Vīrieši 21.gs.

 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Iekopēju no FB vienu postu, kas paķēra ar tā patiesumu.
Да! Поизмельчал ныньче мужик!
Нет у него в голове семейных ценностей, вообще понятие „ семья” у него в голове отсутствует.
Он хочет свободы, чтобы никому не быть обязаным. А семья - это большая отвественность! Если и начинает жить с девушкой – то это просто так, без ответственности. Так же очень удобно – убрано, постирано, сготовлено. И секс регулярный. А как дело доходит – а даавай поженимся... он сразу - нее не готов, рано еще, с работой все плохо, квартиры, машины нет... Отмазка... А если дети? Да Вы что! Это же какая ответсвтенность! Оно мне надо?! Я не готов.
И живет он так с девушкой годами, а все равно ему не спокойно.
Его Эго не дает покоя.
И давай приударять за каждой юбкой. Ну может не за каждой, но если есть случай с кем то перепихнуться – не упустит, а порой и сам ищет этот момент.
Вот соберутся компанией мужиков где-нибудь в баре и давай телочек кадрить. Сидят, обсуждают всех вокруг – сиьки-письки, подходят, знакомятся... Ну а потом уж... того...где-нибудь в туалете удовлетворяют с ней свои потребности. А потом опять же, сидят и хвалаятся своими трофеями: кто где когда и сколько.
А нет чтобы вот во время такого разговора мужик так взял и сказал всем своим друзьям – а вы знаете, не нужны мне эти все, у меня дома такая! Самая лучшая! Я ее выбрал, с ней живу, она достойная женщина. Она и умница и красавица, и любит меня и на все готова ради со меня, и со мной вместе пойдет хоть на край света. Я нашел ту, которая мне дорога.
И видел бы он, этот мужчина, глаза своих друзей! Они бы искренне завидовали и восхищались им, потому что понастоящему оценить женщину, которая рядом может только настоящий мужчина! И смелости набраться и отказаться от других - это вам не хухры-мухры. Именно это - не вестись за каждой юбкой и есть настоящий мужской поступок, а не колличество окученных телочек!
Порой мужик не замечает что имеет, а ищет счастья где-то. Там и сиськи больше и попа круглей и платье красивей и шпильки выше. А своя что... есть и есть. А зачем, для чего... Кто его знает.
09.01.2017 17:35 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Labums no kāzām - atbildības uzņemšanās un apliecinājums otram cilvēkam. Tas ir svarīgs punkts, ja tas nenotiek tad attiecības agrāk vai vēlāk (visbiežāk) sāk grimt. Attiecībām ir jāattīstās, lai tās nenomirtu dabīgā nāvē. Nekas nevar stāvēt uz vietas, ja tā ilgu laiku notiek, tad drīzāk notiek lejupslīde. Otrs ir bērni. Diemžēl nesen sanāca pabūt bērēs, kur cilvēks zaudēja savu pēdējo vecāku. Iedomājos, ja šim cilvēkam nebūtu bērni - tad viss, viņam no ģimenes vairs neviena nav. Tas pa īstam līdz smadzenēm aiziet kad tu to reāli redzi apkārt. Nu un trešais ir lielāka savstarpējā atdeve (tā ne vienmēr notiek, bet tā būtu jābūt), jo vairs neesat viens otram svešinieki.
Man tāda draudzēšanās ir drusku apnikusi :) Man patiktu tā sajūta, ka otrs nav ar kaut kādām psiholoģiskajām problēmām, kuru dēļ baidās kļūt par pieaugušu cilvēku vai uzņemties atbildību. Man liekas 2 šķirtas laulības labāk nekā neviena, jo pirmajā gadījumā manā skatījumā cilvēks nebaidās no dzīves un dzīvo ar atdevi. Kamēr otrs grimst kompleksos, bailēs, brieduma trūkumā.
Nu tā aptuveni. Es gan gribētu piebilst, ka iespējams nedaudz pārspīlēju, bet uz to pusi ir, vismaz es tā domāju. BET... atkal ir daļa cilvēku kuriem ģimenes izveide neinteresē, es to cienu. Ar tādu cilvēku būtu draugos, bet negribētos lai tas izrādītos cilvēks ar kuru esmu kopā kā pāris :D Liekas traki, ja tā kļūst par sabiedrības tendenci!
Par tiem termiņiem...ja pāris tiešām viens otram ir pirmie no padsmitnieku vecuma tad vēl tas ir ok.
Par Blacksmith komentāru - iesaku neprecēt sievieti, kuru jāsauc par slampu, vai tādu kuru jāuztur. Var palīdzēt, var būt kādi periodi (ar bērnu mājās piemēram) vai veselības problēmas, bet pa lielam pieauguša sieviete nav jāuztur. Un kā par brīnumu, reizēm sievietei ir pat vairāk skandošā nekā viņas vīrietim :D tikai gudra sieviete to centīsies neizrādīt :) tā kā šī formula der ne visos gadījumos.. skumīgi gan, ka cilvēkam naudas vērtība ir tik ārprātīgi liela, ka padaloties ar to otrs cilvēks kļūst uzreiz par slampu :\
12.01.2017 11:10 |
 
Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Manuprāt laulība ir ne tikai skaitsts pasākums bet arī visai nezdevīgs līgums par uzturlīdzekļiem un kopīgās mantas dalīšanu. Daudzi vīrieši savās laimīgajās laulībās ir diezgan vientuļi savās problēmās. Manta kopīga, bet problēmas ne. Jāmaksā kredīti, jābaro slampa. Bet, ja beigsies nauda, kredīti kredīti jāmaksā tāpat + uzturlīdzekļi bijušajai + alimenti bērniem(jamaksā arī bez laulības). Bet šī pa svešiem pinpjiem aiz laimes lēkās takā kaučiks. Bez laulības vīrietis paliek pie savas mantas, un uztur sevi un savus bērnus nevis siievas orģijas.
09.01.2017 23:35 |
 
Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Bet es piemēram, domāju, ka skumji ir arī tie stāsti kur beigās apprec, bet nu teiksim pēc vairāk kā 5 gadiem

Nu piedod, atvaino, vai ir kaut kāds neskumīgais obligātais termiņš, kura laikā jāapprecas?(t) Ja cilvēki satiekas ~20 gadu vecumā, joprojām studējoši (vai tikko sākuši), bez savas dzīvesvietas, joprojām nepieauguši - ko, jāprecas pēc iespējas fiksāk, lai viņus neuzskatītu par "skumju stāstu"? Manā izpratnē laulības kļūst par kaut ko ļoti vēlamu tad, ja tiek plānots vai jau gaidīts bērns, vai vismaz kopīgi tiek pirkts īpašums. Citā gadījumā neredzu obligātu vajadzību līdz 30 precēties, katram savi termiņi. Ne jau visas ģībst pēc tā gredzena pirkstā un ne jau visi vīrieši, kuri nesteidzas ar kāzām, ir bezatbildīgi, ko labāku gaidoši sivēni.
09.01.2017 23:08 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
paulalala
Pastasti man, lūdzu, kāds labums no kāzām 21. gs. ir vīrietim un kāds sievietei? :)
Kā Tu domā, par ko liecina fakts, ka izšķiras katrs otrais pāris?
_
Man jau šķiet, ka vīrieši diezgan ātri saprot vai viņam priekšā ir sievas materiāls, draudzenes, vai pavest un pamest. Cita lieta, ka viņi ņemās ar draudzeni un mēģina viņas tarakānus izdzenāt/izdresēt pēc sava prāta, kas nav diez ko lietderīgi. Un jo lielākā vecumā tas notiek, jo bezjēdzīgāks pasākums izvēršas. :) Bet nu katram līdz tai saprašanai ir jānonāk.
09.01.2017 22:34 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
BS - bet ko nozīmē ir kas prec? Tu domā līgavu vai precēto sieviešu diskusiju? Jo ja ir kas prec tad parasti apprec.
09.01.2017 20:48 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Blacksmith - droši cep šo diskusiju augšā, visas tiesības.
09.01.2017 20:36 |
 
Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
paulalala Citreiz varētu papļāpāt par tām kurmām ir, kas prec.
09.01.2017 20:27 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Mana problēma iespējams bija tajā, ka es godīgi veidoju attiecības, biju pieejama, uzticama, paļauties varēja, skandālus centos netaisīt utml. Laikam nebija tā bitch elementa, kas uztur tonusā. Nu un iepriekšējās attiecībās arī vēl sākotnēji biju pāāārāk jauna, bet uz beigām kad jau bija zināms briedums sasniegts, tad bija jau pārāk daudz kopīgu sūdu piedzīvots, lai paliktu kopā vai veidotu ģimeni. Vismaz gadu būtu ātrāk izšķīrusies, būtu jau labāk :D
09.01.2017 20:20 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Elizabete, man par laimi tā nebija problēma. Es arī neuzņemos ne iepriekšējās, ne šajās attiecībās vadošo lomu. Te jau iet runa, ka nejau mans vai tavs bijušais vien ir tādi, bet tā ir milzu kategorija uz kuru ir viegli uzdurties un pat ne vienu reizi vien.
Un parakstos zem katra Mistel vārda.
09.01.2017 20:15 |
 
Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
No savām pēdējām attiecībām guvu mācību nemenedžēt un neuzņemties visu atbildību, citādi otrs tā arī nekad nepieaugs. Jo priekš kam viņam? Viss tāpat ir.
Manuprāt, nav nemaz tik reti tādas situācijas, kad sievietes attiecībās ir uzņēmīgākas, labāk risina problēmas un beigās arī praktiski vienas pašas arī var to visu darīt (nu, ja nebaksta un neprasa, t.i., "nezāģē", kas, protams, ir nāves grēks). Un, ja ikdienā ir tāds lomu sadalījums, tad kas liek domāt, ka vīrietis, kurš līdz tam dzīvojis kā tīnis, pēkšņi pieņems pieauguša cilvēka lēmumu?
09.01.2017 19:59 |
 
Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Nuu, ja sieviete, tādu pāķi izvēlas un cieš, tad pati vainīga. Viņas izvēle. Atliek tikai par tādu izvēli pabrīnīties.

Patīk tas "izvēlas". What? Tu tātad esi tā gudrā, kas ar 100% precizitāti var par fucking KATRU vīrieti pateikt - būs viņš uzticams vai nē, vai vēlēsies ģimeni, vai būs labs atbalsts, vai vienkārši sēdēs uz dīvāna visu laiku, aliņu sūks, bet problēmas visas lai sieviete tad risina? Ja tev ir palaimējies atrast foršu vīrieti, man prieks, bet tas nenozīmē, ka tu esi tā supergudrā, kas pazīst visus vīriešus.
09.01.2017 19:54 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Blacksmith, stulbs komentārs, bet patiess. arī fakts. bet es šoreiz par tiem "kuriem ir ko drāzt" :D
09.01.2017 19:41 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
westworld, tas joks jau ir tajā, ka sieviete sevi kopj daudz, gatavo labi, nezāģē (strīdi gadās reti) utt. un utt., bet tāpat neprec. Ir jau protams, tādas kas nav tādas princeses, bet apskaties apkārt - domāju, ka arī tev būtu kāda paziņa vai draudzene, kura ir tiešām lieliska sieviete un turpina būt "civillaulībā" :D
Es zinu vīrieti, kuram tiešām ir traumatiska ģimenes pieredze un kurš ļoti iespējams, ka tāpēc arī baidījās. Bet kad nesen iepazinu pretējo gadījumu, sapratu, ka grozies kā gribi, arī labajos gadījumos tas pats. Nesen dzirdēju tekstu šādu "Es tiešām nezinu vai man kādreiz sanāks izveidot tādu ģimeni kā maniem vecākiem. Tāpēc man visās attiecībās pavada šaubas". Tas ir precīzs citāts no vīrieša, kurš uzaudzis pilnā, samērā laimīgā ģimenē.
Ģimene nozīmē daudz, bet hipotētiski, teorētiski. Redz, ka kādreiz tur nākotnē viss būs forši, sieva, bērni, laba alga un visu paspēs. Bet gadi iet un nekāda progresa. Labi ja notiek progress algas ziņā.
Es gan nesaprotu lielos krājējus grandiozām kazām. Jo precas cilvēki ar dažādiem ienākumiem, vienkārši jāorganizē viss atbilstoši savai kabatai.
09.01.2017 19:40 |
 
Reitings 190
Reģ: 05.12.2016
Nu, man, piemēram, saprotams šķiet arguments, ja pasaka, ka vispirms sakrās pietiekami naudas un būs skaistas kāzas labāk pēc dažiem gadiem, nevis tikai sarakstīšanās zagsā. Kaut gan arī tā var būt skaista, ja sapucējas un noorganizē kā nākas.
Varētu domāt, ka iemesls vilcināties ir vīriešos - gļēvi, ņem piemēru no vecākiem (ja tiem attiecības nav izdevušās), naudas žēl vai nepietiek.. Bet tikpat labi ir daudz sieviešu un meiteņu, kuras vaino tikai savu dzīvesbiedru, bet tajā pat laikā vairs sevi no malas neredz. Domā, ka ir tik daudz ziedojušas tām attiecībām, bet tai pat laikā nemana, ka varbūt nemaz nav tādas princeses, kādas kādam gribētos apprecēt (vairs sevi nekopj, zāģē, neciena ne sevi, ne otru, viss besī, harmonijas vairs nav). Un vīrietis noteikti ar tādu vēl nesteigsies kaut ko veidot.
Jā, arī pašsaprotamais - mājās ēst taisa, tīra, apmīļo, labi komunicē, bet neredz kā savu īsto. Cer uz kaut ko labāku varbūt. Bet varbūt vienkārši ir tādi vīrieši, kam ģimene tiešām neko nenozīmē - tur ir dažādi iemesli. Par pašiem maz rūpējās bērnībā, vecāki atstāja vecvecākiem audzināt.. Es to izprotu tā - kā var veidot to, ko pats neizprot?
09.01.2017 19:29 |
 
Reitings 1000
Reģ: 06.08.2015
Šis stāsts ir par tiem vīriešimem kuri drāžās un kuriem ir ko drāzt. Ir daudzi citādāki vīrieši, kuriem neviena sieviete nedod.
09.01.2017 19:26 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Bet es piemēram, domāju, ka skumji ir arī tie stāsti kur beigās apprec, bet nu teiksim pēc vairāk kā 5 gadiem, vai pat 10 gadiem, arī nereti dzirdēts.
09.01.2017 19:22 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Nedomāju tomēr, ka visa šī kategorija tik ciniski un bezjūtīgi aprēķina, dr5.
Diez vai tiešām cilvēks gadiem dzīvo ar vienu cilvēku lai nebūtu trijatā jāsēž ar draugiem.
Vislielākais abloms ir kad viņus pamet. Tad tā ir milzu traģēdija un sāk saprast cik ļoti tomēr vēlas būt kopā. Tāda ir mana pieredze. Bet par to dievieti gan es piekrītu. Šāds tēls laikam ir ikvienam no viņiem :)
09.01.2017 19:20 |
 
Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Attiecības šāds cilvēks veido tāpat, jo vienītī garlaicīgi. Jo īpaši jau vēlāk, pēc 25, manuprāt. Jo lielākā daļa draugu jau precējušies, ilglaicīgās attiecībās un/vai ar bērniem jau un tad ir tas spiediens, jo visi aizņemti ar savām attiecībām/ģimenēm, bet pašam nav ko darīt. Jo vecāks, jo vairāk draugiem ir savas ģimenes/attiecības un mazāk laika šim draugam. Tad nu, aiz neko darīt uzsāk attiecības. Patīk? Jā. Iemīlējies? Vismaz kādu brīdi noteikti. Vai šķirties? Ah nē, ko tad darīšu viens pats. Un arī ar draugu otrajām pusītēm izveidojas labs kontakts, bieži laiku pavada kopā. Ko tad pēc tam - vai maz tiksimies? Vai trijatā sēdēsim? Un tad - vai precēt viņu? Nuu..vai tiešām tas ir labākais, kas man būs? Bet kas, ja es satikšu kādu dievieti, bet dēļ tā, ka gredzens pirkstā (un nedod dies vēl sīkais), viņu palaidīšu garām? Nēeē....teikšu, ka neesmu gatavs vienkārši vēl, nekur tak viņa neskries prom no manis..
Nu un vēl visi ar pirkstu rādīs - kā tad tu tā...savā vecumā attiecības pārtrauci, sen jau laiks jums bija precēties. Ko tad tik ilgi velk, ja neprecās?
Nu lūk, kaut kas tāds izveido šādus cilvēkus.
09.01.2017 18:40 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
tā ir mana personīgā škrobe. 6 gadus nodzīvoju ar vīrieti, kurš "nebija gatavs". Pametu viņu, pēc tam gadu skrēja man pakaļ, mēģināja atgūt visos iespējamos veidos. Taču mana mīlestība bija jau izdzisusi gaidot pieauguša vīrieša rīcību. A savādāk viss čotka - pāris augstākās izglītībs, savs bizness un īpašums.
Tagad jaunas attiecības, jūtu, ka atkal varētu būt trāpījies negatavais. Jāatzīmē, ka šis cilvēks man vairāk der un ir viss labāk, bet vairs neesmu ar mieru mest ārā gadus, lai tiktu skaidrībā ir vai nav. Tas iegruzī. Pie tam skatos, ka daudzām draudzenēm iet līdzīgi vai pat sliktāk. Jā, līdz gadiem 25 man bija pašai pofig, bet tagad jau sāku pamazām aizdomāties par pilnvērtīgām ģimenes attiecībām nevis "padzīvošanām".
09.01.2017 18:35 |
 
Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Es arī neesmu par agrajām laulībām. Es esmu pret to, ka 30+ vīriešu kategorija joprojām nedomā par ģimenes izveidošanu, pret to, ka gadiem dzīvo vienkārši kopdzīvi ar savu sievieti, gaidot mistiskus brīnumus, ka atradīs tādu, kas būs perfekta saimniece, perfekta mīļākā, labākais draugs, nereāli cēla skaistule, kurā būs iemīlējies no pirmās līdz pēdējai dienai :D
Par to, ka daudzi veido attiecības vnk tāpat, aiz neko darīt.
09.01.2017 18:26 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits