Svētdien Mežaparkā tiks atklāta āra treniņu sezona

06.03.2015

Strauji atnākušais pavasaris atgādina arī par faktu, ka ir pēdējais laiks, gan lai uzsāktu treniņus sezonas lielākajām sacensībām, gan arī lai vienkārši biežāk dotos ārā izvingrināt ķermeni. Tāpēc jau šo svētdien, 8.martā tiks atklāta āra treniņu sezona Mežaparkā. Treniņa sākums plkst. 12.00. Taču turpmāk treniņi līdz pat 30.aprīlim notiks ceturtdienās, plkst. 18.30.

Uz treniņu aicināts ikviens interesents, taču jo īpaši tās sievietes, kuras 1.maijā ieplānojušas šķērsot starta līniju jau tradicionālajā Sieviešu skrējienā, kurš šogad notiks jau trešo reizi. Sezonas pirmajā treniņā piedalīsies arī Sieviešu skrējiena vēstneses - sabiedrībā atpazīstamas sievietes no dažādām jomām, kas iedvesmo un aicina ikvienu sievieti būt aktīvai un ikdienā atrast laiku fiziskām aktivitātēm.

Uzlabot savas spējas kopā ar profesionāliem treneriem varēs visās trijās Sieviešu skrējiena disciplīnās - skriešanā, iešanā un nūjošanā, kura pēc gada pārtraukuma ir atgriezusies starp Sieviešu skrējiena disciplīnām. Skriešanas treniņi kā ierasts būs Nike Run Club treneru Arņa Ozoliņa un Ineses Nagles pārziņā. Arnis ir viens no Latvijas labākajiem vidējo un garo distanču skrējējiem, savukārt Inese - vairākkārtēja Latvijas čempione barjerskriešanā. Nūjošanas treniņi būs Starptautiskās Nūjošanas federācijas treneres Lindas Andrusas vadībā, bet iešanas treniņi (Slow run, Power walking) notiks sadarbībā ar pieredzējušo fitnesa un Brīvdabas Sporta Kluba treneri Robertu Radičuku. Lai pilnvērtīgi sagatavotos treniņam, pasākuma atbalstītājs –Sportland veiklu tīkls šajā nedēļas nogalē sarūpējis īpašu pārsteigumu visām sievietēm - no 6. līdz 8.martam visa sieviešu prece Sportland veikalos būs nopērkama ar 20% atlaidi.

Treniņi tāpat kā iepriekšējos gadus ir bezmaksas un pēc 30. aprīļa, kad noslēgsies gatavošanās Sieviešu skrējienam, treniņu sezona uzņems apgriezienus un gatavojoties Baltijā lielākajam sporta labdarības pasākumam Nike Riga Run, aktīvā dzīvesveida piekritējiem būs iespēja trenēties kopā jau trīs reizes nedēļā. Pirmdienās plkst. 19:00 Uzvaras parkā, bet jau ierastajā tikšanās vietā Mežaparkā - otrdienās un ceturtdienās plkst. 19:00

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits