Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko lai dara?:(

 
Reitings 26
Reģ: 01.03.2012
Varbut kada meitene var dot man kadu padomu vai ieteikt ka rikoties talak.Pirms 2 nedelam mani pameta mans draugs un 2 puiku tetis,kopa bijam 3,5 gadus,peksni viena diena vins pazinoja ka vinam apnikusi berni un ka vins negrib vairs attiecibas un grib but viens.Tagad kautvai neesmu nevienu reizi raudajusi jutos loti slikti,tads tuksums un skumjas sirdi.Katru dienu veroju telefonu,vai vins nav kautko rakstijis,bet ne ka,pat ne par berniem neprasa.Nezinu,ka lai dzivoju tagad talak,ka lai sanemos.Domaju,vai vins kadreiz gribes atpakal?Un ja pec laika vins grib atkal veidot visu no jauna ko man darit,piekrist vai ne?
Zinu ka vins nav tads cilveks kadu velos,vins nekad mani nav lolojis un lutinajis,vienmer tikai parmetis.Ari vina gimene nekad mani nav pienemusi.Nezinu ko darit,es nespeju sanemties,katru dienu domaju vai tiesam es pie visa esmu vainiga!
Daudz ko pedeja laika uzinaju,ka vinam patik kontakteties ar citam meitenem u.t.t
Vins ir jaunaks diezgan pa mani,vai tam bija kada nozime!:( :( :(
02.03.2012 00:17 |
 
Reitings 26
Reģ: 01.03.2012
;(
02.03.2012 00:17 |
 
Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
Turies, izklausās pēc bezatbildīga vīrieša, diez vai viņš spēs nodrošināt bērniem normālu nākotni , te viņš aizies, tad izdomās atgriezties.
Saku tev to tāpēc, ka arī mans tētis ir kaut kas tamlīdzīgs - uz saviem bērniem viņam tik tiešām ir vienalga.Nkead nepilda solījumus. Man ar viņu tagad, kad esmu paaugusies, pat uzturēt kontaktus īpaši negribas, tikties, runāt. Reizi gadā iedod mazliet naudas, neuzskatu, ka ar to pietiek.
Kamēr tavi puikas ir mazi , meklē sev citu vīrieti - strādīgu un atbildīgu un aizmirsti par šo ;) ( protams es nezinu cik viņš labs un ko labu ir darījis, spriežot pēc uzrakstītā ) !
02.03.2012 00:25 |
 
Reitings 26
Reģ: 01.03.2012
Zini titanium vins ja ta godigi vienigais ko labu ir izdarijis,smukus un milus puisisu uztaisijis,un tas ari viss.Bet sirdi tapat smagi,jo visus gadus visi man boreja kapec es ar tadu esmu kopa,es tikai aizstaveju vinu un meloju visiem kads vins labs un palidz berniem.Tagad ir ta tuksuma sajuta,ka trauksme vedera,ko teiks citi?Aprunas ka vins mani pametis un ka esmu viena.Pedeja laika jau tas jutas laikam bija vairak ka pieradums,neviss milestiba,jo pat sex mums bija loooti reti,bet es nepametu vinu,jo negribeju palikt vientula mammina.Starpcitu vins ir jaunaks par mani.Nja mans tetis ari tads pats,15 gadus vinu nebiju satikusi,pat mazbernus vins nekad nav redzejis.:(
Domajat vins kadreiz skries pie manis atpakal?
02.03.2012 00:34 |
 
Reitings 26
Reģ: 01.03.2012
A pats sapigakais un aizvainojosakais ir tas ka tagad kops skirsanas vins ne santimu mazajiem nedod un ari nedos,kames,ka vins pateica,lai uztaisu DNS analizes un tad vins palidzes.:(
02.03.2012 00:43 |
 
Reitings 72
Reģ: 25.01.2010
Šausmīgi,kā var būt tāds bezatbildīgs tēvs un vīrs ?!:O

Laikam jau bērnus par ātru uztaisīja un nebija vēl iztrakojies ! Bet padomā pati vai tu tādu ņemtu atpakaļ ,kurš izmaukojies pie citām un pēc uzdzīves atgriežas sievas paspārnē ?
Es tavā vietā nedotu otru iespēju ,vai tiešām tu vēlies ,lai vīrietis visu mūžu tevi ar kājām mīda un uzspļauj ? Ja saki ,ka iepriekš nekad nav lutinājis tikai pārmetis ,tad sorry priekskam tev tādu atvainojos lohu vajag ? Piedzen alimentus un lai tinās !
02.03.2012 00:44 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Lūk, tāpēc es neatbalstu bērniņu dzimšanu oficiāli neapliecinātās attiecībās..

Varu vien novēlēt izturību! Daudz, daudz izturības! Un atceries, ka Tev ir divi mazie, kuriem esi vajadzīga. Ceru, ka arī Tavs (ex) draugs to kādreiz sapratīs
02.03.2012 00:51 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
zini, cik padomju savieniibas laikaa deelj pienjemtajiem stereotipiem sievietes ir sevi pazudinaajushas, lai tika citi neko sliktu par vinjaam neteiktu? kura gadiem ilgi kluseeja,ka viirs vinju sita, bet negaaja prom, lai tik vinju peec tam par to neaprunaatu. tagad vinja ir ratinjkreeslaa deelj vinja. kaada cita sleepa, ka viirs visu naudu nodzer un pusbadaa dziivo, tagad vinja ir vientulja,veca tantinja. viirs nodzeeries paaragri aizgaaja, beerni neliekaas par maati ne zinis, jo nespeej piedot to, ka vinja izveeleejaas sava statusa sabiedriibaa glaabshanu, nevis aiziet no vinja un savu algu teereet eedamajam, nevis viira snabim.
neesi dolaars, visiem neizpatiksi. taapat vienmeer atradiisies kaads, kas tevi aprunaas, kas pateiks par tevi kaut ko sliktu. taada nu ir pasaule. bet ne jau vinjiem ir jaadziivo tava dziive, bet gan tev. vinjiem patiesiibaa no taa nav ne silts ne auksts, vai tu esi skiirusies, preceejusies vai vispaar pustraka baaba, kas dziivo mezjaa ar 15 kakjiem. bet tev gan ir starpiiba, kaa paiet tava dziive. ciet jau tu, nevis vinji.
turklaat muusdienaas skirshaanaas ir normaala paraadiiba. esam ilgi ciiniijushaas par tiesiibaam, un nav jaakaunaas palikt vienai, iislaiciigi vai uz visiem laikiem. sievietei ir tiesiibas aiziet no viiriesha, kas vinju neciena.
parasti tie, kas ar ljaunu smiinu komentees to, ka esi paskiirusies, ir arii tie cilveki, kuriem pashiem dziive ir nesakaartota un kuri ir nelaimiigi.
paskaties no otras puses - pati nebiji speejiiga pamest vinju un varbuut vinjsh tev izdariija pakalpojumu, aiziedams prom? beidzot nepaies diena stresaa, klausoties paarmetumus un buus iespeeja satikt kaadu, kursh tev noveertees.
var jau buut, ka atgrieziisies. bet ne jau deelj miilestiibas, bet deelj taa, ka nav tik viegli atrast kaadu, kam uzseesties uz kakla un dariit ar vinju visu, ko veelaas. bet vai tev to vajag?
veelu veiksmi, izturiibu!
02.03.2012 02:34 |
 
Reitings 26
Reģ: 01.03.2012
Nja.Paldies meitenes.Meginasu kautka tikt pari,varbut meginasu sakartot sevi un paradisu sevi no labakas puses,ka neka nak pavasaris un var sakt puceties.Bet ja vins gribes nakt atpakal pateiksu ne.Ari tagad kad neesam kopa mes izrunajam visu un nolemam palikt draugi,bet pat ka uz draugu vinu nevar palauties,jo vins atkal pieradija to ka nav uzticams cilveks.Situacija bija tada ka lielakais puika tagad slims,vajadzeja zales,es vinam prasiju vai varam satikties un tu delam varetu nopirkt zales,vins ja ja,nekadu runu satiksimies un aiziesim.Es ka mulke aizbraucu uz Rigu,nogaidiju 2h,vins necela,beigas vakara zvanija un atrunajas ka bija lidz 9 darba,nu melo,es neticu nekad tik ilgi darba nav bijis vins.Pat neatvainojas ka ta izdarijis.Nu fui kas tas pa virieti,vins vel gribot lielako puiku pec 3 gadiem pie sevis nemt dzivot,ka tad,vins tak nespes parupeties pa bernu.Nju nezinu kautkads jocigs cilveks.
Es gribu lai vins redz ka man bez vina ies labak un esmu mainijusies gan iekseji,gan areji. :)
04.03.2012 13:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!