Cosmo Party ar Diana Moon

05.07.2010
_rxa0268_430_01

2008. gadā Diānas singls itāļu valodā "Io Voglio" guva klausītāju atzinību Itālijas radiostacijā "Radio Icaro". Savukārt jaunākā dziedātājas balāde "Iron Man", kurai tika uzņemts arī videoklips, vairāk kā mēnesi šajā pavasarī atradās Latvijas populārāko dziesmu topā  Radio SWH Top 20, sasniedzot augsto 9. vietu. "Iron Man" dziesmai 29. maijā iznāca vasarīgs Dj Varan veidotais deju remikss, kas ir iekļauts arī speciāli veidotajā "Cosmo Summer Mix" pleilistē. Tā pat kā dziesmas "Iron Man" oriģināls arī remiks ir pieejams www.platforma.lv un dziedātājas oficiālajā mājas lapā www.dianamoon.lv.

"Diāna ir ļoti mērķtiecīga māksliniece ar lielu balss potenciālu, " reiz teica Niks Matvejevs par jauno dziedātāju, savukārt pasaulē populārais dziedātājs un dziesmu autors Rays Hortons atzīst: "Diānas balss ir milzīga bagātība, jo tajā ir noslēpumainība un tik daudz dažādu tembra krāsu, ar kurām viņa var variēt un padarīt skaņdarbu neatkārtojamu."

                                        

Diānas balss ir izkopta mācoties privāti pie dažādu mūzikas stilu pasniedzējiem un arī pasaulē plaši atzītiem mūziķiem. Profesionālai izaugsmei, Diāna vairākkārt ir devusies ārpus Latvijas, un ievērojamus panākumus guvusi gan Itālijā, gan Lielbritānijā. Lielbritānijā dziesmu un deju konkursā "UK Idol 2008" Diāna iekļuva reģionālā finālā.

 

Mēness ir noslēpumaina zvaigzne, bet Diāna, šī noslēpuma simbols uz Zemes. Diāna vienlaikus sevī apvieno gan spēku, gan maigumu un iemieso to savā mūzikā, padarot to par Mēness enerģijas noslēpumu.

_rxa0357_430_01

"Esmu sievišķīgi kaprīza ar augstām prasībām pret sevi. Es  tiecos un alkstu pēc grūti sasniedzamām zvaigznēm, jo zinu, ka tikai ceļš uz tām mani var darīt laimīgu. Tāpēc es ar pārliecību izvēlos labāko un sniedzu labāko klausītājam - savu mūziku."

/Diana Moon/

 
Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Cosmo pārtijā viņa bļāva vnk drausmīgi, ausis gandrīz aizkrita 8-) :-D
06.07.2010 00:55 | saite | Atbildēt
 
 
+0
un como pārtijā es šo dzirdēju kviecam, steigšus gāju ļuļkēt ārā :D
05.07.2010 20:53 | saite | Atbildēt
 
 
Nezināms
+0
jebal pat mums ir Edijs kas kopā Timati un tagad kkāda mēnese,kas kopēs zirgaģīmi Lady gaga :-D :-D :-D :-D
05.07.2010 20:35 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits