Otrās dienas beztēma.

 
Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Labrīt, dūdiņas!
Teikšu kā Dmitrijs Nagijevs: Mi načinajemmmm!! :D :D

Kas plānā? Kā diena iesākusies? :)
27.01.2015 07:33 |
 
Reitings 748
Reģ: 25.06.2009
Parfait, nelasīju tālāk, izlasīju par tām vēdera savilkšanām, spēlējot boulingu un saku- uztaisi testu, hehe :D
27.01.2015 18:17 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Parfat*

Ahh tas automātiskais labotājs mani tik bieži apkauno :-D
27.01.2015 18:14 |
 
Reitings 1372
Reģ: 18.03.2011
Pārraut - Tev ir tas philips airfryer?:-)
27.01.2015 18:14 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Jā, Mildas tirdziņš :D
Bet tur jau daudz tās kebabnīcas. Ko vēl variet ieteikt? Varbūt tām ir arī mājaslapas?
27.01.2015 18:13 |
 
Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Neatceros kā to kantori sauca,bet pie 23.trolejbusa pieturas. Ielas pusē. Tur tās būdas bija.
27.01.2015 18:10 |
 
Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Dālllij, Mildas tirdziņš! :)

Iesakiet kādu labu kebaba vietu, man arī būs jāiet izmēģināt (Tikai ne Murrras vietu :D)
27.01.2015 18:07 |
 
Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
Dālllija, vienreiz ar Ex tur bijām aizgājuši. Paņēmām kaut kādu kebabu. Nu bāc-muti izdedzināja!Lai gan nebija nekāds čilli vai kas. Labi,ka es neņēmu atsevišķu kebabu,bet uz diviem vienu. Ļāvu lai šis savas iekšas dedzina ārā :D
27.01.2015 18:03 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Pēkšņi aizmirsu, kā sauc to tirdziņu pašā centrā pretim origo, bet tur ir vairākas kebabnīcas - ko ieteiktu un kādas cenas??
27.01.2015 17:56 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Meitenes, paldies. Izklausās gardi (l)

Parfait :D Ceru, ka tik drīz to nepiedzīvošu, jo baklažānu ar ķiplokiem dēļ esmu puslīdz gatava dvēseli pārdot :D
27.01.2015 16:25 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Čauu! Asaras atkal grib sprāgt ārā, nu neko. Jāmācās un jāgaida.
27.01.2015 16:20 |
 
Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
čau, meitenes..rīt trijos sūtīšu no http://www.clothingattesco.com/. Piegāde 2eiro.
27.01.2015 16:17 |
 
10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Dantessa, tiesi taa. Mazas pilsetas pasta visus parasti zin. Piemeram, es pag. nedela iznemu drauga teta paku pasta. Man pat nepaprasija, kas es esmu un pasi ari ne :D.
27.01.2015 16:14 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Tauta var gavilēt - Bērziņš beidza klaunu tēlot. Uz Maskavu nebrauks. Tā arī nesaprotu viņš ir vai viņš izliekas?
27.01.2015 16:07 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Gita, es par aprikozēm jau no vairākiem esmu dzirdējusi. Tāpat kā par baklažāniem :D
Tieši tāpēc šodien pusdienās paštaisīti frī kartupeļi. Izmantota tikai 1 ēdamkarote eļļas! (l) (Izmantoju savu aparātu, nevis krāsni).

27.01.2015 15:56 |
 
Reitings 21
Reģ: 07.01.2015
Šī gan ir traka izjokošana!
27.01.2015 15:54 |
 
Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Peliite, ko ta uzdavinaji?
27.01.2015 15:49 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Parfait, man šādi gadījās ar aprikozēm. :/
27.01.2015 15:17 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Meksikanka, Tu man liki atcerēties manus priekus ar baklažāniem. Agrāk tāpat kā Tu kaifoju, priecājos un jūsmoju jau no smaržas vien. Aizbraucu uz Ēģipti, saindējos un vairs paskatīties uz viņiem nevaru, lai arī tajā liktenīgajā vakarā ēdu daudz ko. It kā ķermenis zinot, no kā ir saindējies, tad nu laikam man tie bija baklažāni :D Nepaveicās!
27.01.2015 15:14 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Meksikanka, uztaisi šo tikai dārzeņu vietā liec tikai baklažānu. http://www.receptes.lv/receptes/grubas-ar-darzeniem/ Anormāli prasti (atvainojos par izteicienu), bet tik pat anormāli garšīgi un sātīgi.
27.01.2015 15:14 |
 
Reitings 3084
Reģ: 29.01.2009
Meksi, manam draugam arī ļoti garšo, un kad pirms nedēlļas taisīju pirmoreiz, burvīgs izdevās. Viņa atgādinot grieķu "musaku".
Bet, saku, piņķerīgi., man to dārzeņu cepšana....
Man bija 2 vidēji baklažāni, kartupeļi, malta liellopu gaļa 500 g, sīpols, ķiploks, salds krējums. Dārzeņu daudzums variē atkarībā no cepamtrauka lieluma.
Ir jāsagriež dārzeņi ripiņās (baklažānus es sālīju, tur laikam arī pārcentos, bet tas sīvumu reducē, kādu pusstundu atstāju 'savilkties'). Un tad jācep baklažānu un kartupeļu šķēles (centos bez eļļas). Citā pannā apbrūnina sīpolu, ķiploku, un bik aprauj malto gaļu.
Nu tad liek slāņiem -baklažāni, gaļa, iecienītās garšvielas, kartupeļi, gaļa...pārlēju ar ļoti liesu krējumu. Un uz kādā 40 min cepeškrāsnī iekšā, 180°,var likt sākumā foliju, lai neapdeg augša.
Virsējam slānim var likt sieru, bet mans neēd kombināciju gaļa+siers.
27.01.2015 15:04 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits