Soļanka

 
Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Pirmo reizi gatavošu šo ēdienu. Biju ļoti pārsteigta, ka pārsvarā receptēs viena no galvenajām gaļām ir nieres. Līdz šim iekšējo orgānu ēšana (nieres,aknas, mēle) likās pretīga, bet tad jau izrādās, ka visur kafejnīcās esmu ēdusi soļanku ar nierēm. :D Kādu gaļu jūs liekat iekšā? Varbūt vēl kādi knifiņi? :)
29.08.2014 13:06 |
 
Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Kaut kā gadījies dzirdēt, ka paziņu lokā soļanku vāra no visa (gaļas), kas ir sakrājies ledusskapī, īpaši neiespringstot uz receptēm


Es arī tā daru:D Bet manā izpildījumā visas klasiskās receptes ir ar smagām novirzēm!!!!
10.09.2014 10:10 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Es vienreiz pēc vīra lūguma mājās vārīju - izmantoju cūkgaļu, liellopu, kaut kādas desiņas. Beigās dzirdēju - ir garšīga zupa, bet tā nav soļanka :D
10.09.2014 10:22 |
 
10 gadi
Reitings 4024
Reģ: 02.01.2011
urīna smaku no nierēm var dabūt ārā, tās diennakti mērcējot aukstā ūdenī, ūdeni ik pa laikam nomainot, kā arī vārīt viņas vairākos ūdeņos līdz smaka pazūd. Bet nu godīgi- diennakti ņemties dēļ zupas katla ir bik besīgi :D
10.09.2014 10:30 |
 
Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Biju ļoti pārsteigta, ka pārsvarā receptēs viena no galvenajām gaļām ir nieres.

Tā ir īstā soļanka, garša zupai pavisam cita, ļoti garšīgi, bet gatavoju reti, jo nepatīk tā briesmīgā pēršanās ar nierēm.
10.09.2014 10:53 |
 
Reitings 148
Reģ: 13.08.2014
Nieres bieži liek, bet mājās parasti gaļas un desas atgriezumus - pārpalikumus.
12.01.2015 20:13 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!