TORTES beztēma

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Padomi,receptes, jautājumi un atbildes par tortu cepšanu!

Sākumā varbūt pastāstam ko mēs mākam, kas mums izdodās vislabāk un kas neizdodās tā kā gribētos!

02.02.2015 15:33 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Skatos uz recepti tagad cukurs tur iekšā ir teju nereāli niecīgs, trīs ēdamkarotes... glazūra tas jau ir kas cits... bet vēl cita lieta, ka beigās donatus veikalos pārkaisa ar milzīgu daudzumu cukura, tas ir pavisam kas cits. Pats donats nav salds.
16.02.2015 19:58 |
 
Reitings 1208
Reģ: 10.12.2013
Vit@, ok, gaidiishu!
Mani interesee taa shokolaades un karamelju glazuuuras. Shokolaadi vienkaarshi izkausee,vai pievieno veel ko?
16.02.2015 20:00 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Aijaaijaaa,

glazūrai pašlaik ir šādi, 150 gr vaniļas cukurs, 20 gr sviests,50 gr šokolādes un silts ūdens.

cukuru sajauc kopā ar izkausētu sviestu un pievieno nedaudz siltu ūdeni.. maisa līdz izveidojas bieza masa.. Puse tik iecilāta citā traukā un pievienota izkausēta šokolāde... samaisa līdz viss viendabīgs. Ja piemēram gribēsi krāsvielas likt, tad būs jāpievieno papildus cukurs līdz izveidoja biezāka masa, tā saka mana itāļu mamma, es viņai ticu :D
16.02.2015 20:08 |
 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Marī, liec uz zemākiem grādiem to bezē, tad viss sanāks.
16.02.2015 20:10 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Artemzija, klaviatura tikko teica,ka vajag augstāku temp. ,nevis zemāku
16.02.2015 20:20 |
 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Klaviatūra ir mums guru kūku, bet bezē vajag biki saudzīgāku pieeju.
16.02.2015 20:25 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Vit@, es arī gaidīšu Tavu Donut iznākumu (bildē) un recepti ar labojumiem/ ieteikumiem, ja tādus būsi pamanījusi gatavošanas procesā :)
16.02.2015 20:33 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Nu re, Marii, tagad Tev daudz variantu, ko izmēģināt :D
16.02.2015 20:35 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Tagad es toč vairs nekad netaisīšu neko no bezē :D
16.02.2015 20:39 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Daloties ar savām kūkām.
Esmu taisījusi daudz un dikti (bet ne vienmēr esmu pievērsusies dekorēšanai). Ar dekorēšanu aizrāvos nedaudz, gatavojot kūciņas par godu meitai.)





Pārējo kūku bildes man nav šajā datorā saglabātas.
16.02.2015 20:39 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Ekhh, pēdējās divas bildes neforši sagriezušās.
16.02.2015 20:40 |
 
Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Favel- no kā tās rozītes pirmajai kūkai?
16.02.2015 20:55 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Rozītes veidoju no marcipāna masas. :)
16.02.2015 20:57 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Marī, nesaprotu,kāpēc tā, bet neatmet ar roku - tā kūka sanāk dievīgi garda :)
Es gan cepu katru biskvītu atsevišķi - ilgi tas ir, bet tas ir tā vērts - paralēli var darīt citus mājas darbus.
17.02.2015 11:07 |
 
Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Kurai tur vajadzēja tās kūkas Rīgas apkaimē uz pasūtījumu? Slinkums lasīt visu diskusiju. :)
17.02.2015 14:42 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
S* - man bija / ir / būs interese. :)
17.02.2015 14:43 |
 
Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Zakji*, ja vajag, varu iedot kontaktus, man paziņa taisa visādas kūkas, esmu arī pati garšojusi vairākas no viņas taisītajām, vienreiz arī pasūtīju pasākumam. :)
Viņa dzīvo pie Kalnciema tirdziņa.
17.02.2015 14:56 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
S* - jā, atsūti, lūdzu, PM. Un ja ir kāda lapa kur varbūt var iečekot viņas darbiņus. :)
17.02.2015 15:01 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Gudrās virtuves čaklītes:), jautājums pa plāno mīklu, vai ok , ja es visas sastāvdaļas sablenderēju ar rokas blenderi nevis, piemēram, mikseri??? Tas kaut kādā veidā neizjauktu mīklas molekulas, un pankūkas nejuktu ārā? :D (superjokains un blonds jautājums, zinu :D )
17.02.2015 16:12 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
khkh, miksē droši, tas netraucēs :)
17.02.2015 16:24 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)