Gatavojam decembrī!

 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sailgojos pēc garšīgas beztēmas!

Padalīsimies ar saviem gastronomiskajiem gardumiem, kurus šomēnes liekam/liksim galdā!

04.12.2014 13:18 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Annie - man nav laika marinēt, cepšu tāpat.
08.12.2014 18:14 |
 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Gribas salātus ar garnelēm. Bet līdz šim garšotās mērces un eļļas man nepatīk. Gan jau ekspermentēšu ar kādu mērci.
08.12.2014 18:42 |
 
Reitings 904
Reģ: 21.01.2013
Mums bij ritīgi sātīgais paēdiens- vārīti kartupeļi, mērce, štovēti kāposti, meža gaļas kotletes/ cepetis.
Vīriešiem tas viss, man štovētie kaposti + aļņa cepetis.
08.12.2014 19:02 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
 
Reitings 305
Reģ: 29.01.2009
Bija biešu zupa. Taisīju pēc sajūtām un sanāca laba.
09.12.2014 23:48 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Atkal es ar kūkām. :D

Šokolādes - kokosriekstu
, ja kādai interesē. :)
10.12.2014 13:01 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Man decembris ir olbaltumu mēnesis :D Ir reizes, kad nesanāk sakult kā vajag un tad tapa šīs receptes. :D
10.12.2014 15:50 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Padalīšos ar savu foreli (sk.pāris dienas atpakaļ) - paņēmu fišiņu, nogriezu galvu un asti, nokasīju zvīņas un atdalīju fileju. Čakarējos 1/2h, bt tikai tāpēc, ka darīju to 1.reizi. Izspiedu 1/2citronu. Sagriezu fileju gabaliņos, apsmērēju ar Santa Maria zivju garšvielām. Stikla traukā ieklāju foliju un ielēju nedaudz olīveļļas. Saliku zivs gabaliņus traukā un pārlēju ar citrona sulu. Pārklāju zivi ar foliju un liku cepeškrāsnī 180 grādos uz stundu. Pasniedzu ar Basmati rīsiem. Vīram, kurš zivis principā neēd, ļoti garšoja. Viss! :D
10.12.2014 16:02 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Lollipop- uz priekšdienām - ja lieto folliju, tad citronu un citus ļoti skābos produktus neiesaka lietot kopā. Citrons plus follijs karstumā rada kancerogēnas vielas.
Citronu šādā gadījumā labāk lietot, kad zivs jau gatava un izņemta no krāsns.
10.12.2014 16:13 |
 
Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Lasis cepeskraasnii. Izskataas gards. Klaat gribu salaatus
10.12.2014 16:14 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Parfait - nopietni?!! Nekad nebiju dzirdējusi, paldies!
10.12.2014 16:15 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
favel un parfait ēdieni izskatās satriecoši (l) Es nespēju iedomāties, ka man , kas tāds varētu vispār izdoties :D Baigie malači meitenes.
10.12.2014 16:26 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Lollipop, jā, arī es neizmantoju folliju, ja paredzēts izmantot skābos produktus.
Ja tomēr vēlos ko tādu gatavot, tad vienkārši cepu cemaptraukā vai podiņā. :)
10.12.2014 16:28 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Lollipop- uz priekšdienām - ja lieto folliju, tad citronu un citus ļoti skābos produktus neiesaka lietot kopā. Citrons plus follijs karstumā rada kancerogēnas vielas.

Negribējās rakstīt, jo liekas, ka es to kladzinu te ikvienā diskusijā, kur kāda cepot folijā izmanto citrona sulu. Labi, ka Parfait uzrakstīja :)
Cepampapīram ar citrona sulu nebūs negatīvas reakcijas.
10.12.2014 16:32 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
kampanella, paldies (l) Tu noteikti par zemu novērtē savas spējas. Practice makes perfect :-)


Lollipop, ņem par labu. Mūžu dzīvo, mūžu mācies. :-)


womankind, es tieši atcerējos, ka arī Tu biji to rakstījusi šeit :D
10.12.2014 16:37 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Ohohoo.. Ieraudziju RIMI uz akciju pelēkos zirņus, tad nu būs vārīti pelēkie zirņi ar saceptu kūpināto cūkas krūtiņu. Ņam,ņam.
10.12.2014 16:37 |
 
Reitings 188
Reģ: 16.04.2011
10.12.2014 16:41 |
 
Reitings 188
Reģ: 16.04.2011
Bāc gribeju vel rakstit bet ar visu to pievienojas bez, man sestdienas čill dienā ar dāmām uztaisijam tortillas, un brownies....
10.12.2014 16:43 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Ui, es ne tuvu tā negatavoju kā dažas meitenes, man šķiet, ka man nav laika, vai arī mēs ēstu pusnaktī, bet ap 10 jau man gribas gulēt :D
Vakar bija cepeškrāsnī vista, māsa ieteica pavisam easy variantu vistas šķiņķus sasmērē ar sinepēm un viss, ļoti garšo, un piedevas, nu vakar griķi bija :) .

Šodien būs jāēd pēc drauga pieprasījuma, gribēju ko citu gatavot, bet viņš man izteicās, ka garšojot un grib to.
10.12.2014 16:52 |
 
Reitings 3157
Reģ: 19.04.2014
Nu šitā ir šovakar /Sorry, es nemāku taisīt tādas smukā gurmānu bildes kā Favel vai Parfait/
10.12.2014 17:12 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits