Goody man jau jāsmejas, draugs viņu sauc par biezzupu, bet es vnk par ķopsi :D recepte radās vienreiz, kad nebija mājās nekā daudz ledusskapī.
Vienai porcijai - kādus 3 tomātus sagriež, kā pašai labāk patīk, var rupjāk, var smalkāk, sagriež pusi paprikas, arī šņik šņak kā grib, tad paņem nelielu sīpolu, sagriež sīpolu riņķīšus, un tad salami desu, bet nu tādu stingrāku, sagriež tādas kā nūjiņas, viss uz savu aci, cik nu domā apēst. Tad uzkarsē pannu, bet pannu vajag vai nu vok, vai nu pannu ar augstām mālām, visas šīs sastāvdaļas liek pannā, pasautē, pacep, ik pa laikam apmaisot. Kad redz, ka salami ir apcepies, tad ņem tomātu mērci, kāda nu katram garšo vislabāk, es ņemu citreiz parasto, citreiz saldskābo, un tad nu apmēram pusburciņu, var arī mazāk, lej uz pannas klāt jau esošajām sastāvam klāt, ļauj mērcei uzkarst, pieber sāli, piparus, es vēl lieku aso papriku, lai ir diezgan ass, manējam garšo asie ēdieni. Un tad nobeigumā sarīvē sieru, nu ar tā uz aci,man parasti sanāk tāda maza sauja, to pārber pāri pannā un izmaisa viscauri, līdz siers izkūst :) un tad lej iekšā bļodiņās un ēd :) tāda ,,biezzupa'' :D