Kurbiet, tas nav arguments! Es vuiena no sava pc varu sarakstīt visus komentārus bez jeb kādās problēmām.
Excite, Tu izrādi necieņu pret to nācīju un tad nav brīnums, ka saņem to pašu atpakaļ vai redzi tikai slikto. Es esmu pietiekoši daudz ceļojusi un bijusi saskarsme ar krieviem,nu, nav tikai tā, ka viņi ir slikti, kāpēc Jūs gribat sodīt visu pēc pagātnes notikumiem? Man asinīs ir 1/2 krievu asinis un tad poļu un žīdu + lietuviešu un igauņu. Mani ar tagad vajag kaut kā nometāt ar akmeņiem? Es stāvēju Baltijas ceļā kopā ar savu ģimeni un tur stāvēja ne tikai latvieši, lietuvieši un igauņi.
Es necienu cilvēkus, kas domā, ka ir pārāki par citiem. Padomājiet par to. Ar ko gan Jūs esat izcēlušās, ka varat tā nicināt citus? Ar to, ka Jums ir liela mute interenetā?
Katrā tautā ir melnās avis. Un? Otrā pasaules kara laikā manai ģimenei labu izdarīja gan vācu karavīri, gan krievu, tīrā veiksme vai ne?!
Runājiet par konkrētiem cilvēkiem nevis visu lieciet vienā maisā. Daudzi komentētāji internetā vispār ir mazgadīgi un neko nesajēdz vai, tāpēc jācieš visiem?
Runājot, par Zolitūdi, tauta nelaimē bija vienota, neskatījās kurš krievs, kurš ēbrejs vai latvietis. Visi visiem palīdzēja. Tie, kas rakstīja komentārus nebija pieaugušie, bet galveno kārt bērni, kam nav nekādas saprašanas par notiekošo.