Vakariņas 17.09.2014.

 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Civ. Vēl pirms pusdienām jāuzbliež vakariņu tēma.:)Ko šodien gatavosiet? Man kaut ko gribas, bet nezinu ko un nezinu pat no kā!
dalamies, dalamies.
17.09.2014 11:01 |
 
Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Radies tāds iespaids, ka te visas tik cītīgi gatavo nemitīgi...tā tiešām ir? Vai tomēr ik pa laikam grēkojat vai bieži ēdat ārpus mājām?


vairs netaisu katru dienu līdzīgi ka jau minēja ja taisu tad vairak pagatavoju lai vel pec darba stundam nav pie plits jastāva.
Arpus majam edam ļoti reti.
Jo man patīk gatavot
17.09.2014 12:34 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Radies tāds iespaids, ka te visas tik cītīgi gatavo nemitīgi...tā tiešām ir? Vai tomēr ik pa laikam grēkojat vai bieži ēdat ārpus mājām?

Es gatavoju tiiiiiiiiiiiik reti,ka pat nemāku nosaukt aptuveno gatavošanas reižu skaitu mēnesī!
Bet nu drusku jāsāk gatavot. Dzīve piespiež :)
17.09.2014 13:11 |
 
10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
 
Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Man nepatīk gatavot, bet cenšos. Lai būtu uz darbu pusdienām ko paņemt. Pēdējā laikā arī cenšos kaut kādas jaunas receptes izmēģināt.
17.09.2014 13:35 |
 
Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
HELP!!! Ašais jautājums- man ir viens šitāds un gribu mazliet asāku savu maltās gaļas-tomātu zupu, cik daudz man tā mežoņa jāliek un kurā brīdī? :D
17.09.2014 13:38 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Radies tāds iespaids, ka te visas tik cītīgi gatavo nemitīgi...tā tiešām ir?
Manā gadījumā - jā!! :D :D
17.09.2014 13:40 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Šovakar būs jēra gaļas mērce ar rīsiem :) Varētu vēl kaut kādus salātiņus piemeistarot :)
17.09.2014 13:42 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Man pēdējā laikā kaut kāds slinkums gatavot uznācis. Atkal jau štukoju, ko tādu uz fikso varētu uztaisīt, lai nav ilgi jāgatavo.. Makaroni bija tikko, tas atkrīt.
Moš jāuztaisa fiksias variants ar ceptu vistu + frī. Lai cepene strādā manā vietā. :)

Bet vispār es arī gatavoju 3-4 reizes nedēļā. Patīk uztaisīt kaut ko vairākām dienām. Tāpēc zupas un sautējumi ir ļoti pateicīgi ēdieni - uztaisa lielo katlu un vairākas dienas ir miers.
17.09.2014 13:42 |
 
Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
man katru dienu pa lielam viens un tas pats - salātlapas, tomāts, olīvas, kaut kāds dārzenis un tad kaut kas no olbaltumvielām (zivis, pupiņas, siers). nu un maize vai rīsmaizītes. garlaicīgi, bet esmu tik slinka..
17.09.2014 13:47 |
 
Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Pēc jūsu atbildēm var secināt, ka tomēr lielākajai daļai patīk gatavot :D bet tas jau laikam pozitīvi :) es tikai tāda...
17.09.2014 13:48 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man pašlaik topā vakaros pēc darba ir svaigi novārītas kukurūzu vālītes...mmmm...


Jā man arī!!! Tikai pēc tam cepeškrāsnī pagrillēju, līdz iegūst vieglu brūnumiņu!!!! "nam, ņam,ņam!!!!

šovakar nezinu ko gatavošu, gribās ko jaunu, nebijušu, bet trūkst ideju...
17.09.2014 13:52 |
 
Reitings 197
Reģ: 29.01.2009
visburvigaka es laikam liktu tieši pirsms ēšanas...Man draudzene taisa burvīgu taizemiešu zupiņu,bet,ja pārējām liekas ass,tad man prasās asāks,tāpēc ļoti smalki sagriežu čilīti un pielieku sev šķīvī atsevišķi...Daudz noteikti nevajadzēs,viņš ir gana nikns...
17.09.2014 13:53 |
 
Reitings 197
Reģ: 29.01.2009
par vakariņu tēmu,man laikam sojas mērcē,ingverā un čilī marinēta kakla karbonāde+sēņu salātiņi (tieši tā paša iemesla dēļ,ka jārealizē pārpalikušās sēnes)
17.09.2014 13:55 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
HELP!!! Ašais jautājums- man ir viens šitāds un gribu mazliet asāku savu maltās gaļas-tomātu zupu, cik daudz man tā mežoņa jāliek un kurā brīdī?
Grūti pateikt, cik ass Tev patīk.. es jau nu droši ieliktu veselu piparu.. bez sēkliņām :) Pašās beigās nekad nepievienoju.. tomēr viņam jādod laiks paasināt ēdienu.. uzreiz iemetot to asumu tik ļoti nejutīsi :)
17.09.2014 13:55 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Man shonedeelj riktiiga gatavošanas nedeelja - izmeegjinaaju garshiigu kartupelju - lasha piiraagu (vairaak kaa sacepums), banaanu-shokolādes mafinus, vakar naktii uzmeistaroju makaronu sacepumu ar vistas fileju, gaileniiteem un brokoljiem, kaa arii aabolu-banaanu ievaariijums. Shodien peec noskanjojuma, bet vispaar plānos shonedeelj ir burkānu-leecu zupinja, aabolu mafini, aabolkuuka, cepumi ar m&m's un veel kaads aabolu ievaariijums/konserveejums.

Naziit, iecheko manaa blogaa, tur ir nereaali labas burkaankuukas/tortes recepte, mmmm (l)
17.09.2014 14:04 |
 
Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Klasiskas karbonādes ar brunajiem riisiem. Ritdienai taadu kaa wanna be kuuku taisīšu vēl ar masvarponi un mellenēm pa virsu.
17.09.2014 14:11 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ņam ņam - tu esi gatavošanas guru! tev jāiet uz pavāriem (ja neesi vēl aizgājusi) :)
17.09.2014 14:14 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Selīna, hehe..nē, nē, tas lai paliek hobijam, brīvbrīdim un domu sakārtošanai. Man nepatīk tas, ka par nagiem var aizmirst, ja ikdienā ar to darbojas. :D
17.09.2014 16:15 |
 
Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Šovakar Spaghetti Carbonara un jau gatavaoju sagatavi rītdienas brokastīm, kartupeļu picai :)
19.09.2014 18:29 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits