Meitene negrib braukt pie manis

 
Reitings 1066
Reģ: 15.06.2016
Sveiki! Gribas uzzināt jūsu viedokli no malas attiecībā uz vienu jautājumu. Kādu laiku atpakaļ iepazinos ar vienu meiteni. Viņa iedeva man savu numuru bet izrādījās, ka dzīvo citā pilsētā (Jūrmalā). Es viņai piezvanīju, piedāvāju satikties. Teicu, lai brauc uz Rīgu. Piebildu, ka segšu viņai transporta izdevumus un pēc satikšanas obligāti pavadīšu līdz vilcienam. Viņa teica, ka viņa ir meitene un viņai nav kaut kur jābrauc – lai es braucu pie viņas. Es padevos un aizbraucu (tagad saprotu, ka nevajadzēja to darīt un ka tā bija liela kļūda). Mēs ar viņu dažas stundiņas pastaigājamies un tā ka sāka kļūt vēls es pajautāju vai varu pie viņas pārnakšņot (jo negribēju pa nakti braukt uz pilsētu). Viņa man atteica. Es aizbraucu atpakaļ uz Rīgu un vairs viņai nekad nezvanīju.

Jautājums:
ko šajā situācijā es izdarīju nepareizi un ko vajadzēja teikt, lai viņa uzreiz piekristu aizbraukt uz Rīgu nevis lai es braucu pie viņas?
14.01.2018 13:33 |
 
Reitings 275
Reģ: 19.02.2013
Vajadzēja izdzēsties no cosmo. Jo viņa te noteikti apgrozās, ir atpazinusi Tevi un jau sen sapratusi, ka tu bez cosmo konsīlija pat degunu izšņaukt nevari.
14.01.2018 13:35 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits