Laba vieta priekš pasēdēšanas? Meitenes, kur jums patīk sēdēt?

 
Reitings 1066
Reģ: 15.06.2016
Sveiki, gribu paplašināt savu randiņu vietu sarakstu. No visām vietām, kur esmu bijis, visvairāk patīk atmosfēra „Vairāk saules” restorānā (tas, kurš atrodas pretī Galerijai) un Skyline barā. Bet gribas kaut ko jaunu. Tāpēc vēršos pie jums, meitenes: kādas vietas jums patīk (ja runa iet par randiņiem)?

Ko jūs vispār domājat par tam vietām, kurus es uzrakstīju augšup: vai ir vērts vest uz turieni meiteni vai tomēr „Vairāk saules” ir pārāk pieticīga vieta priekš randiņiem un uz turieni labāk iet vienkārši pasēdēt ar kādu draugu?

Man tur patīk, ka ir dīvāniņi un var apsēsties meitenei blakus un jau uzreiz pirmajā randiņa laikā sākt it kā netīšām saskarties ar celīšiem. ;-)

Ko jūs domājat par „Double Coffee”? Vai jūsuprāt tā ir pārāk banāla vieta?

Draugs ved meitenes uz tēju mājiņu, bet man liekas, ka ja es vedīšu uz turieni meiteni, viņai uzreiz rādīsies asociācija ar nabagu, jo tur ir ļoti zemas cenas. :-/

Un pēdējais, bet arī svarīgs jautājums: vai jūs zināt omulīgas vietas, kur varētu paēst darbadienas nakts vidū? Es zinu, ka ir Delisnack un Lauvas Nams, bet tajās vietās nav tās intīmas auras... Es, piemērām, uz turieni meiteni nevestu, jo man pašam tur dažreiz ir neērti.

Piemēram, man ir tāda situācija. Aizgāju otrdien vakarā kaut kur patusēt Vecrīgā un tur iepazinos ar kādu sievieti. Un gribu tajā pašā naktī uztaisīt randiņu. Kur man šajā gadījuma viņu vest? Var būt ir viesnīcas, kurās ir 24/7 restorāni vai kas tam līdzīgs?

Būšu pateicīgs par atbildēm. (l)

Vēl man ir tāds, kā lingvistisks jautājums: krievi bieži sāka vārdu „zavedenije”, kad runa iet par kafejnīcu vai restorānu. Bet kā sāka latvieši? Jo latviski tas tulkojams, kā „iestāde”. Vai tā ir pareizi?
13.12.2017 04:58 |
 
10 gadi
Reitings 1839
Reģ: 09.07.2011
Mani personīgi galīgi neuzrunā tādi stīvie fancy randiņi restorānos un bāros, tāpēc dodu priekšroku omulīgām kafejnīcām vai krodziņiem.
13.12.2017 10:48 |
 
Reitings 1265
Reģ: 29.06.2015
kur jums patīk sēdēt?

Dīvānā pie TV:D
13.12.2017 09:33 |
 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Naktī garšīgi var paēst Ēlandē uz Brīvības gatves.
13.12.2017 09:21 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits