Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Surstēšana seksa laikā

 
Reitings 12
Reģ: 25.07.2009
Ok šis varētu skanēt muļķīgi, bet tā kā es nejūtos ērti jautāt kaut ko šādu personiski, tad izdomāju pajautāt zinošām personām internetā...

Man ir bijis sekss dažas reizes, bet.. tas nekad nav bijis nekas aizraujošs vai patīkams.
Priekšspēle un pirmā ieiešana ir uzbudinoša, bet pēc dažām sekundēm man tas paliek nepatīkami, ir tāda sajūta it kā vienkārši rīvētos un man sāk surstēt un dažreiz metas auksti drebuļi.
Un tā kā tās ir vienas no pirmajām reizēm un es esmu pārāk kautrīga, lai jautātu, tad es īsti nezinu kā to mainīt..
Jo nu pieņemu, ka viens būtu pamēģināt lubrikantu, bet man kaut kā neticās, ka visi vienmēr nēsā to līdz.. tam visam vajadzētu dabīgi sanākt, vai ne?
01.10.2014 02:37 |
 
Reitings 1804
Reģ: 29.05.2014
Pirmkārt atceries, ka pats iesākums ne visiem ir baudas virsotnes. Var sāpēt un rasties diskomforts - tas ir tikai dabiski. Jā, lubrikants var visu atvieglot. Ir cilvēki, kuri to lieto gadiem esot dzimumattiecībās, tam var būt neskaitāmi iemesli.
01.10.2014 02:42 |
 
Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Ja rīvējas un sūrst, tad noteikti nepieciešams lubrikants. Iespējams nelielais satraukums traucē un pēc tam vairs nevajadzēs, iespējams ķermenis neražo dabīgo pietiekami. Arī zāļu u.c. iemeslu dēļ var gadīties. Katrā ziņā, tas nav nekas apkaunojošs un lubrikants noteikti procesu padarīs DĀĀĀUDZ patīkamāku ;)
01.10.2014 03:04 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu ir pavisam normāli, ja nesen uzsāktās dzimumattiecības nesagādā baudu, bet pat diskomfortu. Nez kāpēc visur populārs ir viedoklis, ka tikai pirmā reize var būt sāpīga. Diemžēl, nepatīkami var būt pat ļoti ilgu laiku. Katram individuāli. Jebkurā gadījumā, pamēģini lubrikantu, bet ieteiktu pārāk nesacerēties, ka būs labāk... Palūdz partneri būt uzmanīgākam, lēnākam un mierīgākam. Iespējams, ja viņš ir par strauju, tev rodas mikrotraumas. Un, ja sex ir bijis ilgs un par biežu, var iedzīvoties arī čūliņās un "medusmēneša cistītā". Tas viss nav nekas traks, vienkārši vajag nedaudz samazināt "apgriezienus", būt uzmanīgākiem, lietot lubrikantu, ieturēt ilgākas pauzes. Ar laiku viss ieies savās sliedēs, tavs ķermenis apradīs un tu varēsi gūt pilnvērtīgu baudu no šī procesa.
01.10.2014 03:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits