Vistas fileja

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Stulbs jautājums, zinu... ko taisīt no vistas filejas ? Saldskābo gabaliņos negribu taisīt.. bet ko tādu līdzīgu varētu. Tādu sulīgu!
Idejas?


04.03.2015 14:28 |
 
Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Es citreiz taisu kraukšķīgās vistiņas!

Sagriežu fileju mazākos gabaliņos, tādās kā strēmelītēs
Ielieku bļodā un pārleju ar sojas mērci, lai pamarinējas kādas 10 min. (Ja nav sojas mērce var jaua rī visādas garšvielas izmantot)
Tad katru gabaliņu pirms cepšanas eļļā (eļļai vajag būt daudz, ideāli tā lai sanāk ka vārās eļļā) iemērcu sakultā olā un pēc tam rīvmaizē (vislabāk tā rīvmaize kas veikalos tāda oranža ar papriku klāt).

Eļļā jācep ļoti īss laiciņš, es skatos, kad sāk mainīties krāsa tad ņemu fiksi ārā, pirmo gabaliņu nogaršoju, lai saprastu vai jāņem ārā ātrāk vai ilgāk jāpacep...

Iznākums super garšīgs!
04.03.2015 14:35 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Cept uz pannas vai krāsnī?
04.03.2015 14:35 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Medu liksim,lai ir saldumiņš tāds staipīgs.. labi.. ko vēl!? sīpolu! ķiploks ar medu iet kopā? (t)
04.03.2015 14:32 |
 
Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
Vista ar ķiplokiem un medu. Mani puiši šo recepti dievina.
04.03.2015 14:31 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
hmmm tad var: vistas fileja, daudz jo daudz sīpolu, ķiploki un tomātu pasta - kaut kas līdzīgs čahohbili sanāks. Ar rīsiem perfekts.
04.03.2015 14:31 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man karijs nepatīk :D
04.03.2015 14:29 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Man garšo saldā krējuma - karija mērcē ar papriku (l) man īpašo dienu treknais ēdiens :D
04.03.2015 14:29 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits