Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Cieti pīrādziņi!

 
Sveikas meitenes, varbūt tas izklausīsies dumi , bet katru reizi , kad cepu pirādziņus , kaut kas nav ar viņiem kārtībā- paliek cieti jau cepšanās laika , kas varētu būt par lietu ? Ko daru nepareizi ?
18.03.2013 11:58 | saite
 
No kādas mīklas gatavo pīrādziņus?
18.03.2013 11:59 | saite
 
rauga
18.03.2013 11:59 | saite
 
varbūt pienācīgu neuzraudzēju ?
18.03.2013 11:59 | saite
 
Reklāma
 
Pati gatavoji?
Uzraudzēšanai atvēlēji pietiekamu laiku un apstākļus?
18.03.2013 11:59 | saite
 
Cepšanas temperatūra, režīms varbūt pie vainas.

Bet zinu ja es cepu ,man sanāk mīksti, bet mamma tajā pašā krāsnī ar to pašu mīklu izceps cietus :D
18.03.2013 12:01 | saite
 
Varbūt miltu par daudz mīklai.
Es parastipēc cepšanas apsmērēju ar pienu, tad arī ir mīkstāki pīrāgi.
18.03.2013 12:01 | saite
 
Pati , cepu kādu laiku atpakaļ ,tāpēc neatceros ,cik laika tad atvēlēju , bet siltumā turēju, šodien gribu atkal uzcept , bet negribu , lai atkal ir tā pati kļūda ...
18.03.2013 12:02 | saite
 
piradzinjus var apslacit ar udeni mazliet, bet visticamak mikla vainiga, iesaku paraudzet 30 min un , tad atkal samicit, pec tam vel 30 min paraudzet un raudzet apmeram 25 graadu temperatuuraa :) miiklai vajadzeetu arii pielikt nedaudz ellas :) varbuut milti par daudz :)
18.03.2013 12:02 | saite
 
Neuzrūgusi mīkla. man pašai nesanāk rauga mīklu uztaisīt, jo vnk neuzrūgst, lai gan daru visu, kā mamma mācīja :D Tāpēc pērku kārtaino mīklu Tešla un sanāk ideāli pīrādziņi :)
18.03.2013 12:03 | saite
 
nu galvenais lai miikla palielinas vismaz 2x no apjoma saakotneejaa :)
18.03.2013 12:05 | saite
 
Paldies meitenes...
18.03.2013 12:07 | saite
 
Mani ieteikumi, kā panākt, lai pīrādziņi ir mīksti:
1) Rauga mīklu gatavot no kefīra;
2) kad saveido pīrādziņus, mīkla ir izrullēta, saplacināta, tāpēc izveidotie pīrādziņi minūtes 15-20 jāatstāj siltumā no jauna uzrūgt;
3) Kad pīrādziņi ir izcepušies, tos liek nevis bļodā, bet plēves maisiņā, kamēr vēl karsti, un atdzesē, turot aizsietā plēves maisiņā. Tvaikiem atdziestot nebūs, kur palikt, un tie sasūksies pīrādziņos un pīrādziņi kļūs mīksti!
18.03.2013 13:19 | saite
 
Vispirms domātu par cepšanas režīmu, jo rauga mīklas pīrāgi jācep strauji, diezgan augstā temperatūrā - 200-220 grādos (no augšas un apakšas režīmam bez ventilatora) un krāsnij jābūt iepriekš minūtes 10 uzkarsētai.
18.03.2013 13:35 | saite
 
oi labak nečakarējies nopērc pīrādziņus kaukur veikalā, vai vēl labāk internetveikalā tur būs svaigi. Kaukur redzēju ka fēliks konditoreja ļoti labi pagatavo.
01.07.2013 15:29 | saite
 
Nu tik stulbi reklamēt to konditoreju - to ir jāmāk!
01.07.2013 15:35 | saite
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
vairāk

Video

 

Cosmo sociālajos tīklos

 
vairāk

Aptauja

 
Vai mīļotā vīrieša dēļ Tu pārceltos uz dzīvi citā valstī?
  • Jā!
  • Nē!
vairāk

Lietotāji online (59)

 
DELFI