TORTES beztēma

 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Padomi,receptes, jautājumi un atbildes par tortu cepšanu!

Sākumā varbūt pastāstam ko mēs mākam, kas mums izdodās vislabāk un kas neizdodās tā kā gribētos!

02.02.2015 15:33 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Domāju rīt mīlīgos cup cake sataisī, ir jau dekorini, tik nevaru izdomāt kādu garšu - red vevlvet, zemenu vai šokolādes hm
13.02.2015 20:15 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Es iesāku taisīt šito rītdienai:

Elementārāk nevar būt!!!
13.02.2015 20:17 |
 
Reitings 121
Reģ: 29.01.2009
13.02.2015 20:17 |
 
Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Khkh, kaa?? Es ar savu shedevru Tevi neiedvesmoju??:D
13.02.2015 20:18 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Vienīgi man būs atlaidinātas zemenes (kas izskatās pēc pļockām) un upenes.
http://www.delfi.lv/receptes/grieku-jogurta-kuka-ar-zavetam-plumem-un-riekstiem.d?id=44278537
13.02.2015 20:18 |
 
Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
sunscreen, paldies, ka padalījies ar recepti, buūs kādu dienu jāpamēgina, pamatne varētu būt labā :)
13.02.2015 20:22 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Jā, nav ierastie cepumi + sviests. Ja ne liesāk, tad veselīgāk noteikti :)
13.02.2015 20:30 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
The one, Tu mani iegruzīji :D :D
13.02.2015 20:35 |
 
10 gadi
Reitings 1513
Reģ: 29.01.2009
Es rītdien mēģināšu pagatavot šo šokolādes kūciņu - http://www.tortesunkukas.lv/francu-sokolades-torte/

Ceru, ka sanāks! Kas būtu jāņem vērā, lai viņa sanāktu tāda "mitra" kā bildē..? Lai nav sausa.
13.02.2015 20:35 |
 
Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013



Nopērciet šo un būsiet kūku pavēlnieces! 8-):-P(l)
13.02.2015 21:06 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Man pilnīga izgāšanās ar to jogurta kūku :-/ Iznāca ļumīgs "galerts", kas šķeļas gabalos. Nezinu, kas būs, kad mēģināšu griezt gabalos. Nesaprotu, kas notika greizi, jo visu darīju pēc receptes :'-(
14.02.2015 14:41 |
 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
sunscreen, vrb nebija labs želatīns?
ir vairākas firmas, nu pēc nosaukumiem nepateikšu, bet zinu, ka vienu vajag daudz, lai normāli sarecētu viss un arī ne vienmēr, un ir viens, kurš riktīgi ātri pat no maza daudzuma sacietē.
14.02.2015 15:08 |
 
Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Sunscreen, no pieredzes - ir receptes, kuras sanāk tikai tās autoram :D un vispār ar internetā atrastajām uzmanīgi, mēdz būt galīgi greizas receptes!
14.02.2015 15:08 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
Šoko, receptē nebija minēts želatīns. Es nekad neesmu cepusi nevienu kūku ar želatīnu vispār, tāpēc arī šo izvēlējos.
klaviatura - es pati neprotu improvizēt, neesmu nekāds virtuves guru, tāpēc ēst gatavoju galvenokārt pēc internetā atrodamām receptēm :D
14.02.2015 15:16 |
 
Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Šī nu reiz ir kārtīgi sievišķīga/meitenīga beztēma. Malači visas, kuras šādus brīnumus prot uztapināt. Ļoti iedvesmojoši! (l)
14.02.2015 15:51 |
 
Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009

Mana vakardienas kūka. :)
15.02.2015 12:40 |
 
10 gadi
Reitings 1513
Reģ: 29.01.2009
Man tā šokolādes kūka arī nesanāca kā gribēju un kā vajadzēja... Drīzāk tas beigās bija šokolādes pīrāgs/kēks! (t)
Galvenais mīnuss - cepot sakritās un nebija skaista, līdzena augša! Radiņiece teica, ka vajadzējis cepampulveri vai sodu pielikt, bet receptē tas nemaz nebija minēts... Nu viesi ēda un teica, ka garšīga, bet ņu nebija tās kūkas sajūtas, bet kā jau minēju - drīzāk kēks! Un tā ka sanāca tāda grumbuļaina, tad neizrotāju arī kā gribēju..
Nākošajos svētkos atgriezīšos pie mazajiem keksiņiem:-D gribu pamēģināt te ielikto krēma recepti - jo beidzot gribu izmēģināt vīra mammas dāvinātos tos spiežams štruntiņus!
15.02.2015 13:48 |
 
10 gadi
Reitings 126
Reģ: 29.01.2009
Dāmas!
Kā jūs taisat kēksiniem to krema cepurīti?nu tādas,kā gazeles ieliktajā bildē?:-)
15.02.2015 14:00 |
 
Reitings 1814
Reģ: 29.01.2009
sidze - visādiem keksiem un biskvītiem, bezē ut.. vajag ļoti labu krāsni. Pat ja visas sastāvdaļas būs precīzas, bet krāsns slikta - nekas nesanāks. :(
15.02.2015 14:03 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Vai kādai ir laba Melnā prinča recepte ,ar ko padalīties?
15.02.2015 14:11 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!