Vistas fileja

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Stulbs jautājums, zinu... ko taisīt no vistas filejas ? Saldskābo gabaliņos negribu taisīt.. bet ko tādu līdzīgu varētu. Tādu sulīgu!
Idejas?


04.03.2015 14:28 |
 
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Citreiz sieru pieriveju, bet man ar sieru ne ipasi.
04.03.2015 16:27 |
 
Reitings 39
Reģ: 27.12.2014
Es parasti vistas fileju gatavoju ar pec iespejas mazak kalorijam, piemeram, ielieku marinade (svaiga citrona sula + dajebkadas garsvielas, kiploks, ja patik), pec kada laika apcep uz pannas videjas uguns lidz brunumam un tad cepeskrasni/uz grilla uz kadam 10 minutem 175 grados. Bet seit variaciju ir daudz, gan ar marinadem, gan pildijumiem, gan piedevam. ;)

Asa vistas zupa.

Ja gribas ko neveseligaku, tad kaut ko uz so pusi:

http://www.delfi.lv/receptes/vistas-filejas-placenisi-ar-kiplokiem.d?id=43622589
04.03.2015 17:14 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Marii - kā gatavo saldskābos gabaliņus? :)
04.03.2015 17:16 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Laviize, es domāju to, ko ņam ņam ielika trešo!
04.03.2015 17:19 |
 
Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Njam njam, forshi skjiivji! Man tadi pashi :-D
04.03.2015 17:23 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Skaidrs! Paldies :)
04.03.2015 17:23 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tikko mums bija ašās pusdienas ar vistas fileju. Sagriezu gabaliņos (kā karbonādes) un liku cepties uz pannas. Uzkaisīju nedaudz kariju un sāli. Ļoti sulīgi, garšīgi un ātri.
04.03.2015 17:27 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!