Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pirmais.. vispaliekošākais?

 
Reitings 452
Reģ: 10.09.2013
Sveikas, dāmas! :-) Un arī kungi, jo daži tiek nereti manīti šeit. 8-)

Vispirms situācijas apraksts, pēc tam iztirzājamā daļa.
Tātad.. šodien - pēc pāris gadu neredzēšanās - nejauši uz ielas sastapu savu pirmo mīlestību. Nemelošu un teikšu, ka visspēcīgāko, kāda mani pagaidām piemeklējusi. :-) Tas laiks, ko pavadījām kopā, no prāta neizdzēšas par visiem 100%, kaut kāda maza daļiņa ir palikusi,.. bet tas netraucē! Tā uzpeld vien tad, kad pie apvāršņa uzpeld arī pati ex-mīlestība. Un līdz pat vēlai nakts stundai es nespēju beigt par to domāt. Pārdomu atkal un atkal! Paldies Dievam, turpinu elpot mierīgi. Tas nozīmē, ka nekādu jūtu uzplaiksnījumu nav!:-D Vienkārši cilājas atmiņu lādes pa prātu.
Man ir draugs, puisis, ar kuru viss ir kārtībā. Un mūsu starpā valda viss, ko paši vēlamies, lai varētu teikt, ka attiecībās esam laimīgi. :-) Bet tad KĀPĒC kāda veca, staigājoša atmiņa tomēr izrādās tik stipra, ka tikai pilna panna saldo muffinu vai biezpiena-karameļu torte varētu novērst domas? :-D

Jautājumi tām, kuras NAV kopā ar savu pirmo vai- tik ļoti populāro- saukto skolas laiku mīlestību. Kā ar jums, meitenes? Vai esat piedzīvojušas situācijas, kad pēc kāda ilgāka laika sastopaties ar savu pirmo partneri, ar kuru izjutāt spēcīgas jūtas un vispārīgi MĪLESTĪBU pirmoreiz? Kādas sajūtas tas jūsos raisījis? (l)

Man nez kādēļ pēc šoniedas šķiet, ka tas puisis, ar kuru visu mīlestības gammu izdzīvoju pirmoreizi, tomēr pavisam, pavisam manu sirds teritoriju nav atstājis. Nu, 2% palicis, ne vairāk! Bet tomēr.. varbūt tiešām- pirmais un neizdzēšamais, heh. :-D
01.04.2015 01:43 |
 
Reitings 3
Reģ: 01.04.2015
OOOO,cik pazīstama situācija.... Ieraugot to puisi,kurš bijis tik tuvs,tuvs un mīļš, ieraugot - uzreiz visas atmiņas paskrien gar acīm, un mazi tauriņi pat vēderā ''ielido''..... bet pēc laika jau saproti - koooo,ko tu domā? ko tu dari? - Jūs jau sen neesat nekas.... Tās sajūtas pat īsti aprakstīt nevar,kā viss uz to brīdi ķermenī saviļņojās..... (t)
Bieži gadījies tā,ka ieraugot to puisi - vēl pat kādas 2 dienas nevar beigt domāt... un reizēm,pat neapzināti... (s)
Bet tā jau laikam ir, - tie pirmie nopietnākie paliek sirsniņā un prātā ILGI..... (l):-D:-P
01.04.2015 02:08 |
 
Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Manu skolas laika mīlestību gan nevarētu nosaukt par pirmo mīlestību, bet tomēr tas bija pirmais puisis, pirmās tādas sajūtas un emocijas. Kad sanāk satikt vienam otru, tad ir tāds baigi dziļais skatiens no mums abiem un mani pārņem tādas nostalģiskas sajūtas, redzu, cik pieauguši jau esam, katrs savā dzīvē, ar citiem cilvēkiem apkārt, ar pavisam savādāku skatījumu uz dzīvi. Sirdī viņš nekādu vietu vairs neieņem, drīzāk tās ir tās siltas atmiņas par to laiku, ko pavadījām kopā, par pirmajiem randiņiem un tām siltajām vasarām.

Manuprāt, ir pavisam normāli atcerēties pirmo puisi, varbūt reizēm sajust tos vecos taureņus vēderā un pakavēties atmiņās.
01.04.2015 02:14 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)