Ceru, ka spēsiet man palīdzēt!!!

 
Reitings 755
Reģ: 16.02.2016
Čau! Man ir pienākusi doma mainīties pēc vizuālā izskata un tēla.:-) Lieta tāda, ka es līdz šim esmu tāda ar diez gan lieliem kompleksiem, un tas ir pavisam nopietni. Cik esmu mēginājusi kaut ko darīt saistībā ar savu tēlu, man nekad nekas nav izdevies. Liekas, ka man nekas nepiestāv, esmu neglīta un , ka es nevienam nepatīku utt..:-/
Tāpēc esmu nolēmusi,šeit uzrakstīt un varbūt Jūs spēsiet man palīdzēt, jo kā jau teicu, ka pati esmu mēģinājusi viss kaut ko, un nekas nav sanācis, aii (s)(t)
Es bieži skatos uz savām vienaudzēm un man pārņem gandrīz vai skaudība, ja to var tā nosaukt, jo visas gandrīz pucējās un ģērbjas tik smuki, un viņām piestāv un viņas ir skaistas, bet es nemāku atrast ne to, kas man piestāv neko. Es arī vēlos pucēties, būs skaista un ģērbties smuki, stilīgi, tā lai man piestāvētu.
Varbūt Jūs varat man kaut kā palīdzēt saprast, kāda ir mana ķermeņa forma, dibena forma un sejas forma, kādas krāsas man piestāv utt.. To visu es vēlētos, lai Jūs man varētu palīdzēt.
Dēļ saviem kompleksiem es pat bildes soc. tīklos nelieku, jo jūtos NEKAS- neglīta, pretīga utt....(t)
16.07.2017 21:05 |
 
Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Meitene, zinu, ka tev 15/16 gadi, cik atminos. Kompleksi ir tavā galvā, jau cik reizes kardināli maini savu ārējo tēlu, nekas nav sanācis, atkal esi klāt. Varbūt laiks mainīt savu iekšējo tēlu?
Es uz aci veikalā saprotu, kas ir mans un kas nav, ne es mēru ķermeņa formas, ne tās mēģinu pielīdzināt kādai slavenībai, kur nu vēl dibena forma. :D Kādas vispār ir dibena formas/tipi? :D
Atpakaļ pie tā, ko gribēju teikt. Jau cik reizes biji atradusi, kāda ir tā forma tev, kādas krāsas vai ko, nu tas tā nestrādā. Tu vari uzvilkt zelta, mirguļojošu kleitu pa 500, bet ja nemāki nest viņu, tad izskatīsies tāpat garām. Psihologu neapsver apmeklēt?
16.07.2017 21:12 |
 
Reitings 755
Reģ: 16.02.2016
Pēc interneta aprakstiem, es īsti pat nesaprotu, kurš gadalaika tips es esmu ( lai noteiktu krāsas, kuras man piestāv), jo man ir tā kā nevis no viena apraksta atbilstoši, bet varbūt no vairākiem....
16.07.2017 21:07 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits