Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tā sajūta….

 
Reitings 126
Reģ: 17.03.2009
Sveikas, Dāmas :-)
Kādu nedēļu jau nepamet sajūta, ka draugs varētu būt neuzticīgs.
Ar draugu esam kopā nepilnus 5 mēnešus. Draugam ir bijusī draudzene, kopā bija gadu pusotru. Pagājušo nedēļu viņa ieradās pēc savām mantām, ko bija atstājusi kopš viņu šķiršanās, kas notika aptuveni pirms 9 mēnešiem. Viņš viņai nonesa kasti lejā, atdeva mantas un viss. Viņa bija ieradusies pakaļ mantām ar savu jauno draugu.
Uznākot augšā draugs noteica, ka sajutis greizsirdību viņu ieraugot ar jauno draugu. Sākumā mazliet iecirtās sirdī, ka viņš tā saka, bet nodomāju, ka mums visiem vienmēr ir maza greizsirdība ieraugot bijušos ar jauniem partneriem.

Šodien draugam bija vizīte pie ārsta par kuru viņš man nebija neko teicis, bet šodien piezvanot un apvaicājoties, kā viņam gājis un kas jauns? Viņš atbildēja, ka viss pa ierasto un es jau zinot kā viņam gājis pie ārsta. Atbildēju, ka nē un ka man ir pirmā dzirdēšana, ka viņš šodien bijis pie ārsta, tad sekoja atbilde, kas laikam mani aizskāra visvairāk, jo viņš atbildēja „Tad jau laikam to teicu Laurai (bijusī)”.

Atceros, ka viņš man stāstīja, ka viņa viņu krāpusi, izturējusies auksti un izmantojusi, beigu beigās vēl bija paspējusi uzmākties viņa draugam viņa klātbūtnē. Kad viņš man to pastāstīja jautāju, kāpēc tad palikuši pa draugam, jo cilvēki, kas mani sāpina parasti nekomunicēju vai ieturu distanci. Tad viņš atbildēja, ka ar visām bijušajām parasti paliek pa draugam.

Esmu ievērojusi, ka dažkārt viņam atnāk kāda ziņa no viņas. Negribu viņam aizliegt ar viņu komunicēt vai kā, jo neuzskatu, ka kāds drīkst kādam aizliegt kaut ko, bet sirds dziļumos sāpina, ka viņš viņai pastāstījis par savas dienas nozīmīgiem notikumiem.

Ja Jums ir bijušas līdzīgas sajūtas, vai ir apstiprinājušās aizdomas?
Kā Jūs uztverat sava drauga bijušās?

Tagad nevaru aiziet gulēt, jo visu laiku šī doma skraida pa galvu:-/

P.S.
*Laura ir izdomāts vārds :D
31.03.2015 01:48 |
 
Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
es domāju ka viņš tevi krāpj.
31.03.2015 02:09 |
 
Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Es domāju, ka varbūt vēl nekrāpj, bet sirdī viņam ir bijusī un gan jau cer, ka kādu dienu viss iegrozīsies ierastajās sliedēs.

Nezinu, man tas nav saprotams, kāpēc vajag sarakstīties ar bijušo un es draugam to tā arī pateiktu. Arguments "draudzīgas attiecības" vairs neiztur kritiku, kaut vai pēc tā, kā viņš tev pateica, ka ir greizsirdīgs uz viņas jauno čali.
31.03.2015 02:15 |
 
Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Ni nezinu.. ja es zinātu, ka manējais izjūt greizsirdību pret savu ex, sarakstās, tad mans mērs būtu pilns, un man būtu pilnīgi vienalga,vai man ir tiesības iebilst,ka viņš uztur kontaktus vai nē.
31.03.2015 02:34 |
 
Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Mans bijušais arī bija greizsirdīgs kādu laiku pec tam kad viņš mani pameta, zvanīja un pārmeta man ka es ar kādu puisi esmu kaut kur bijusi, citreiz zvanīja lai apvaicātos kā man iet. Kaut arii pec šķiršanas viņš man vēl pievērsa uzmanību, attiecības atjaunot viņš nemēģināja.
Autore, varbūt viņam ir grūti krasi nogriezt saikni ar viņu.
Tu turi acis vaļā. Liec draugam saprast ka viņš Tev ir svarīgs citādi vēl nodomās ka viņš Tev nerūp ja Tu neesi greizsirdīga uz viņa bijušo un aizies pie viņas. Te svarīgi ar greizsirdību nepārspīlēt, lai nav ari tā ka viņš aiziet dēļ uzmācīgas greizsirdības. Ļodzīga situācija , ko lai saka.
31.03.2015 03:16 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits