TORTES beztēma

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Padomi,receptes, jautājumi un atbildes par tortu cepšanu!

Sākumā varbūt pastāstam ko mēs mākam, kas mums izdodās vislabāk un kas neizdodās tā kā gribētos!

02.02.2015 15:33 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Marīī, ar Red Velvet nevar nekur nošaut greizi? Man arī drīz jācep..turklāt man tāda aizdoma, ka uz tādiem pašiem svētkiem kā Tev.:-P(l)
03.03.2015 15:26 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Mari, piešauj moš mīklai klāt arī biešu sulu? :D
03.03.2015 15:43 |
 
Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Marīī, Padalīsies ar recepti mājas tortei, ar vārīto krēmu? Gribu uzmeistarot, bet no pārbaudītas receptes... :)
03.03.2015 15:48 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
ņamsi, nu itkā nē, nav grūti, bet tā krāsviela... es 2x jau cepu, bet nu nav sarkana tā mīkla , bet brūna. Otrā bija rozīgi brūna, bet tāpat ne tuvu sarkana.
khkh, es tagad gaidu trešo krāsvielu,ko mēģināšu šaut tajā kūkā :D


medusmaize, tu zini kā parasto biskvītu taisa?
vārīto krēmu taisu pēc šīs receptes - http://www.draugiem.lv/lapsavirtuve/news/?p=5967571
Un vēl lieku iekšā svaigas ogas sablenderētas - zaptes vietā.
03.03.2015 16:09 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
ņamsi, formu iesmērē ar sviestu un miltiem , tad tā kūka perfekti izkrīt ārā un nepielīp nekur. Bet to tu noteikti jau zini :D
03.03.2015 16:10 |
 
Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Liela pieredze ar biskvītu nav, 1x taisiju garšoja pēc olām. :D
Bet nu tur jau daudz variāciju nav, mēģināšu vēlreiz.
Paaldies :-)
03.03.2015 16:20 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu tur sastāvdaļas easy atcerēties , piem : 3 olas, 3 karotes milti, 3 karotes cukurs
03.03.2015 16:22 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Pabeidzu savu torti,šausmas!Kāda ir to cukura plastu taisijusi...Paņēmu pēc receptes bet man neatlipa no rokas nost ta masa..
03.03.2015 16:29 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Meitenes kā jūs dekorējat piemēram siera kūku? Kā nostiprinat uz tās augļus? ne jau vienkārši saliekat, tak vedot viss var noripot skata nekāda. Kūka ceptā. (t)
03.03.2015 16:29 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
es kūku augļiem bieži pa virsu pārleju šo:

03.03.2015 16:32 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
kas tas ir ar ko viņa apsmērē?
Un kādu pipsi vislabāk ņemt kūku dekorēšanai? Skatos Gemosā visādi? Es šprici uzreiz izmetu, ok tas bija pagaidu variants, bet man viss sprāga pa visiem galiem laukā, biju dusmīga (e)
http://gemoss.lv/katalogs/maizes-un-konditorejas-izejvielas/konditorejas-inventars/konditorejas-maisini-uzgali.html
03.03.2015 16:34 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Paldies Lancaster :-)
03.03.2015 16:34 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Gurri, es domāju, ka kūkai ir jābūt iekšā tortes formā,kad dekorē ar augļiem. Sadekorē, pārlej ar želatīnu un kad sastingst,tad noņem nost malas.
03.03.2015 16:36 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ar želatīnu neesmu sadraudzējusies, 1x mēģināju, phee, es nesaprotu, mēģināju video skatīties, nu es esmu blonda (t)
03.03.2015 16:37 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
āāāāā, tu par to,lai pēc tam viss turās vietā :D sorrē
03.03.2015 16:38 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Gurri, to tortenguss es, piemēram, ar koroti leju virsū uzmanīgi. Vari sākumā pamēģināt tā. Ja liksies pārāk raupji, tad varēsi ar otu izlīdzināt. Bet tikai ar otu to darīt man liekas baigais čakars. To tortenguss var nopirkt jebkurā lielveikalā. Pagatavošana elementāra.

Man ir konditorejas maisiņš ar daudziem uzgaļiem. Arī tas man galīgi nelikās perfekts, tieši metu acis uz šprici.
03.03.2015 16:39 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Man arī drīz būs jāiemācās darīt TO lietu ar augļiem un želatīnu. :D Augļu groziņiem mēģināšu tādu pielietot.
03.03.2015 16:39 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Lancaster, Tev konditorejas maisiņš ar metāla uzgaļiem vai plastmasas?
Man bija lētā šprice, pa kādiem 5 EUR, vajadzēja steidzami.
03.03.2015 16:41 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tās dārgās šprices pa 20 EUR un vairāk gan jau ir labas...
03.03.2015 16:42 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Gurri1 man ir diezgan dārga ar metāla uzgalļiem un silikona tas(ceru saprati)...Zini nav pārāk labs uzgaļi slīd visu laiku ārā..Par tām pistolēm ir jāskatās ļoti uzmanīgi,jo citas nepilda funkcijas un pa augšpusi masa spiežas arā...Šobrīd esmu konditorijas maisiņa meklējumos!
03.03.2015 16:56 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits