Jolly_Angie,
Izvēlos vistas kājiņas šajā receptē (kājām gaļa gardāka man vismaz tā liekas), bet var arī izvēlēties vistas fileju.
Novāru vistas kājas kopā ar lauru lapām un veselajiem pipariem, izmantoju miksu... var pievienot arī kadiķogas un citus garšaugus, viss kas patīk. Kad novārīts, buljonu dzidrinu, vistas gaļu atkauloju un sadalu glītos gabalos, ļAuju atdzesēties istabas temperatūrā.
Mērcei, turpinu vārīt buljonu vienu pašu līdz tas nokrītas/samazinās daudzums/.Atsevišķi sablenderēju tunci ar olīveļļu. Pievienoju novārītu olu dzeltenumu, ēdamkaroti kaperu, čut čut svaigi spiestu citrona sulu vai baltvīna etiķi.Lai mērce iegūtu pareizo kosnsistenci jaucu kopā ar buljonu.
Biegās uz sķīvja izkārtotajiem vistas gabaliņiem, pārleju mērci un pārkaisu ar mazliet kaperiem. šo var ēst gan aukstu, gan arī tikko pagatavotu. Voilā :)