Parasti izveidoju svaigu dārzeņu plati ar mērcītēm. Dažādus salātus. Augļus, noteikti, jo man ļoti garšo augļi. Ja gatavoju maizītes, tad sameklēju internetā interesantākas idejas - nepatīk tie padomju sviestmaižu varianti un dekorācijas.
Siltais ēdiens katru reizi ir savādāks, jo vēlos viesus pacienāt ar kaut ko jaunu, nevis katru reizi vienu un to pašu. Konkrētas mīļākās receptes nav.
Attiecībā uz daudzumu, gatavoju vidēju, jo aicinu cilvēkus nākt pie manis uz viesībām, kur papļāpāt, pasmieties utt, nevis prioritāte ir pierīties kā uz kaušanu.
Ļoti nepatīk tie groziņi. Izskatās vecmodīgi, atgādina kkādu omīšu pasēdēšanu un pati nekad netaisu. Lielākoties arī nav garšīgi, jo tas groziņš pats ir kkur pirkts gatavs, tāpēc parasti ir ciets un sauss un tas, kas iekšā... labāk būtu bijis pasniegts normāli. Nē, ja uz galda ir kkas cits(parasti ir), es izvēlos kko citu.