TORTES beztēma

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Padomi,receptes, jautājumi un atbildes par tortu cepšanu!

Sākumā varbūt pastāstam ko mēs mākam, kas mums izdodās vislabāk un kas neizdodās tā kā gribētos!

02.02.2015 15:33 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Varbūt par daudz miltu/kartupeļu cietes? Esmu cepusi reizes 100, parasti to daru uz aci un nekad tā nav gadījies.. Cepu 125 - 130 grādos, aptuveni 2 - 2.5h.
02.02.2015 18:08 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Varbūt par maz grādu man bija ? tā var būt ?
02.02.2015 18:09 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
450g cukura
6 olu baltumus
70g kviešu miltus
270g rieskti


recepte tāda
02.02.2015 18:10 |
 
10 gadi
Reitings 747
Reģ: 29.01.2009
Annapanna receptēs medus kūka nu ļoti garda un viegli pagatavojama. Iesaku, ja kāda nezin to lapu, arī citas receptes labas :)
02.02.2015 18:15 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Tad miltu daudzums nebūs pie vainas.. es teiktu, ka vajadzēja vienkārši turpināt cept līdz apakša cieta! Ar parasto mājas krāsni tas var aizņemt visas 3 - 4 stundas.
02.02.2015 18:16 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
klaviatura, taisi blogu ;)
02.02.2015 18:18 |
 
10 gadi
Reitings 747
Reģ: 29.01.2009
Tiesa, pirmajā bildē ieliktā kūka ir diezgan oldscool, bet godīgi, pat kārojas tādu uzēst. Tas no sērijas, ka arī staburadze agrāk bija pavisam savādāka, ar dabisku garšu. Šī torte izskatās kā vecā labā kūka :)
02.02.2015 18:19 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es cielaviņas pamatnes cepu vakarā stundu, tad izslēdzu krāsni un uz nakti atstāju kaltēties tajā :)
02.02.2015 18:21 |
 
Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Es netīšām uzprasījos uz kūkas cepšanu, tagad domāju, kā un lai uzcep, jo, cik zinu, tad savā multivāres katlā varu cept arī kūku :D
02.02.2015 18:25 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Blogs jau ir, bet nabags pamests novārtā ;( :D
02.02.2015 18:33 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Marii, nezinu, vai kāda tev atbildēja, bet šitās rozītes viegli un arī labi var uztaisīt no Drakona končām. Vai chewita, bet tas paciets!!!
02.02.2015 18:41 |
 
Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Man no agrākajām veikala tortēm bērnībā ļoti garšoja Vidzemes maiznieka tortes. Lidojums, Draudzība,un dievināju Āriju...ehh.
02.02.2015 18:43 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Oiiij, es vairaak at mafiniem un cepumiem darbojos..taadas nopietnaakas kuukas tikai uz sveetkiem, jo tad vismaz ir, kas eed :-D

Marii, instagram smukas tortes liek arii yvette. :)

Klaviatuura, ja Tev ir inbox e-pasts, vari salikt tur, nav nekaada chakareeshanaas ar izmeeriem. ;)
02.02.2015 18:50 |
 
Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Lūdzu,pasakiet man kāda, kāpēc man Cielaviņai tas bezē saķepa un apakša neizcepās!?


Es bezē cepu tā un man viss izdevās:
~10 minūtes cepu 150 grādos, tad nākamo stundu 140 grādos, pēc tam ļāvu krāsnī atdzist.
Ņēmu 5 olas baltumus, 250 g pūdercukura, un 1 ēk kartupeļu cietes, laikam 200g karamelizētu riekstu. Receptē vēl pierakstīts bija 1tk vīna etiķa, bet man tāds nebija un neliku vai varbūt aizstāju ar citrona sulu. Miltus gan nebēru, varbūt tāpēc saķepa tev? (t)
02.02.2015 18:52 |
 
Reitings 262
Reģ: 04.01.2013
Mans lauciņš ir siera kūkas - gan ceptās, gan neceptās, kā arī brauniji.

Ik pa reizei, kad slinkums ņemties ar krēmiem, uzcepu pavlovu, bet no parastajām biskvīta kūkām izvairos - pati tādas neēdu, kā arī biskvīts vienmēr ir sauss. Vienīgā bi s kvītkūka, kas kaut cik laba sanāk, ir melnais princis
02.02.2015 18:59 |
 
Reitings 111
Reģ: 18.01.2015
Ieliekat gardu sāļo tortes recepti,lūdzu:)
02.02.2015 19:10 |
 
Reitings 237
Reģ: 19.05.2014
man arī, šķiet, ir tā pati cielaviņas recepte, kas Marīī. ar to cepšanu ir gājis visādi, varētu teikt, ka vienmēr kaut kas nav tā kā vajag. :D bet nu vienmēr viss ir bijis puslīdz kārtībā un ēdama bija, brūna gan palikusi tikai tad, ja par daudz grādi atstāti. nezinu, kas pa vainu varētu būt, bet atceros, ka kaut kur lasīju, ka cepšanas laikā vajag ieslēgt ventilatoru, bet ja tāds nav, tad var arī vienkārši atstāt nedaudz pavērtas durtiņas. bet vai uz visu laiku un kā neatceros, pašai arī vienmēr piemirstas. (t)
02.02.2015 19:43 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
no instagram patīk Marijas Zeltiņas kūkas arī. Un kafe Mierā.
02.02.2015 20:22 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Biju vienā pasākumā, kur tika pagatavotas kādas 7 kūkas bez dzīvnieku produktiem (egg free, milk free)
Super! Tāda ņammma!(l)

Tāpēc sāku arī es pati tādas špikot!
Pirmā man bija burkānu kūka (man gan nesmuki sanāca izdekorēt, bet cilvēkiem garšoja)



Un rīt meistarošu (nav jācep) -
02.02.2015 20:36 |
 
Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Tās saucamās mājas tortes - jek! Tik treknas! Nekad nav garšojušas! Pat ne bērnībā!
02.02.2015 20:37 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits