un mīkstini?
Madonna, nesen iemarinēju tītara filejas gabaliņus teryaki mērcē ar grauzdētiem ķiplokiem. Jo ilgāk atstāj mērcē marināties, jo mīkstāka gaļa. Sasautēju gabaliņus, pievienoju lakšus un ēdām kopā ar rīsiem ar sautētiem dārzeņiem :)