Cosmo party ar [Ex] da Bass!

04.11.2010

[Ex] da Bass sevi raksturo kā mērķtiecīgu, ambiciozu, impulsīvu, un ideju pilnu entuziastu. Īsāk sakot - spilgta personība! Par labu dīdžeju viņš kļuvis, pateicoties Latvijā cienījama un pazīstama dīdžeja Trakā Mārtiņa (Mārtiņš Kreilis) atbalstam. [Ex] da Bass sastopams dažādās elektroniskās deju mūzikas stilu ballītēs visā Baltijā. Savas karjeras laikā ir spēlējis uz vienas skatuves kopā ar daudziem zināmiem dīdžejiem. No Latvijas klubu kultūras - ar Mixmāsteru duetu AG un Raitis, leibla Amber Muse dibinātāju dīdžeju Bogdan Taran, jāpiemin arī dīdžeji Electricano, Naitro, NGC-5128, Carrothead, Vitamin, Drozd, Mr.Djinn, Kaspar Kondrat, Andrey Emelyanov, Al Dee, Steve K. No igauņu diskžokejiem viņš spēlējis kopā ar Kolzar, Hirmo, Deejay A.A.V., Meri, Dave Strom, Poroxx, Ruff, Methodik, Finito, Mōls, Kert Klaus, Rooma, Lang & Yep, Ukris vs Noismaster, Cool D, Whirl & Mayer, kā arī ar Lietuvas progressive meistariem Marius Ivanoff un Mindaugelis. [Ex] da Bass sadarbojies arī ar Nīderlandes zvaigznēm - dīdžejiem Technoboy, Pavo un Ruben de Ronde, vāciešiem Westbam, Cosmic Gate, Moguai, Oliver Klitzing, Boris Alexander aka Alex Sword un meiteni Lona, Cari Lekebusch no Zviedrijas, Joe Le Groove no Londonas, kā arī spēlējis ar Krievijas breakbeat zvaigznēm Cosmonaut un Compass Vrubell. Viņam bijusi tā lieliskā iespēja iesildīt arī savu elku - funky / tribal techno dīdžeju and producentu Cave no Norvēģijas.

ex2_640

[Ex] da Bass spēlējis visos Latvijas ievērojamākajos deju klubos. Viņš paviesojies arī Igaunijas naktsklubos - Yes, Metro, Exit, Atlantis un Sunset. Šobrīd viņš kopā ar vīdžejiem Pe Joke un Kosmoss LJ Lightboy un dīdžeju Virus 332, pārstāv ILLEGAL DJ TEAM RIGA. Tā ir viena no visaktīvākajām un visstraujāk progresējušajām dīdžeju apvienībām Latvijā, kurā [Ex] da Bass darbojas kā apvienības vadītājs un menedžeris. Apvienības mērķis ir popularizēt elektronisko deju mūziku un klubu kultūru Latvijā un ārpus tās robežām, parādīt cilvēkiem mūsdienu moderno un pozitīvo dīdžeju.

ex3_430

[Ex] da Bass vislabprātāk spēlē enerģisku un pumpējošu funky / tribal techno ar electro, breaks un trance elementiem. Kopš 2004.gada 1.aprīļa viņš strādā European Hit Radio ierakstu studijā.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!