Radies tāds iespaids, ka te visas tik cītīgi gatavo nemitīgi...tā tiešām ir? Vai tomēr ik pa laikam grēkojat vai bieži ēdat ārpus mājām?
Un meitenes, ko var pagatavot no patisoniem?
Zinu tikai pildīto versiju ar maltu gaļu. Kā vēl?
Katru dienu negatavoju. Gatavoju kādas 3-4 reizes nedēļā, vairākām dienām. Apmēram 1-2 reizes nedēļā ēdam ārpus mājas.
Radies tāds iespaids, ka te visas tik cītīgi gatavo nemitīgi...tā tiešām ir? Vai tomēr ik pa laikam grēkojat vai bieži ēdat ārpus mājām?
tie kabaču plācenīši izskatās ļoti garšīgi, paldies par ideju, čupakabra! man tieši viens liels kabacis mājās skumst un gaida, kad beidzot tiks apēsts