TORTES beztēma

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Padomi,receptes, jautājumi un atbildes par tortu cepšanu!

Sākumā varbūt pastāstam ko mēs mākam, kas mums izdodās vislabāk un kas neizdodās tā kā gribētos!

02.02.2015 15:33 |
 
Reitings 59
Reģ: 21.01.2015
Man ir jautājums par siera kūkas sastāvdaļām. Kāda ir atšķirība pievienojot cukuru vai pūdercukuru? Un ko dod trauks ar ūdeni krāsnī cepšanas laikā ? :-)
07.04.2015 18:52 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Samaara, cik grādos un cik ilgi tu cep pavlovu ?
08.04.2015 11:44 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Kimad, trauks ar ūdeni dod to, ka kūka nesaplaisā augšpusē. Tā tam vajadzētu būt, bet man tāpat ir gadījies, ka ieplaisā, neskatoties uz ūdens trauku.
08.04.2015 12:26 |
 
Reitings 21
Reģ: 06.01.2015
Ēdamās fotogrāfijas www.apedfoto.lv
10.04.2015 15:46 |
 
Reitings 172
Reģ: 26.03.2015
Man nu nekādi nesanāk medus kūka! Daru pēc receptes (esmu pat mēģinājusi dažādas) bet vienkārši nesanāk! Vienmēr izvedojas cieta konfekte :-D:-D:-D

Tagad mēģināšu šo Mango Tarte
Neizskatās sarežģīti. Redzēs kas sanāks! :-)
10.04.2015 15:53 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
LifeLover, parak ilgi vāri to putaino masu
10.04.2015 15:57 |
 
Reitings 146
Reģ: 01.10.2012
Kā lai steidzami sazinās ar ņamsi-vajag šokolādes pekanriekstu kūkas recepti
11.04.2015 11:58 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
nete , palasi diskusiju, manuprat jabut vinas recepsu blogs :) nenak prata nosaukums uzreiz.

Pedejais, kas uz svetkeim gatavots,
bija apgriezta ananasu kuka, tiesam lieliska, un ananass tadu svaiguminu dod.
Un rulete, biju par tam galigi piemirusis, ar krema un meza zemenu zaptes pildijumu, lieliski (l) mans milakais ievarijums
11.04.2015 12:29 |
 
Reitings 530
Reģ: 08.01.2014
Ko jūs darat,lai medus kūka būtu tāda "mitrāka'' un ar biezāku to krēma slāni,es lieku 30%krējumu,bet beigās,kad viss sasūcas,tad ir tāda pasausa.Ieteikumi? :)
11.04.2015 12:32 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Par ananāsiem runājot, maza ideja no manis: to sulu, kas paliek no konserviem var forši izmantot pagatavojot sīrupu. Tātad, ņemam to sulu, pieberam cukuru, nu 100 g noteikti, precīzi nepateikšu, vienmēr beru uz aci. Un tad vāra savas 30 minūtes, kamēr izveidojas sīrups. Droši vien to var darīt arī ar vienkārši svaigi spiestu ananāsu sulu vai nektāru no pakas, bet man nepatīk atlikumus izmest, tāpēc cenšos tos izdomāt to izmantošanas veidus :) Un tad ar šo sīrupu var mitrināt kūku biskvītus, pievienot, piemēram, siera kūkām, u.tml.
11.04.2015 12:33 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
klaviatura
ja laba ideja :) paldies ka padalijies,
apgrieztai ananasu kukai to sulinu pec receptes liek ieksa kuka
11.04.2015 12:42 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Caen, es lieku krēmsieru arī
11.04.2015 15:11 |
 
Reitings 146
Reģ: 01.10.2012
Varbūt kādai ir laba, pārbaudīta šokolādes kūkas recepte?
11.04.2015 15:51 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
kādai nav kādas kūkas recepte, kad vēlos pagatavot kaut ko, bet ledusskapī nekā nav?:-D
man ir viena ola, skābais krējums, sviests, citroni, un liels daudzums slinkuma iet uz veikalu :-D
ir kādas idejas?
11.04.2015 15:54 |
 
Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Caen Pirms liec kopā kūku apsmidzini izceptās ripas ar sulu/zaptsūdeni, saliec visu kopā, ietin gatavo kūku pārtikas plēvē un atstāj uz nakti ledusskapī.
Es nelieku pliku skābo krējumu, bet mannas krēmu, tad man viņš tik ļoti netek pa malām un manuprāt arī garšo labāk.
12.04.2015 10:30 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Caen, vienalga, kādu pildījumu lieku, es lieku daudz.
Ja tas ir krējums - tecēs un būs grūtāk, tapēc labāk pagatavo kādu krēmu - sajauc krēmsieru ar krējumu vai liec bezpiedevu jogurtu (ņam ņam blogā ir recepte ar jogurtu) un liec biezu kārtu.
Man patīk arī pa vidu starp kārtām ielikt augļus (banāni, zemenes) vai valriekstus un tad uz tiem atkal likt krēmu - sanāk daudz un man nav sanākusi sausa. Krēmu vajag daudz.

Varbūt kāda ir ēdusi Tokio City magoņu kūku? Līdzīga kā medus kūka - no plānām kārtiņām un pildījums ir ar iebiezinātā piena krēmu. Tik ļoti (l) man garšoja, ka nākamreiz, kad būs jācep svētkiem kūka, būs jāmēģina kas tāds :)
15.04.2015 10:28 |
 
Reitings 503
Reģ: 29.01.2009
Vai kāda ir mēģinājusi sviesta vietā likt pilnībā vai daļēji kokosriekstu sviestu?
Domāju krēmiem, mīklām vai citiem konditorejas izstrādājumiem.
Es smilšu mīklas cepumiem šodien pamēģināju pielikt sākumā pavisam nedaudz no 200 paredzētajiem sviesta gramiem kādus 25 pieliku kokosriekstu sviestu, man patīk, aromāts cits un paši cepumi tādi irdenāki, trauslāki. Bet nezinu vai cepšanai derētu, ja visu sviesta daudzumu aizstātu tikai ar kokosriekstu sviestu, tāpēc gribu uzzināt, vai kāda ir mēģinājusi. :)
17.04.2015 13:33 |
 
Reitings 59
Reģ: 21.01.2015
Man arī interesē jautājums par kokosriekstu sviestu (l)
17.04.2015 13:40 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Neviena neko vairs necep? :o
23.04.2015 14:57 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
behappy, cep cep :)
24.04.2015 21:30 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits