TORTES beztēma

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Padomi,receptes, jautājumi un atbildes par tortu cepšanu!

Sākumā varbūt pastāstam ko mēs mākam, kas mums izdodās vislabāk un kas neizdodās tā kā gribētos!

02.02.2015 15:33 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man arī ir silikona maisiņš, bet nepatīk,ka slīd ārā uzgaļi, tāpēc nopirku vienreizlietojamos maisiņus un esmu apmierināta. Nav jāmazgā :D
03.03.2015 17:00 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
man ir auduma maisiņš un platmasas uzgaļi. Laikam arī gribu vienreizējos maisiņus pamēģināt. Tikai es izmantoju cietākām vielām savu maisiņu - sviestam, siera masām utt. Krēmus reti taisu.
03.03.2015 17:07 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Marīī,

esmu mēģinājusi arī parasto želatīnu. Tortenguss likās parocīgāks un garšīgāks arīdzen.
03.03.2015 17:08 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Man ir daudz uzgaļu(metāla) komplekts + vienreiz lietojamie maisiņi (nu, var jau arī vairākas reizes lietot, bet, nu, domāti kā vienreiz lietojamie:-D), un ir ļoti labi. Uzgaļi nav ne jausmas no kurienes, tos es vinnēju, bet tos maisiņus var Gemosā nopirkt. Tiem toč nekas neslīd ārā, jo pašam ir jāapgriež, cik vajag.
03.03.2015 19:56 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
meitenes, kā jūs taisat šokolādes glazūru? Man vienmēr sanāk garšīga, bet tāda - nekāda, jo nesakalst
03.03.2015 20:56 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Lai neslīdētu tie uzgaļi ārā, nepieciešamas tāda plastmasa detaļas, kuras uzgali tā kā ieskrūvē maisiņā.
03.03.2015 21:09 |
 
Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Amnile, mēģināji ielikt ledusskapī, lai sasalst (sakalst)?
03.03.2015 21:10 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man šokolādes glazūra sakalst, sacietē. Taisu no šokolādes un saldā krējuma. Proporcijas nemācēšu pateikt.
03.03.2015 21:12 |
 
Reitings 4083
Reģ: 22.11.2013
Ledusskapī it kā cietē, bet cietē tikai čaula, vidus tai glazūrai nav ciets.
Jautājums nr.2 :D Vai jūs gatavojat dekoratīvos ziedus kūkām? No kā jūs gatavojat viņus?
03.03.2015 21:31 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Red Velvet kapkeiki

03.03.2015 22:02 |
 
Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013

Esmu šādas lējusi pāri augļiem neceptajām siera kūkām.
04.03.2015 00:19 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Labrītiņ!

Iepriekš jau teicu, kas man 5dienas par dienām...reku, šodien kokosriekstu kūciņas:


Smieklīgi sanāca to krēmu uzlikt - paņēmu uz ātro uzgali un maisiņu, kurus vēl nekad nebiju mēģinājusi..tādas trubiņas sanāca.:-D

P.S. Šo recepti centīšos pa brīvdienām arī ieblogot. :-)
06.03.2015 10:28 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
ņam ņam, tieši tāpēc te rakstīju, par uzgaļiem un maisiņiem kūku dekorēšanai, man šķiet ka vajag kaut ko wow iegādāties, citādi nez...tie parastie veikala varianti tik labi nav.
06.03.2015 10:30 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Gurri1, jap, tā tas ir. Man galīgi negribējās uz darbu stiept normālos, paķēru vienus, kas Tiger pirkti pirms vairākiem gadiem. :-D
06.03.2015 10:35 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
hmmm, kādēļ šī diskusija pierimusi?

Parādīšu pirmo no savām n-tajām dzimenes kūkām, taisīju darbā, tāpēc tā vienkārši un pavasarīgi (l)
11.03.2015 10:39 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
ņamsi, klusums, jo nevar tak tik no kūkām vien dzīvot - vasara nāk :)

Man nogalei gan vajadzētu kādu labu kūku, bet vēl neesmu izdomājusi kādu cept.
11.03.2015 13:32 |
 
Reitings 95
Reģ: 28.10.2014
Pirmo reizi taisīju torti ar vārīto krēmu- pievienoju gan biezpieniņu, gan sviestu! Pa virsu odziņas, vidū persiki un aveņu ievārījums!
Sanāca DIEVĪGI!

:)
11.03.2015 13:38 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Reku mana kūka nr.2:

13.03.2015 10:31 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Vai kāda var ieteikt, kā izcept kādas mini kūciņas (bet ne kēksiņus). Man reāli vajag 2 mazas porcijas.
15.03.2015 22:23 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits