Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Gribu dzirdēt Jūsu viedokli.

 
Reitings 2
Reģ: 31.03.2015
Šoreiz, laikam, vēlos dzirdēt neiesaistītu personu viedokli. Ceru uz Jūsu atsaucību.

Esam ar puisi kopā gandrīz divus gadus, viens otru ļoti mīlam. Attiecību sākums kā jau visām- ideāls. Kad sākām tikties, puisis sāka iet tautisko deju kolektīvā. Sākumā viss bija kārtībā un manī neizraisīja nekādas diži lielās emocijas par to, ka viņš dejo ar citām meitenēm. Tagad tas viss izskatās citādāk. Mazliet atkāpīte no iesākta. Puisim ļoti patīk būt meiteņu uzmanībā, viņš ir koķets pēc dabas un vienmēr izdabā visām. Dažkārt viņš nedomā neko nopietnu, bet meitenei liekas, ka viņš viņu iekāro. Tātad turpinu iesākto. Vienreiz nejauši uzzināju, ka viņš sarakstās ar vienu no kolektīva meitenēm- bet to dzēsa un slēpa no manis. Taisnojās, ka negribēja, lai pārprotu un tāpēc esot dzēsis. Tas turpinājās. Lieki piebilst, ka meitene spiež LIKE un komentē katru viņa ierakstu. Itkā sīkums, bet tomēr kaitinoši. Uzskatu, ka neviena meitene bez iemesla riņķī tāpat vien netītos. Praktiski attiecībās strīdu nav, bet tagad ir tikai un vienīgi par šo iemeslu. Man tas apnika un uzstādīju ultimātu, ka šī "nevainīgā sarakste ir jāizbeidz. Tā cik sapratu viņš arī viņai pateica, un bija miers. To, kas notiek dejošanā, kad neesmu es nezinu. Zinu, ka viņš mani nekrāptu un mīl, bet man ir tik ļoti apnicis.
Ar nākamo gadu apsolīja, ka abi divi iesim kopā dejot citā deju kolektīvā. Vēlējos iegūt kaut kādu dejot prasmi pirms tam, parunāju ar viņa tagadējo kolektīva vadītāju, ka iešu līdz jaunajai sezonai trenēties kopā ar viņiem. Mana puiša reakcija? Es nevēlos, lai tu nāc dejot. Mēs strīdēsimies, jo tu būsi dusmīga, kad es koķetēšu ar citām, jo esmu pie tā pieradis. Tieši tā arī ņēma un pateica. Respektīvi nevarēs uķināties ar konkrēto meiteni. Es biju šokā, kā meitenei, kuru tu mīli var pateikt tādas lietas. Tas ir par jebkuru mēru. Tagad vienkārši gribu kādu laiku pauzi. Jūtos pazemota un ļoti sāpināta. Gribu, lai esmu vienīgā, lai neskatās un nekoķetē ar citām meitenēm (pat man klāt esot). Kā Jums mīļās dāmas tas izskatās? Vai es uzpūšu ziloni, vai tomēr man ir kripatiņa taisnības?

Ļoti gaidīšu uz kādu atbildi.
31.03.2015 17:28 |
 
Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
Ne tikai kripatiņa taisnības,bet es teiktu,diezgan daudz taisnības Tev ir. Apsveicami ir tas,ka viņš pasaka kā ir,ka grib koķetēt ar citām un ka tā ir pieradis. Bet ja pat tik daudz spēj savai meitenei pateikt,moš realitātē ir vēl trakāk.. nu es nesamierinātos noteikti tā vienkārši.
31.03.2015 18:16 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Man tas nebuutu pienjemami. Lai no saakumaa pats tiek ar saviem kompleksiem un tarakaaniem galvaa, tad lai dibina attieciibas, ja jau veelme kokjeteet ir tik ljoti nepaarvarama. Domaaju, ja buutu situaacija ar mainiitaam lomaam, vinjsh sen jau kaa buutu breeku saceelis par to, ka flirtee ar visiem viirieshiem.
31.03.2015 18:21 |
 
Reitings 27227
Reģ: 11.02.2015
Domāju, runa vienkārši ir par uzskatu nesaderību. Ir pāri, kur abas pusītes neko sliktu nedomā par nevainīgu paflirtēšanu, tikmēr, ja partnerim tas ir nepieņemami, bet otram šķiet ok, loģiski, radīsies strīdi un kādam būs jāpiekāpjas. Jūsu ziņā - tev vai viņam. P.S. Jautājums jau arī, cik gan nevainīga tā paflirtēšana var būt, ja kaut kas jādzēš, jālaiko un jāaizliedz to flirtu redzēt tiešajā kontekstā - deju nodarbībās?
31.03.2015 18:21 |
 
Reitings 495
Reģ: 12.07.2009
Man jau liekas, ja esi attiecības tad tomer ir jabut kaut kadam robežām un flirtet, koķetet ar citam nav isti norma. Viens ir tas, ja esi brivs, tad dari ka velies, bet ja esi attiecibas tad ir jaciena otrs cilveks, ka neka otram vari sapinat.
31.03.2015 20:08 |
 
Reitings 33
Reģ: 01.04.2015
Man tas arī nebūtu pieņemami. Nesmuki viņš rīkojas, un tā pateikt- ka negrib tavā priekšā koķetēt.. šausmas.
Pasaki viņam, ka Tev tas nav pieņemams, ja nesaprot, tad kravā koferus, zinu, ka ir grūti, bet tu taču negribi sevi visu laiku sāpināt, noskatoties, ko viņš dara apkārt.
Varbūt sapratīs, ka rīkojas stulbi.

Man vispār nepatīk tie "sabiedriskie" puiši. nē, nu patīk, bet negribētu, lai tāds puisis būtu man, es nevarētu izturēt, būtu geizsirdīga, visu laiku domātu, ar ko viņš šodien runājās,ko darīja, ar ko flirtēja utt. :-|
01.04.2015 14:16 |
 
Reitings 2
Reģ: 31.03.2015
Paldies meitenes! Es Jums visām tiešām piekrītu. Tas ir nepieņemami, un man ļoti sāpīgi. Neesam komunicējuši jau divas dienas, kopš tā strīda. Ja mīl, atradīs iespēju kā visu labot. Ja nē, tad tā pat būtu aizgājis. Ehh, sāpīgi.. jo zinu, ka nevienu citu nevēlos.
01.04.2015 18:23 |
 
Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Domāju ,ka grib viņš ar abām pabūt kopā , un tad izvēlēties vienu .

Varbūt kolektīvā ,viņš tiešām izrāda to uzmanību uz visām pusēm un negrib lai to tu redzi ....
01.04.2015 18:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits