Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sieviešu mīlestība.

 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
http://m.delfi.lv/izklaide/article.php?id=49628555
Ko Jūs domājiet par divu sieviešu mīlestību un vēl precībām?
Vai kādai ir paziņu lokā šāda dāma?
10.01.2018 21:50 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tieši šī sieviete manā paziņu lokā nav, bet pazīstu citu sievieti, kura ir satikusi savu lielo mīlestību-sievieti. Un nu jau precējusies ar viņu, viņas arī nedzīvo Latvijā. Viņas izskatās laimīgas.
Ko es domāju par šādām attiecībām? Neko, katrs mīl to, kuru mīl. Ir liela veiksme atrast savu cilvēku, neatkarīgi no dzimuma, vēl lielāka veiksme, ja izdodas būtu kopā un veidot savu dzīvi kopā. Par to tikai jāpriecājas. :-)
14.01.2018 16:32 |
 
Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Vai tomēr augot homoseksuāļu ģimenē bērna psihe netiek ietekmēta? Un kā paliek ar ģimenes modeli ko bērns redz bērnībā?

Es uzaugu heteroseksuāļu ģimenē un vēl aizvien cenšos tikt pāri tam, kā tika ietekmēta mana psihe, redzot, cik ļoti mani vecāki ienīda viens otru un mēs, bērni, no tā cietām. Psihi ietekmē cilvēciskās attiecības. Vai arī Tu uzskati, ka psihe tiek ietekmēta seksuālā ziņā? Ka bērns pēc tam jūt iekāri pret savu dzimumu, tikai tāpēc, ka vecākiem tā bija? Es nezinu, man personīgi kā sievietei simpatizē vīrieši, jo es to vienkārši tā jūtu, nevis noskatījos no vecākiem. Diez kā tad bērna psihi ietekmētu, ja viņu uzaudzinātu viens vecāks? Viņš būtu aseksuāls, jo vecākam nav partnera?
Kad cilvēki runā par homoseksuāļiem, īpaši, ja viņiem ir bērni, visi vienmēr bāž acīs to ģimenes modeli, bet pašiem heteroseksuāļiem vajadzētu padomāt, kā veidot veselīgu ģimenes modeli. Ar faktu, ka tas ir veidots no sievietes + vīrieša, nepietiek, lai bērns būtu laimīgs.
Runājot, par to, kā "dabā iekārtots" - ka no sievietes + vīrieša var ražot bēbīšus - jāatceras, ka daudzi heteroseksuāļi to nemaz negrib darīt. Un daudzi arī savus bērnus atstāj patversmē, kurus pēc tam adoptē homoseksuāļi.
14.01.2018 13:16 |
 
Reitings 388
Reģ: 19.12.2017
Palasiju jusu diskusiju - es abalstu to, ja homoseksuals paris apprecas un adopte bernus. Smiekligi skita, ka ieliek rakstu ar to, ka kaut kada kerta amerikaniete uzraksta, ka augusi homseksuala gimene, bet neatbalsta sadu variantu - nu smiekligi, nemot vera, ka ta ir arzemniece un vispar cita kultura (objektivitatei vajadzetu iztaujat cilveku, kas ir mums tuvaks un zina sistemu bernu situaciju) un lielakais tapec, ka pati si sieviete pirms tam atbalstijusi homoseksualus, bet pieversas religijai (!!) un tikai tad saka sludinat, ka neatbalsta. Nu tas tak skaidrs, ka stingri ticigie cilveki homoseksualus neatzist, par ko tur brinities, ka tagad vina vainos savas mates par to, ka kada sekta vinu ir ievilkusi taja domasana.
14.01.2018 12:31 |
 
Reitings 388
Reģ: 19.12.2017
*maza
arprats, daudz kludas sanaca, jo neerti rakstit bija
14.01.2018 12:20 |
 
Reitings 388
Reģ: 19.12.2017
*Pret homoseksualiem cilvekiem iebildumu nav.
14.01.2018 12:19 |
 
Reitings 388
Reģ: 19.12.2017
Siem zinamajiem cilvekiem, sportistiem nesekoju, bet sievietes izskatas laimigas - prieks skatitities uz vinam. Pret hoRedzeju Cosmo mala rakstu par Girgensonu un man drizak par to kluva skumji. :D No raksta komentariem:
Vēl viens Latvijai zudis talantīgs sportists, kurš dzimtenē nespēj vai negrib atrast sev sievu - savu bērnu māti. Nožēlojami.

Man tas neskiet nozelojami, bet nu Latvijai to talantu jau vispar nav praktiski (tapat tie hokejisti vairums krievu) un viens no retajiem appreces amerikanieti un drosi vien berniem vispar bus maa nojausma, kas ir LV. Kad parasts latviesu mirstigais apprecas ar arzemieti, tad kaut ka vieglak sagremojas. :D
Vienigais, kas man krit uz nerviem, ir sekosana Porzinga gaitam, uz rakstiem neklikskinu, bet apmeram ir nojausma pec virsrakstiem, ka Porzingis meklejas pec lieliem dibeniem un katru soli dokumente mediji. Preteji tai Niedolai vai Girgensonam, Porzingis skiet sekls ar tam dibenmeitenem.
14.01.2018 12:19 |
 
Reitings 75
Reģ: 08.01.2016
Mani pēc, lai dzīvo, lai precās, bet bērnu tēma homoseksuāļu ģimenē, gan man nešķitīs normāla un pareiza.

...jo?
13.01.2018 02:47 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
bigsister
(1) bērni atceras vairāk, nekā Tu domā. Ja ne apziņā, tad zemapziņā glabājas viss, arī tas, kas noticis vēl esot auglim. Un atceras viņi sajūtas - ja ir mīlestība, tad atceras to, ja ir vardarbība jebkādā formā, tad atceras arī to. Viņi no tā visa mācās, un bērnībā mācās visātrāk un visu, ko dod vecāki - ne tikai patīkamo, bet arī nepatīkamo.
.
(2) sievietes tēvs bija ne tas labākais - tas tā starp citu rakstā pieminēts garāmejot, neko sīkāk nepaskaidrojot, bet pieļauju, ka vismaz emocionālā vardarbība ģimenē bija. Un no tēva puses. Nieku dēļ viņa neteiktu, ka 'viņš nebija tas labākais papucītis'.
.
(3) tēvs ģimeni pameta, kad tai bija trīs gadi - Edipa/Elektras kompleksa vecums, kad vecāku mīlestības paraugs tiešā veidā ietekmē turpmāko komunikāciju ar savu mīļoto. To var labot, protams, kaut vai psihoterapeita kabinetā atstājot milzu summas un laiku. Amerikā ļoti populāri apmeklēt psihoterapiju - nez kāpēc viņa to nedarīja?
.
(4) vēlāk dzīvē šī 'mani maziņu pašas tēvs atzina par nekam nederīgu un pameta' emocionālā un psiholoģiskā trauma tā arī netika līdz galam dziedēta. Jā, abas mātes viņu mīlēja, bet viņai bija rūgtums par to, ka tēvs viņu nemīl. Jo tēvs absolūti nemaz neinteresējās par savu meitiņu. Un citas iespējas, kā šo dziedēt, meitenes māte nemeklēja - pieņemu, ka aiz elementāru psiholoģijas pamatu nezināšanas.
.
(5) bērnības trauma netika dziedēta, sieviete nav tikusi galā ar tās radītajām sekām, nav iemācījusies mīlēt - jā, viņa saka, ka viss tagad kārtība, bla, bla, blaaaaaa. Bet, ja tas viss būtu bijis dziedēts līdz pēdējai kripatai, tad viņa savu rūgtumu neizgrūstu uz geju un lezbiešu kopienu, kura taču nav ne pie kā vainīga, bet ir tik ērti uzgrūst vainu tiem, kuriem lielākā daļa pasaules jau tāpat meklē un atrod visādas utis to kažokā - sieviete savā rakstā neuzgrūstu savu rūgtumu uz lezbiešu kopienu par to, ka tas p*mpis tēvs aiz sava lielā gribuļa izp*** viņas māti, no kā radās viņa, kuru tēvs tā arī nekad nav mīlējis.
12.01.2018 23:33 |
 
Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Man arī tas bērna ienākšanas jautājums tādā ģimenē radītu diskusijas. Protams, no bērnu namiem jātiek vaļā, bet droši neapgalvotu, ka labāk jau lai šādi.
12.01.2018 22:27 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Nu ne viņa vienīgā 30 gadīgā homoseksuāļu meita. Vienmēr un visur būs gan pozitīvi gan negatīvi gadījumi.
Tieši tā, es nesaku, ka mans ieliktais ir vienīgais un pareizais.
Par bērniem no bērnu nama es jau izteicos, un redz, ka arī valstij izdevīgāk, jo nav jāuztur, ir plašāks loks kam tos bērnus atdod. Domāju, ka arī šādā veidā uz to var paskatīties ne tikai pēc profesionāļu atdzītā viedokļa, ka tas ir labi vairākumam un ka vairākumam nekādu skādi nenodara(skāde tāpat ir nodarīta).
nerātnā Domā, ka viņa līdz triju gadu vecumam atcerās, kā bija dzīvot kopā ar tēti?Pieaugot fakts kā tāds var likt justies slikti, bet šeit sievieti intervē par to kā izauga homoseksuāļu ģimenē, nevis, ka triju gadu vecumā palika bez tēva un, ka tieši tas ietekmē viņas domāšanu. To jau Tu pati izsecināji, kam nav pamatojuma. Tad tu gribi teikt, ka viņa ir pret geju laulībām,jo tēvs viņu pameta?
12.01.2018 18:59 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
bigsister
Tavā ieliktajā rakstā sievietei bērnībā netika nodrošināta mīlestība - un nē, ne jau tas, ka viņa auga pie divām mammām, tur ir pie vainas, bet tas, ka viņu trīs gadu vecumā pameta tēvs un vairs nekad nelikās ne zinis. Un tas viņai sāp. Vēl joprojām.
12.01.2018 18:46 |
 
Reitings 1317
Reģ: 30.06.2013
Nu ne viņa vienīgā 30 gadīgā homoseksuāļu meita. Vienmēr un visur būs gan pozitīvi gan negatīvi gadījumi. Par to ir jāspriež profesionāļiem un no citas puses.
Ja aizvien vairāk valstu pieņem likumu par bernu adopciju homosekuāļiem viņu labā, tad acīm redzot nekādu skādi tas nenodara vairākumam. Un nekas nav ar bērniem noticis. Katra valsts tomēr ir gājusi cauri ilgam lēmuma pieņemšanas procesam par un pret. Izsverot plusus un minusus. Un aizvien vairāk valstu pievienojas. Stagnē šajā jautājumā lielākoties tieši postpadomju valstis.
12.01.2018 18:41 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Es ieliku linku ar 31 gadīgas sievietes viedokli nevis bērnu, protams, ka bērns izteiksies pozitīvi, jo tā ir viņa ģimene.
Un par to vai bērns kļūst par homoseksuāli var uzzināt viņam pieaugot(bet ne par to es liku akcentu)
Un jā Tevis nosauktie argumenti par sabiedrības spiedienu tādi arī ir-lielākajai daļai tas nešķitīs normāli, bet jāpiekīt, ka saviem bērniem būtu jāmāca neapsmiet citus, kas ir savādāki. Un jebkurā gadījumā,tas nenoliedz grūtības ar paša bērna domāšanu, par to kā izveidot nākotnē savu ģimeni.
12.01.2018 18:14 |
 
Reitings 1317
Reģ: 30.06.2013
Es varu arī samest linkus uz to, kur berni izsakās pozitīvi uzaugot homoseksuāļu ģimenē. Un par himoseksuali paši nav kļuvuši. Man šķiet, ka psihi bojā nevis pats fakts, bet gan sabiedrības attieksme pret to. Bērns kautrēsies skolā, piemēram. Pieļauju, ka vienaudži par to apsmies, tā arī tā psihe tiek bojāta, bet ne jau dēļ divām mammām. Bet gan dēļ tā, ka sabiedrība tam nav gatava.
12.01.2018 18:01 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Vai tomēr augot homoseksuāļu ģimenē bērna psihe netiek ietekmēta? Un kā paliek ar ģimenes modeli ko bērns redz bērnībā?Ieliktajā linkā var palasīt konkrētās personas pieredzi uzaugot šāda veida ģimenē.
http://jauns.lv/raksts/zinas/56624-lesbiesu-uzaudzinata-sieviete-pauz-savu-viedokli-ka-bernu-ietekme-divas-mammas
Un,ja piemin bērnunamus, tad jā, lai ir kaut šāda ģimene nekā nekāda,jo jebkurā gadījumā bērna psihe būs sabeigta.Bet, kad tiek radīts ar šāda veida opcijām kā izmantot surogātmātes pakalpojumus vai attiecīgi donora spermu un , kur nu vēl pats transeksuālis paliek stāvoklī, kur tu esi mamma, bet izskaties un pozicionē bērnam sevi kā vīrieti. Jūs tiešām pašas gribētu uzaugt šādā ģimenē?
Mani pēc, lai dzīvo, lai precās, bet bērnu tēma homoseksuāļu ģimenē, gan man nešķitīs normāla un pareiza.
Man ir žēl šādu bērnu, jebkuru īstenībā kam nav mīlošas ģimenes ar mammu un tēti.
12.01.2018 17:57 |
 
Reitings 1317
Reģ: 30.06.2013
Man gan šķiet, ka bērnam noteikti būs labāk pie divām mīlošām mammām vai tētiem, nekā bērnu nama konveijerī, kur vispar reti kuram gar bērnu ir daļas.
Ir jāmaina sistēma un jāmotivē cilvēkus nebaidīties adoptēt, ja tāda vēlme ir. Mērķim būtu jābūt tukšām bernu namam, nevis pilnam un normas robežās.
12.01.2018 17:15 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
TheOatMeal, jā, nedaudz pārpratu. Runājot par to, ko redz uz ielas, tur vecākiem, manuprāt, jāmāk paskaidrot situāciju bērnam.
Adopcija Latvijā ir skumīgā stāvoklī, bet šaubos, ka viendzimuma pāri spēs to situāciju uzlabot vērā ņemamā mērā, ja viņiem ļautu adoptēt. Tur drīzāk pašus bērnu namus un sistēmu vajag mainīt.
12.01.2018 17:05 |
 
Reitings 1317
Reģ: 30.06.2013
Bonecutie, tā ir jau pavisam cita tēma. Runa iet par to, ko bērns redz uz ielas, nevis par to, kas viņu audzina.
Bet var adopciju.. ej nu zini.. liela daļa izaug bērnu namā pilīgi sabeigti līdz pēdējam, savu audžu ģimeni tā arī nesagaidot. Atbalstu adopciju viendzimuma pāriem tieši šī iemesla dēļ. Nav mums Latvijā tik aktīvi adoptētāji, lai vismaz viendzimuma pāri adoptē.
12.01.2018 16:34 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
Tam nav nekāda zinātniska pamatojuma. Viss, ko bērns redz, ir mīlestība divu cilvēku starpā

Nu vispār jau diezgan daudz un plaši ir pētīts tas, ka bērnam, pilnvērtīgi attīstoties, ir nepieciešams kontakts gan ar māti, gan tēvu. Var jau, protams, diskutēt par to, ka viendzimumu pārī viena persona būs kā mātes lomā un otra tēva, un tādējādi bērns saņems nepieciešamo, bet nu... nezinu, man tas liekas kaut kā aiz diegiem savilkts.
12.01.2018 16:27 |
 
Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
Autorei ir interesanti palasīt ko citi cilvēki par to domā.
Savu nostāju jau izteicu.
12.01.2018 15:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits