Es citreiz taisu kraukšķīgās vistiņas!
Sagriežu fileju mazākos gabaliņos, tādās kā strēmelītēs
Ielieku bļodā un pārleju ar sojas mērci, lai pamarinējas kādas 10 min. (Ja nav sojas mērce var jaua rī visādas garšvielas izmantot)
Tad katru gabaliņu pirms cepšanas eļļā (eļļai vajag būt daudz, ideāli tā lai sanāk ka vārās eļļā) iemērcu sakultā olā un pēc tam rīvmaizē (vislabāk tā rīvmaize kas veikalos tāda oranža ar papriku klāt).
Eļļā jācep ļoti īss laiciņš, es skatos, kad sāk mainīties krāsa tad ņemu fiksi ārā, pirmo gabaliņu nogaršoju, lai saprastu vai jāņem ārā ātrāk vai ilgāk jāpacep...
Iznākums super garšīgs!