Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Zīmes/notikumi

 
Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Tātad vai ticat zīmēm, piemēram, ka nevajag kaut ko pirkt vai kaut kur iet, vai kaut ko uzsākt? Kā šīs situācijas ir izpaudušās?

Pašai ir tā, ka jau vairāk, kā mēnesi(uz doto brīdi vairs nē) cenšos uzsākt strādāt, sākumā izsūtiju CV, tiku uzaicināta arī uz pirmo interviju, kuru savas neuzmanības dēļ gan neapmeklēju, jo sajaucu dienas, nodomāju, nju ok, pati vainīga, mēģināšu tālāk, bet jau pēc divām dienām biju galīgi slima, atkal nācās atlikt meklējumus, tad it kā izveseļojos, un jau sagatavojos turpināt meklējumus, un tad atkal jaunas problēmas, slimošana bija atstājus sekas, ar kurām tagad nāksies cīnīties ilgāku laiku un un ārsts lika pagaidām par darbu aizmirst, kaut gan strādāt gribās ļoti...bet bail jau pat vairs domāt par meklēšanu, jo katru reizi, kad izdomāju, ka aiziet, tad kaut kas atgadās...runāju arī ar paziņu, viņa teica, lai pašlaik atlieku visu, ka nevajag, iespējams viss dēļļ tā, ka bakalaurs drīz jaaiztāv, un citi skolas darbi...īsti pat nezinu vairs ko darī, mēģināt atkal, vai labāk nogaidīt tomēr...
05.03.2015 17:52 |
 
Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
slimošana bija atstājus sekas, ar kurām tagad nāksies cīnīties ilgāku laiku un un ārsts lika pagaidām par darbu aizmirst


Kā ko darīt? Klausi ārstu.
05.03.2015 17:55 |
 
Reitings 27206
Reģ: 11.02.2015
Tavā situācijā tiešām šķiet, ka labāk paklausi ārstu. Tad, kad sameklēsi lielisku darbiņu, lai nav tā, ka veselība iegriež un nevari uzsākt strādāt. Veselība ir pirmais jekburā gadījumā - tur pat nekādas likteņa zīmes nevajag saskatīt ;) Ja sašvakojusies, tātad jātiek uz sekām.

Pa to laiciņu, kamēr veseļojies, varbūt vienīgi var kādas online neklātienes apmācības? Pie reizes celtu savas prasmes + negarlaikotos un neizkristu no darbošanās aprites ;)
05.03.2015 18:05 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!