Mans puisis ir lauva pēc horoskopa.
Nu..Izpalīdzīgs,nekad nenodods tuvākos/draugus.Patīk būt uzmanības centrā.Patīk,kad uzliela,kaut vai apr sīkumu.Nu kā jau lauvai-patīk justies lielam un varenam.
Nepatīk,kad komandē.
Bet kopumā ir ok.Parunāt var par visu,vienmēr man palīdzēs,sniegs padomu,aizstāvēs mani.
Lauvām vislabākā īpašība (nedalot dzimumu) ir tieši tā, ka viņi vienmēr pastāvēs par sevi un sev tuvajiem. un, ja būs labs garīgais un viss cits būs okei, tad arī spēj būt nesavtīgi un dāsni cilvēki.
1.Ļoti lielu uzmanību pievērš ārējam izskatam.
2.Patīk būt uzmanības centrā.
3.Ļoti viegli aizskart, aizvainot.
4.Piemīt ļoooti liels lepnums.
5.Godkārīgs.
6.Ļoti dāsns.
7.Žēlsirdīgs.
8.Patīk grezns dzīvesveids.
Nu galīgi nevar piekrist, ka grib sev lelli blakām, tas jau vairāk no paša cilvēka atkarīgs, manuprāt nekāda sakara ar zodiaka zīmi!
Jeckie ļoti labi noraksturoja.
Pedants - nu TIK ĻOTI piekrītu. ja man vienā vārdā būtu jāraksturo,tad es tik tiešām teiktu KĀRTĪGS. nu tik ļoti kārtīgs, ka es blakus jūtos kā nekārtīga sušķe. Drēbes kārtīgi sagludinātas, nekas nekur nav nomētāts, viss savās vietās.
Par to lelli nepiekrītu,bet nu grib,lai meitenes sevi kopj.Man ir tā,ka grib,lai labi izskatos,kad izejam sabiedrībā,bet mājās viņam patīk,kad staigāju ar smieklīgu copīti un sporta tērpā.