Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pašgatavota majonēze

 
Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Kāds/a ir gatavojusi mājās majonēzi? Kādu recepti izmantojāt? Kā sanāca?
23.10.2014 00:45 |
 
Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Neviena?
23.10.2014 01:24 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Gatavoju ļoti vieglu - olīveļļa, franču sinepes, var pielikt arī sinepju graudiņus, mazliet svaigi spiestas citrona sulas un kārtīgi maisa līdz viendabīgai masai, var pievienot beigās sāli un piparus. Ja gribas tumīgāku masu pievieno olas dzeltenumu.
23.10.2014 09:32 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
VIT@, bez olas dzeltenuma arī ir ok? Es tad pamēģinātu, jo mums kā reiz olas nedrīkst lietot. Vai vari uzrakstīt aptuvenas proporcijas?
23.10.2014 09:35 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Annie, es personīgi bez olas dzeltenuma vairāk taisu kā ar... jo man patīk tas vieglums un gaisīgums :)
23.10.2014 09:37 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Mazliet ne pa tēmu - kā tieši aioli atšķiras no majonēzes? Es saprotu, ka tas nav viens un tas pats. Ar to, ka majonēzē nav ķiploku?
23.10.2014 09:40 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
nelietoju majonēzi bet tās vietā salātos lieko bio lakto bez piedevām+nedaudz sojas mērce. Visu sakot ka garšo tāpat kā majonēze :)
23.10.2014 09:42 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Libra,
pirmo reizi dzirdu mērce aioli, taču internetā apraksts saka aioli mērce ir gatavota un gatavas majonēzes bāzes ar ķiplokiem un vārītiem olu dzeltenumiem.
23.10.2014 09:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits