TORTES beztēma

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Padomi,receptes, jautājumi un atbildes par tortu cepšanu!

Sākumā varbūt pastāstam ko mēs mākam, kas mums izdodās vislabāk un kas neizdodās tā kā gribētos!

02.02.2015 15:33 |
 
Reitings 346
Reģ: 21.05.2014
Help gudrās!!! :-D
http://m.cetrassezonas.lv/receptes/recipe.php?id=37760
Taisu kūku pēc šīs receptes, laikam iegāzu par daudz cepamo pulveri vai sodu, jo kūka burbuļo, esmu ntas reizes taisījusi, pirmo reizi burbuļo.
Kas mani sagaida??? Būs sodas garša? Vai tas ir sīkums? :D :-/
15.02.2015 14:29 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
jasmiina
diskusija jau tika minets ;)
Cupcakes sviesta krēmu receptes:
- 100g sviesta, 300g pūdercukura, 2 ēk piena istabas temperatūrā. Labi sakult
- 50g sviesta, 120g mascarpone, 350g pūdercukurs, visu sakult.
Krēmiem var pievienot jebkādas garšas vai krāsvielas.


Mari, es jau ar diskuijaā interesējos par melno princi :) vel neesmu izmeginajusi
Meitenes ieteica:
http://www.kikasvirtuve.lv/2011/10/melnais-princis.html

Man ļoti patīk šī Melnā prinča recepte. Un sanāk arī ļoti garda. Jāliek daudz putukrējuma, lai viss smuki uzsūcas, taču ar svaigi varītām dzērvenēm man patīk labāk-nav tik salda.
15.02.2015 14:37 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Starp citu tām mīļ kūciņām,tā dekorācija sanāca diezgan šķidra un pārāk salda.
15.02.2015 14:51 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Mari, atradīšu recepti, kad būšu pie normāla neta, Saulkrastos kukuuu ar zonu :D
Es tikai nàkamreiz taisītu vārītais krems+kondensētais(brūnais) piens, mazāk taukaini sanāktu kā ar kond. piens+sviests.
Ā,un es esmu tā, kura kategoriski neatzīst Melno princi ar ievārījumu (t)
Mīklas recepte superviegla, kas ietver krējumu veselu, sodu un miltus+chocolate chip ;)
15.02.2015 15:36 |
 
Reitings 89
Reģ: 29.01.2009
Iesakiet kādu garšīgu siera kūkas recepti (l)(l)(l)
15.02.2015 20:59 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es vakar vēlreiz cepu Cielaviņu. Šoreiz smukāk sanāca pati bezē mīkla, bet izcepās un atkal tas pats... apakša ir mīksta, gaiši brūna un staipīga, augša - smuka ,balta un kraukšķīga, :( Nu kāpēc? Atstāju pa nakti tos bezē krāsnī, no rīta izņemu un nepatīkams pārsteigums :( ieslēdzu vēl lai pažāvējas. Ir jēga? Nav jēga?
16.02.2015 10:36 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Marii zinu kad paziņa bezē izcepa un 2 dienas turēja sausā kambarī.
16.02.2015 10:39 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Nu bet kāpēc apakša neizcepas? :(

Vajag lai izskatās tā :


Bet man puse paliek uz papīra, ir mīksta
16.02.2015 10:41 |
 
Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Varbūt vajag ilgāk pacept/pažāvēt? Un- nav par biezu tā kārta?
16.02.2015 10:46 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Gribēju pacelt un nofoķēt, netīšām nolauzu :(
Man izskatās tagad tā :



16.02.2015 10:50 |
 
Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Savu cielaviņu cepu karstā gaisa krāsniņā, sanāca perfekti. Parastwjā vēl neesmu cepusi. Cenšos swņemties, tad slēgšu iekšā tos ventilatorus. Ja krāsns ir bez ventilatoriem ( vai kā viņus tur sauc :-D) tad krasns durtiņas jātur nedaudz vaļā. Vel neesmu meginajusi šos ieteikumus.
16.02.2015 11:03 |
 
Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Man domāt, ka tur ir krāsns vaina- jo izskatās, vnk, ka apcepta (aprauta) virskārta un viss..
16.02.2015 11:03 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es cepu 110 grādos, kā receptē teikts. Un ventilators ir. :-/
16.02.2015 11:04 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Marii.iespējams kad tev no apakšas necep kad cepi pagriez otru pusi.Jo pec visa sanāk virspuse ir viss ok bet apakš puse nav.
16.02.2015 11:06 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Cep no abām pusēm. Visu citu ,ko cepu, viss vienmēr izcepās. Režīmi takš arī visādi - augša,apakša, abi kopā, grilēšana
16.02.2015 11:09 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Bet izmēģini varbūt ir kas nepatīk...
16.02.2015 11:10 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Labi, es tagad izņēmu ārā un ieliku vienu iekšā, pagriezu otrādāk. Varbūt pa vienai jācep? Pirmo reizi,kad cepu,tad bija 2 kārtas, šoreiz 3 kārtas.
Bet vai tad no tā var kkas mainīties, ja apakša ar augšu tā kā atdalijās? Tāpat tur pa vidu ir tukšums!
16.02.2015 11:13 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Marii par to kad 3 cep tur esot atkal stāsts esi lasijusi šo?
http://www.kikasvirtuve.lv/2011/12/torte-cielavina.html
Viņa tur raksta kad labāk pa vienai..Neesmu personīgi cepusi šādu torti bet noteikt izmēģināsu,šodien plāna izcept eklerus ;)
16.02.2015 11:18 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Bļinc :( Lasītu to recepti, bet... domāju,ka ar stundu nepietiks katrai kārtai, jo pagājšreiz cepu 3 stundas un tāpat rezultāts šitāds pats.. tāpēc liku visas uzreiz. Vairs nekad necepšu Cielaviņu. Tas nav mans lauciņš un man ļoti nepatīk,ka man kaut kas neizdodās. :D
16.02.2015 11:33 |
 
Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Marīī pacietību pacietību mēģināšu šonedēļ uzcept pateikšu kā man sanāca ":)
16.02.2015 11:40 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!