kotletes un karbonaades nav kruti!

 
Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
vakar mans viirietis kko caur pukjeem man meeginaaja aizraadiit par manu gatavoshanu.
jautaaju, ko gribees riit vakarinaas, vins nosauca daudz un dazaadus eedienus, ko es parasti gatavoju un piebilda, tu jau laikam neko citu nemaaki!
paliku vienkaarsi uz pakaljas.. pajautaaju, atver pavaargramataa jebko, ko riitdien veelies, tad bij klusums, ai neko neko, ir labi...

ar ko man vinu paarsteigt?
neēd zivis un salatus, negaqrsho daarzenji
21.07.2014 13:39 |
 
Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
meitenes, tik tak, laiks iet :(
es arii juutos taa, ka labaak ar pannu pa galvu, bet gribu atspeleeties, luudzu iesakiet!
21.07.2014 14:05 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
pele, kas viņam parasti garšo? Lai zinam, ko ieteikt, kurā virzienā domāt.
21.07.2014 14:07 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
pele, ko viņam mamma gatavo? Ja noskaidrotu, kā ēd viņa ģimene.. labāk sapratīsi.. ko viņš vēlas :)
21.07.2014 14:07 |
 
Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Nu bet pagatavojot šedevru tagad Tu viņam neatspēlēsies. :D

Atspēlēsies, ja pagatavosi kaut ko neēdamu. Uztaisi zupu, kurā peld viens vai divi vientuļi sīpoli, piejauc vēl kādu garšvielu klāt vai, piemēram, selerijas, šampinjonus, utt. Beigās pasaki, ka tā ir tādas un tādas valsts izmeklēta recepte, delikatese. Lai ēd.
21.07.2014 14:08 |
 
Reitings 560
Reģ: 29.10.2010
gaļa garšo, bet izlasiet virsrakstu :s
mamma neko iipasu sauteejumu un kko taadu
21.07.2014 14:08 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es domaaju,ka nav jegas neko krutu taisiit-nenoveertees.
Un. Ko tad, ja tu sataisiisi kaut kaadu kruto eedienu un vinsjh tik shkjobiis degunu?
21.07.2014 14:09 |
 
Reitings 3379
Reģ: 29.01.2009
oi oi oi, es jau nu noteikti negatavotu neko un pamatīgi apvainotos. Zinot, ka neesmu nekāds virtuves guru, bet tomēr cenšos gatavot katru dienu siltas vakariņas un vēl pusdienas līdzi uz darbu, tad es pēc šitāda teksta vispār vairs negatavotu. Es bieži gatavoju pēc receptēm, jo pati improvizēt nemāku.
Kaut kad (kad paveiksies nopirkt liellopa fileju) gribu izmēģināt šito:
http://www.draugiem.lv/virtuve/gallery/?pid=235113930
21.07.2014 14:09 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Iemarinē garšvielās gaļu un izcep cepeškrāsnī ar jaunajiem kartupeļiem. Gaļa pēc gaumes - cūkgaļa, liellops, vista.
21.07.2014 14:09 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pele... nu sataisi arī Tu sautējumu :D Varbūt.. viņu neuzrunā Tevis iecienītās garšvielas?
Es jau saprotu, ka visvieglāk ir iespītēties un netaisīt neko.. bet man reāli prieku sagādā skatīties, ar kādu baudu ēd mana 2. pusīte :) Tāpēc.. gatavot viņam pa prātam.. bija arī manās interesēs :D
21.07.2014 14:11 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Pagatavo kabachu lazanju. Garsho ideaali, nav jaaraujas melnaas smiesaas, bet atsaaj iespaidu itkaa tu buutu raavusies kaa traka:D
21.07.2014 14:11 |
 
Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
kā jau minēju-gaļa ar citādām garšvielām, vai panējumi - man patīk kukurūzu pārslu panējums :) Vēl tortillas var uztaisīt- džekiem garšo...! ;)
21.07.2014 14:11 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
čupakabra, kā Tu to gatavo? :)
21.07.2014 14:12 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
http://lapzeme.wordpress.com/2008/06/16/kraukskigais-medus-calis-ganbei/
Šo es visiem iesaku, tāpēc, ka ir baaaigi garšīgi. Vienīgi parastās tomātu mērces vietā es ņemu ķīnas mērci.
21.07.2014 14:16 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
Daina, kā Tu gatavo kurūzu pārslu panējumu? - kā tās kukurūzas dabūt klāt?
vienu reizi tik esmu mēģinājusi - īsti nesanāca :D
21.07.2014 14:16 |
 
Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
http://lapzeme.wordpress.com/2008/06/16/kraukskigais-medus-calis-ganbei/
Šo es visiem iesaku, tāpēc, ka ir baaaigi garšīgi. Vienīgi parastās tomātu mērces vietā es ņemu ķīnas mērci.


Es taisu kaut ko līdzīgu, tikai parastās sojas mērces vietā izmantoju Teriyaki mērci, tai ir maigāka saldskābāka garša.
21.07.2014 14:19 |
 
Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
bai-bai - sagatavo gaļiņu, izklapē, tad kārtīgi apviļā olā, un kurkurūzu pārslas pirms tam vajag kārtīgi sasmalcināt - kad nebija blenderis darīju to ar kartupeņu stampājamo (nezinu kā viņu sauc - tā lieta ar kuru taisam kartupeņu biezputru), tagad ar blenderi neesmu mēģinājusi-nākamreiz mēģināšu ar to :) Nu un tad tajās sablenderētajās kukurūzas pārslās apviļā gaļu no visām pusēm kārtīgi kārtīgi, kad uzlieku uz panas es vēl nedaudz uzberu virsū tukšajās vietiņās :)
21.07.2014 14:21 |
 
Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Lollipop Tad laikam kaut kas līdzīgs mums sanāk, ja jau es arī lieku saldskābo mērci klāt. :) Sagribējās pilnīgi!
21.07.2014 14:21 |
 
Reitings 900
Reģ: 02.03.2014
Uztaisi viņam bruņurupučus :D tāks kā es taisīju... āāā...

sacep malto gaļu ar sīpoliem un burkāniem... tad visu masu satin ar bekona strēmelēm, tad iesprauž cīsiņus kā kājas/rokas, galvu, asti un ieliec cepeškrāsnī uz 20min nu vai atkarībā kāda cepeškrāsns kamēr bekons gatavs :) ir garšīgi, daudz gaļa kā jau vīrieša gabalam vajag un viegli/ātri uztaisīt :)

21.07.2014 14:22 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Cormeum-
Sagrizhu kabaci plaanaas shkjeelees ar mizojamo.
Tad malta galja-iekshaa iemaisu siipolus, kjiplokus, burkaanu, apcepju atseviskji uz pannas. Pieliek 5 ē/k kecupa.
Tad kaarto kaartaas-apakshaa kabacis, galja, siers, kabacis, galja, siers. 40 minuuteem cepenee. Paarliek folliju, uz peedeejaam 10 minuuteem nonjem folliju.
Garsho supergardi.
21.07.2014 14:22 |
 
Reitings 1457
Reģ: 18.03.2009
tātad atslēgas vārdi ir kārtīgi sasmalcināt!! es viņas tikai nedaudz sadrupināju..

Paldies!
21.07.2014 14:23 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits