Nelasīju visu diskusiju. Mums mājās pārsvarā ir modelis, ka pārtiku iepirkt braucu es 1-2 reizes mēnesī. Man patīk, ka mājās viss ir, līdz ar to ir ļoti retas reizes, kad mājās "uz sitiena" nav risotto rīsu vai cepamā pulvera vai 5 dažādu veidu pastas. Līdz ar to mēs esam stipri elastīgi gatavojot - saldētavā ir gan gaļas, gan zivis, skapī visādi rīsi/kuskusi/pastas utt. Lietas, kas ātri bojājas (piens, tomāti, salātlapas) tiek pirkti mājās no darba braucot, kad ir izbeigušies. Bet ļoti no svara ir arī tas, ka mājās esam tikai 2 pieaugušie + kaķis. Brīvdienās mājās cepam maizi, jo darbdienas abi brokastojam darbā. Vēl es mēdzu gatavot "pusfabrikātus" - makaronu mērces, buljonus, spring rolls, ko var sasaldēt un tad, kad maz laika vai daudz noguruma, uzsildīt. Bet vispār mums abiem ļoti patīk gatavot, parasti kašķis ir nevis par to, ka "atkal MAN tās kotletes jācep!", bet gan " šodien mana kārta būt par šefu!" :-D bet jā, ar šādu modeli nauda dikti ietaupās, jo visādu nevajadzīgu sū pirkšana tiek minimizēta cik iespējams.