Gatavojam oktobrì!!

 
Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
Sveikas ..
Śeit varetu rakstit , ko katru dienu pagatavojam ..
Lai ir vèl viena vieta kur smelties idejas.. :)
08.10.2014 23:00 |
 
Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
VIT@, padalies, lūdzu, ar šo recepti/ gatavošanu: /vistas gaļa ar tunča mērci/. Iepriekš nebiju iedomājusies par šādu savienību, bet mūsu mājās tas varētu iet uz urrā.
14.10.2014 10:16 |
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Šovakar plānoju pamģināt vistas nagetus. Atradus kaut kādu garšvielu maisījumu priekš viņiem. Klāt rīsus.
14.10.2014 10:19 |
 
Reitings 1277
Reģ: 30.10.2013
Vakar bija gulaša zupa. Šodien vēl pāri palicis.. jāskatās - varbūt pietiks vēl šodienai.
14.10.2014 10:20 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Jolly_Angie,

Izvēlos vistas kājiņas šajā receptē (kājām gaļa gardāka man vismaz tā liekas), bet var arī izvēlēties vistas fileju.
Novāru vistas kājas kopā ar lauru lapām un veselajiem pipariem, izmantoju miksu... var pievienot arī kadiķogas un citus garšaugus, viss kas patīk. Kad novārīts, buljonu dzidrinu, vistas gaļu atkauloju un sadalu glītos gabalos, ļAuju atdzesēties istabas temperatūrā.
Mērcei, turpinu vārīt buljonu vienu pašu līdz tas nokrītas/samazinās daudzums/.Atsevišķi sablenderēju tunci ar olīveļļu. Pievienoju novārītu olu dzeltenumu, ēdamkaroti kaperu, čut čut svaigi spiestu citrona sulu vai baltvīna etiķi.Lai mērce iegūtu pareizo kosnsistenci jaucu kopā ar buljonu.
Biegās uz sķīvja izkārtotajiem vistas gabaliņiem, pārleju mērci un pārkaisu ar mazliet kaperiem. šo var ēst gan aukstu, gan arī tikko pagatavotu. Voilā :)
14.10.2014 10:35 |
 
Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Man šodien būs menca dārzeņu mērcē, gatavota multivārāmā katlā.
14.10.2014 10:48 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Sekunde, hehe, un kā sanāca? Man tā mērcīte tiiiik laba sanāca, riktīgi ar mīlestību gatavoju. :D Šodien pusdienās droši vien to arī piebeigšu un vakarā plānoju skābeņu zupiņu. (l) Godīgi sakot, pirmo reizi gatavošu nevis no tām Spilvas skābenēm, bet gan no pašas konservētajām..cerams, ka būs labu labā.

VIT@, Tev ir tas pats blogs? Es tieši nesen skatījos, ka nav nekas jauns bijis. :-P
14.10.2014 11:05 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
O man arī šonedēļ plānā skābeņu zupa. Bet es vienmēr esmu gatavojusi no konservētajām, a tagad man saldētavā vnk svaigas sasaldētas.. Kā ir gatavot no tādām? Kaut kas atsķiras?? Nekad no svaigām neesmu vārījusi zupu..
14.10.2014 11:08 |
 
Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Vakar taisījām vistas zupu, nekas īpašs.

Ļoti sakārojās pamēģināt tomātu pankūkas, izskatījās ļoti interesanti, tikai jāmēģina atcerēties sestdien, ka gribēju tās gatavot :D
14.10.2014 11:10 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Brokastīs smūtijs no banāniem, saldētām zemenēm, mellenēm, avenēm, spinātiem, melones, kivi un vīnogām un banānu/auzu pankūkas.
Esmu vienkārši tikusi pie blendera, tagad izpaužos :D
14.10.2014 11:13 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
ņam ņam,
kaut ko jau ik pa laikam iemetu... vēl mazliet jāpaciešās, lai atrisinās dažas virtuves problēmas :D Un tad mazliet patrakošu arī blogā, pagaidām turos :)
14.10.2014 11:49 |
 
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Tā kā meita slimo, tad ēdīsim pusdienās vistas buljona dārzeņu zupu.
Vakariņās Pasta Carbonara vīram un meitai, man lapu salāti ar dārzeņiem un turku zirņiem. :)
14.10.2014 12:03 |
 
Reitings 425
Reģ: 12.10.2009
Meitenes, nav nekāds dižais un gudrais jautājums, BET:

Kā jums liekas, vai sušī ir veselīgs? Tieši tā lapa, rīsi?! :D :)
14.10.2014 12:26 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Zakji* es tikai no svaigām vienmēr gatavoju - mums garšo. Konservētās nekad neesmu izmantojusi - sezonā no dārza, ziemā no saldētavas ;) Domāju,ka nekas daudz neatšķiras - liec tik katlā un būs ok ;)
14.10.2014 12:55 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
behappy - man patīk, ka konservētajām tas sāļums/skābums un pikantums ir. No svaigajām arī ir?
14.10.2014 12:56 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Zekji, es jau teiktu, ka nav gan. Esmu eedusi gan taadu, gan taadu - divas dazhaadas zupas. :) bet varbuut tur arii no daudzuma atkarīgs. Jo man vienaa burkaa sanaaca daudz reiz vairaak, kaa vareetu buut pielikts tajaa vienīgajā svaigo skaabenju zupaa, kuru esmu eedusi. :D
14.10.2014 13:01 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Nu ok, apbruņošos ar garšvielām un mēģināšu kādu vakaru. Tad jau redzēs, kas sanāks.
14.10.2014 13:02 |
 
Reitings 810
Reģ: 29.01.2009
Nu sāļums iespējams nav, bet tas tāpēc, ka man negaršo sāļi ēdieni. pikantumu gan var dabūt ar garšvielām.
Un par daudzumu - es lieku daudz, vasarā lieku arī nātres klāt un sanāk nātru - skābeņu zupa.
14.10.2014 13:10 |
 
Reitings 129
Reģ: 21.07.2010
ĀBOLU LAIKS
vienkārša, veselīga un ļoooti garda recepte http://labaidienai.blogspot.com/2014/09/laimigam-puncim.html
14.10.2014 14:30 |
 
Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Mana eksperimentālā menca, dārzeņu mērcē gatava.
14.10.2014 14:36 |
 
Reitings 944
Reģ: 12.03.2013
oo forsi ka seit jau ari atteli paradas :)

man cepeskrasni gatavojas kis mis..
vakardienas varite kartupeli ar pupinam un nagetiem .. pari olas -piena maisijums un siers pa virsu .. redzes ka bus..

sonedel ekanomiskais variants.. jaiztere sapirktie produkti lidz piektdienai.. jo nebusim kadu laicinu majas ceru ka pa so laiku si diskusija nepazudis.. :)


vel cepas citronu kekss (no pacinu maisijuma )
14.10.2014 14:44 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits