Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tieši desmitniekā

 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Еще одним следствием природного женского эгоцентризма или, если хотите, вагиноцентризма является просто фантастическая неблагодарность, которую часто проявляют женщины отнюдь не только в межполовых отношениях. Мне еще раз хотелось бы заострить внимание читателя на том, что эгоцентризм — это не столько осознанная позиция, сколько именно ощущение женщины, основная парадигма ее отношений с окружающим миром. Все и вся будто бы обязаны давать женщине все то, в чем она нуждается, уже на том основании, что она женщина. Увы, но это биологическое ощущение часто находит поддержку и в родительском воспитании современных девочек. Позже, когда девочки превращаются в девушек, уверенность в безусловном праве брать еще больше закрепляется и усиливается в сознании теми знаками внимания и ухаживаниями, которые начинают оказывать мужчины. И в этом контексте, неблагодарность женщины проявляется как безусловная готовность ПОЛУЧАТЬ положительные эмоции, развлечения, любовь, материальные блага, мужское внимание, услуги и т. д., не давая при этом ничего взамен. Женщины зачастую действительно не понимают, что, вообще говоря, никто никому ничего не должен и что получаемое ими, как минимум, заслуживает благодарности.

Удивительно и то, что часто эта неблагодарность проявляется женщинами, обладающими по их собственному мнению высокими культурным уровнем, "приличными", "порядочными" и "воспитанными" женщинами. Но чего стоит это мнение женщины о самой себе: ведь благодарность — часть элементарной человеческой культуры общения и взаимоотношений. Способность испытывать и выражать благодарность — обязательная черта зрелой, нравственной личности.

В одном интернет-обсуждении демографической проблемы и необходимых мер по увеличению рождаемости одна дама заявила: "Конечно, женщины бы с большей охотой рожали, если бы государство давало каждой женщине квартиру и хотя бы 15 тыс. рублей в месяц в качестве зарплаты мамы". И тут дело не только в глупости говорящей, но в глубоком убеждении: государство ей должно. Вернее, женщине должны ВСЕ. А если все должны, то и благодарить нечего.


Вторым аспектом этой неблагодарности является очень избирательная память женщины: женщина очень плохо помнит то, что для нее уже было сделано, но очень хорошо, до мельчайших подробностей она помнит и знает то, что хотела бы получить или то, что ей было обещано, пусть и неявно. С этой женской чертой мужчины очень часто сталкиваются при расставании с женщиной: все сделанное, купленное, подаренное, все те усилия и акты любви и внимания, которые проявлял мужчина по отношению к женщине не только остались без благодарности, но и начисто стерты из женской памяти. А то, что слышит мужчина на прощание — упреки в еще не выполненных обещаниях, в том, что мужчина еще не сделал для нее, не купил, в отказах в тех "ништяках", которые, как уверена женщина, мужчина был ОБЯЗАН ей дать

Маленький совет: если после посещения с вами ресторана женщина не поблагодарила вас за ужин (обед), то сделайте себе "пометочку" относительно этой дамы. Та, что не говорит элементарного "спасибо" за ужин, вряд ли способна вообще испытывать чувство благодарности, по крайней мере, к мужчине. Часто, бессознательные маленькие проявления сущности женщины скажут вам гораздо больше, чем тысячи произнесенных ею слов.

Ko domājat par šo? Manuprāt - precīzi un patiesi.
26.08.2014 23:58 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Cik saprotu, taisnība ir ļoti neērta un ļoti nepatīkama lieta, un krieviski laikam arī švaki saprotam. Tulkot pagaidām ir slinkums, bet kas zina, varbūt iztulkosu arī ...
27.08.2014 19:10 |
 
Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Galveno domu vismaz izstāsti.
27.08.2014 19:11 |
 
Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
nevis nesaprotam, bet vienkārši slinkums tādu palagu lasīt :D pie tam krieviski :D
27.08.2014 19:19 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Vēl rakstura sieviešu sevis aprūpē, vai, sekas, ja jūs, ir vienkārši fantastisks vaginotsentrizma nepateicība, kas bieži parādīt sievietes ne tikai seksuālās attiecības. Es vēlreiz gribētu pievērst uzmanību lasītāja uzmanību uz faktu, ka self-CENTEREDNESS - ir ne tik daudz apzinās amats, cik daudzas sievietes sajūta, pamata paradigma tās attiecībām ar ārpasauli. Visiem un visi, lai gan būtu dot sievieti visu viņa vajadzībām, jau tāpēc, ka viņa ir sieviete. Diemžēl, tā ir bioloģiskā sajūta bieži atrod atbalstu mūsdienu vecāku meiteņu. Vēlāk, kad meitenes pārvēršas sievietēm, uzticība absolūtas tiesības uzņemties vēl vairāk nostiprina un pastiprina prātos šo zīmju uzmanības un uzmanības, kas sāk ir cilvēks. Šajā kontekstā nepateicība sieviešu izpaužas kā beznosacījumu gatavību saņemt pozitīvas emocijas, izklaidi, mīlestību, bagātību, vīriešu uzmanību, pakalpojumu un tā tālāk. G., nedodot neko pretī. Sievietes bieži vien neapzinās, ka, vispārīgi runājot, neviens neko parādā, un ka viņi saņem vismaz pelnījusi pateicību.

Tas ir arī pārsteidzoši, ka bieži vien tas izpaužas ar nepateicību no sievietēm ar savu viedokli par augstu kultūras līmeni, "pienācīgas", "godīgi" un "audzināts" sievietes. Bet ko par šo sievietes uzskata sevi: noderīgi - vienības daļa cilvēku kultūras komunikācijas un attiecības. Spēja sajust un izteikt pateicību - obligātu iezīme nobriedušu morālo personības.

Tiešsaistes diskusijā par demogrāfisko problēmu un nepieciešamajiem pasākumiem, lai palielinātu auglību viena dāma teica: "Protams, sievietes būtu gatavi dzemdēt, ja valdība deva katrai sievietei dzīvokli un vismaz 15 tūkstošus rubļu mēnesī, jo algas mamma.". Un tad tas ir ne tikai runā muļķības, bet dziļo pārliecību, ka valstij vajadzētu. Drīzāk, sievietei vajadzētu ALL. Un, ja jums joprojām ir nepieciešams, tad nekas pateikties.


Otrs aspekts šajā nepateicību ir ļoti selektīva atmiņa sieviešu: sieviete ļoti slikti atcerēties, ka tas jau ir izdarīts, bet ir ļoti labs, līdz sīkumam viņa atceras, ko viņa gribēja, lai saņemtu vai ko viņa bija solīts, pat netieši. Ar šo funkciju vīrieši sievietes bieži saskaras, kad atvadīšanās ar sievieti visi izgatavoti, iepirkti, ziedoja, visi centieni un akti mīlestības un uzmanības, kas parādīja vīrieti ar sievieti, ne tikai zaudēja savas balsis, bet arī pilnīgi izdzēsti no sieviešu atmiņu. Un tad viņš dzird vīrieti ardievas - pārmetumi nav veikti solījumus, ka cilvēks vēl nav darīts, lai viņas, nav iepērk neveiksmēm tajās "nishtyak", kas, kā pārliecināts, sieviete, vīrietis bija pienākums dot viņai

Maz padomu: ja pēc apmeklējot restorānu ar jums sieviete nekad pateicās jums vakariņās (pusdienas), tad do yourself a "pometochku", kas attiecībā uz šo dāmu.Viens, ka nerunā elementāra "paldies" par vakariņām, ir maz ticams, ka pat pateicīgs, vismaz, lai cilvēks. Bieži vien, neliels bezsamaņā izpausme būtība sieviešu jums pateiks daudz vairāk nekā tūkstoš teikto to.
27.08.2014 19:39 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Google tulkotājs ... Domu tikai aptuveni var nojaust. Vai tiešām būs pašam jātulko?
27.08.2014 19:40 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Еще одним следствием природного женского эгоцентризма или, если хотите, вагиноцентризма является просто фантастическая неблагодарность, которую часто проявляют женщины отнюдь не только в межполовых отношениях. Мне еще раз хотелось бы заострить внимание читателя на том, что эгоцентризм — это не столько осознанная позиция, сколько именно ощущение женщины, основная парадигма ее отношений с окружающим миром. Все и вся будто бы обязаны давать женщине все то, в чем она нуждается, уже на том основании, что она женщина.

Vēl viena sievietes egocentrisma vai, ja vēlaties - vaginocentrisma, izpausme ir vienkārši fantastiskā nepateicība, kuru bieži sievietes izrāda nepavisam ne tikai starpdzimumu attiecībās. Man vēlreiz gribētos pievērst lasītāja uzmanību tam, ka egocentrisms - tā ir ne tikdaudz apzināti izvēlēta pozīcija, cik tieši sievietes sajūta, viņas attiecību ar apkārtējo pasauli pamatparadigma. Visam un visiem ir it kā pienākums visu to , kas viņai ir nepieciešams, jau tāpēc vien, ka viņa ir sieviete ...
27.08.2014 19:52 |
 
Reitings 1903
Reģ: 25.04.2010
Vari nepūlēties, kārtējais sieviešnīdēju teksts? Meklē sabiedrotos?
27.08.2014 19:55 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Увы, но это биологическое ощущение часто находит поддержку и в родительском воспитании современных девочек. Позже, когда девочки превращаются в девушек, уверенность в безусловном праве брать еще больше закрепляется и усиливается в сознании теми знаками внимания и ухаживаниями, которые начинают оказывать мужчины. И в этом контексте, неблагодарность женщины проявляется как безусловная готовность ПОЛУЧАТЬ положительные эмоции, развлечения, любовь, материальные блага, мужское внимание, услуги и т. д., не давая при этом ничего взамен. Женщины зачастую действительно не понимают, что, вообще говоря, никто никому ничего не должен и что получаемое ими, как минимум, заслуживает благодарности.

Diemžēl, bet šī bioloģiskā sajūta bieži tiek atbalstīta mūsdienu meiteņu vecāku audzināšanā. Vēlāk, kad meitenes pārvēršas par jaunietēm, pārliecība par bezierunu tiesībām ņemt vēl vairāk nostiprinās un pastiprinās apziņā, pateicoties tām uzmanības un aplidošanas izpausmēm, kuras sāk izrādīt vīrieši. Un šajā kontekstā sievietes nepateicība izpaužas kā neapstrīdama gatavība SAŅEMT pozitīvas emocijas, izklaides, mīlestību, materiālos labumus, vīriešu uzmanību, pakalpojumus, utt., nedodot pie tam pretī neko. Sievietes bieži vien tiešām nesaprot, ka neviens nekam nav parādā un ka tas, ko viņas saņem, kā minimums, ir pelnījis pateicību.
27.08.2014 20:01 |
 
Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Man netīk lasīt,jo tulkojums ir briesmīgs. :D Nu vismaz nebūs man jāstrīdās šovakar. ;)
27.08.2014 20:06 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Tālāk - vēlāk.
27.08.2014 20:08 |
 
Reitings 786
Reģ: 02.03.2014
Еще одним следствием природного женского эгоцентризма или, если хотите, вагиноцентризма является просто фантастическая неблагодарность

Izlasīju pirmo teikumu, tapa skaidrs, par ko palags.
27.08.2014 20:09 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Visam un visiem ir it kā pienākums visu to , kas viņai ir nepieciešams, jau tāpēc vien, ka viņa ir sieviete ...

Visam un visiem ir it kā pienākums dot sievietei visu to , kas viņai ir nepieciešams, jau tāpēc vien, ka viņa ir sieviete ...
27.08.2014 20:10 |
 
Reitings 62
Reģ: 27.08.2014
Esmu sakusi rakstit pati savu blogu par visu kas ir vajadzigs kartigai sievietei(ir ari dazreiz par stipro dzimumu kads rakstins no manas personigas pieredzes).Es busu prieciga ja izteiksi ari savu komentaru vai ari kadu ieteikumu. http://goo.gl/LLdmgf
27.08.2014 20:11 |
 
Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Varbūt es arī esmu nedaudz egoiste,taču kurš liek tiem čaļiem pievērst man uzmanību? Paši vien vainīgi,nabadziņi. :D
27.08.2014 20:11 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Удивительно и то, что часто эта неблагодарность проявляется женщинами, обладающими по их собственному мнению высокими культурным уровнем, "приличными", "порядочными" и "воспитанными" женщинами. Но чего стоит это мнение женщины о самой себе: ведь благодарность — часть элементарной человеческой культуры общения и взаимоотношений. Способность испытывать и выражать благодарность — обязательная черта зрелой, нравственной личности.

Izraisa apbrīnu arī tas, ka bieži šo nepateicību izrāda sievietes, kura sevi uzskata par augsti kulturālām, "pieklājīgām", "godīgām" un "audzinātām" sievietēm, bet ko vērti ir šo sieviešu pašvērtējumi, ja pateicība (spēja būt pateicīgai) ir elementārās saziņas un attiecību kultūras sastāvdaļa. Spēja just un paust pateicību ir obligāta nobriedušas un tikumīgas personības iezīme...
27.08.2014 20:16 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Esmu sakusi rakstit pati savu blogu par visu kas ir vajadzigs kartigai sievietei(ir ari dazreiz par stipro dzimumu kads rakstins no manas personigas pieredzes).Es busu prieciga ja izteiksi ari savu komentaru vai ari kadu ieteikumu. http://goo.gl/LLdmgf

Tas ir man domāts? Ja - man, tad - vēlāk paskatīšos.
27.08.2014 20:17 |
 
Reitings 62
Reģ: 27.08.2014
Esmu sakusi rakstit pati savu blogu par visu kas ir vajadzigs kartigai sievietei(ir ari dazreiz par stipro dzimumu kads rakstins no manas personigas pieredzes).Es busu prieciga ja izteiksi ari savu komentaru vai ari kadu ieteikumu. http://goo.gl/LLdmgf
27.08.2014 20:19 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
В одном интернет-обсуждении демографической проблемы и необходимых мер по увеличению рождаемости одна дама заявила: "Конечно, женщины бы с большей охотой рожали, если бы государство давало каждой женщине квартиру и хотя бы 15 тыс. рублей в месяц в качестве зарплаты мамы". И тут дело не только в глупости говорящей, но в глубоком убеждении: государство ей должно. Вернее, женщине должны ВСЕ. А если все должны, то и благодарить нечего.

Kādā interneta diskusijā par demogrāfiju un nepieciešamajiem pasākumiem dzimstības palielināšanai kāda dāma paziņoja: "Protams, sievietes ar lielāku prieku dzemdētu, ja valsts dotu katrai sievietei dzīvokli un noteiktu naudas summu māmiņalgas mēnesī." Un šeit ir darīšana ne tikai ar runātājas muļķību, bet - ar dziļu pārliecību, ka valsts ir viņai parādā. Pareizāk sakot, sievietei ir parādā VISI, un, ja visi ir parādā, tad arī pateikties ir lieki.
27.08.2014 20:24 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Вторым аспектом этой неблагодарности является очень избирательная память женщины: женщина очень плохо помнит то, что для нее уже было сделано, но очень хорошо, до мельчайших подробностей она помнит и знает то, что хотела бы получить или то, что ей было обещано, пусть и неявно. С этой женской чертой мужчины очень часто сталкиваются при расставании с женщиной: все сделанное, купленное, подаренное, все те усилия и акты любви и внимания, которые проявлял мужчина по отношению к женщине не только остались без благодарности, но и начисто стерты из женской памяти. А то, что слышит мужчина на прощание — упреки в еще не выполненных обещаниях, в том, что мужчина еще не сделал для нее, не купил, в отказах в тех "ништяках", которые, как уверена женщина, мужчина был ОБЯЗАН ей дать

Otrs šīs nepateicības aspekts ir sievietes ārkārtīgi selektīvā atmiņa - sieviete slikti atceras to, kas viņas labā ir darīts, bet ļoti labi, līdz sīkākajām detaļām, - atceras un zina, ko vēlētos saņemt vai to, kas viņai ir ticis apsolīts, kaut arī pat - netieši. Ar šo sieviešu raksturu iezīmi vīrieši ļoti bieži sakaras, kad notiek šķiršanās: viss izdarītais, nopirktais, uzdāvinātais, visas tās mīlestības un uzmanības izpausmes pret sievieti, net tikai ir palikušas bez pateicības, bet arī ir pilnībā izdzēstas no sievietes atmiņas. Tas, ko dzird vīrietis atvadoties, ir pārmetumi par vēl neizpildītajiem solījumiem, par to, ko vīrietis vēl nav paspējis izdarīt priekš viņas, nopirkt viņai, par atteikumiem tajās lietās, kuras pēc sievietes pārliecības vīrietim bija PIENĀKUMS viņai dot.
27.08.2014 20:39 |
 
Reitings 395
Reģ: 20.03.2014
Varbūt es arī esmu nedaudz egoiste,taču kurš liek tiem čaļiem pievērst man uzmanību? Paši vien vainīgi,nabadziņi.

Testosterons. Iepriekšminētais kalpo arī par iemeslu, kāpēc attieksme pret "nabadziņiem" var būt pat vispretīgākā, visaizskarošākā un visnegodīgāka, bet uzmanības pievēršana turpinās, neskatoties ne uz ko.

Vari nepūlēties, kārtējais sieviešnīdēju teksts? Meklē sabiedrotos?

Atbilde uz otro jaut'ajumu = iepriekš uzrakstītā teksta turpinājums. Jūsu pašu labā rakstu, jo pēc 40, kad večiem testosterona izdalīšanās neizbēgami samazinās, ļoti daudzkas dzīvē tiek pārvērtēts saskaņā ar jaunajām sajūtām un pašsajūtu. Un varat turpināt brīnīties, kāpēc tik daudz veču pēc 40 pamet savas laulenes un aiziet pie citām. Viena ir pieradusi visu dzīvi komandēt un spļaut virsū, bet otrai nekā no ta nav bijis. Vai kāds brīnums, ka veči pēc 40 sāk meklēt normālu attieksmi pret sevi?
27.08.2014 20:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits