Cosmo party ar DJ SAA-T

03.06.2010

DJ Saa-T (Renārs Treijs) ir salīdzinoši jauns dīdžejs Latvijas klubu apritē, 2007. gadā atgriezies no Londonas piepilsētas Guildfordas, kur studēja mūzikas akadēmijā (Academy of Contemporary music). Atgriežoties Latvijā Saa-T izveido projektu ar nosaukumu SUGERFREE, kas ir promotions kompānija, kā arī "SUGERFREE MUSIC" radio šovu, kurš ir dzirdams online katru trešdienu Lielbritānijas NSB Radio (www.nsbradio.co.uk). Jāpiebilst, ka, tieši sākot no 2008. gada, trīs gadus pēc kārtas NSB Radio iegūst titulu "Worlds Best Breakbeat Radio Station" @ BREAKSPOLL, kas ir International breakbeat music awards. 2008. gadā Saa-T gūst uzvaru "UNDERCOVER" aģentūras rīkotājā konkursā "JAUNĀ ZVAIGZNE", kas dod iespēju spēlēt uz vienas skatuves ar pasaules populārākajiem breakbeat dīdžejiem, STANTON WARRIORS pasākumā DANCE SUMMIT. Ik pa laikam arī piedalās dažādos citos konkursos kuros gūst citu zināmu dīdžeju un žūrijas simpātijas, līdz drīz vien Saa-T tiek nosaukts par vienu no zināmākajiem, talantīgākajiem jaunās paaudzes dīdžejiem Latvijā (by www.nightlife.lv & DJ Crash).

promo004_647

Saa-T veidotais SUGERFREE MUSIC radio mixšovs ir guvis lielu atzinību no klausītājiem kas atrodas dažādās pasaules malās (Lielbritānija, Austrālija, USA, Spānija, Itālija) Tiešraidē NSB Radio regulāri klausās vidēji 250~300 cilvēki, kā arī ierakstu arhīvam (http://www.sugerfree.lv) ir liels pieprasījums ar vidēji 100 un vairāk lejupielādēm katrai epizodei un rekordlielu skaitli vairāk kā 2000 reižu lejuplāžu vienam šovam.

Saa-T savos setos mēdz izmantot ļoti daudz dažādus elektroniskās mūzikas apakšžanrus, un tie ir breakbeat, baltimore club, indie-dance, electro house, electronica, uk-garage, dutch house, fidget, drumnbass kā arī dubstep un citi mazākzināmi apakšžanri. Zinot, ka tie nav tik populāri, Saa-T izmanto remixus un editus ar komerciālu novirzi, kurus, daļu no tiem, pats arī editē, tā, lai arī cilvēks mūzikas nezinātājs, var atpazīt sev zināmu un dzirdētu melodiju vai vokālu.

Uzstājies vienā pasākumā kopā ar tādiem pasaulē un Latvijā zināmiem māksliniekiem kā: Stanton Warriors, Dub FX, The Shapeshifters, Danny Rampling, Layo & Bushwacka, Chris Lake, Mark Devlin, DJ Spin Science, Break Da Funk, Quest, Deep Inc., Funk d'Void, Dave Storm, RCola, Gustavo, Aisha, kā arī ar visiem Latvijas vadošajiem dīdžejiem.

Ievērības cienīgi pasākumi un vietas kur Saa-T ir spēlējis: DANCE SUMMIT Spring conference (Stanton Warriors warm-up, Rīgas Kinostudija) Talsu Estrādē (DUB-FX warm-up), Green Place Tukums (Gustavo koncerta warm-up), ESSENTIAL (Rīga), NAUTILUS (Vecrīga), SLOKENBEKA House Music Festival, RIDE IT: SUMMER JAM, Tukuma Pilsētas Svētki (Brīvības Laukumā) un daudzi citi.

Dīdžeja SAA-T jau pieminētā radio šova SUGERFREE MUSIC ierakstus jūs varat noklausīties http://www.sugerfree.lv

club_essential_2_430

SAA-T for COSMOPOLITAN tracklist

Professor Green - I Need You Tonight

LMFAO vs. Afrojack - La La La

Zinc - Wile Out feat. Ms Dynamite

La Roux - Bulletproof (DJ Zinc Remix)

NASA - Gifted (Ark Remix)

The Hump Day Project - Real Hot For Everyone

Surkin - White Knight Two (Laidback Luke Remix)

South Rakkas Crew - Dance Wid We

Calvin Harris - Not Alone (A.Skillz)

Paul Weller - Wake Up The Nation (DJ Zinc Remix)

Taio Cruz - Break Your Heart (Savage Skulls Remix)

Tocadisco feat. Nadia Ali - Better Run (Afrojack Remix)

Krafty Kuts - Empire Of The Sun

Ou est Le Swimming Pool - Dance The Way I Feel (Krafty Kuts Remix)

Rihanna - Rude Boy (TC Remix)

Chase & Status - End Credits

 
Komentāri [1]
 
+0
Paldies par setu ;) šis patiešām veiksmīgi ieskandināja manu piektdienu. 8-)
04.06.2010 17:41 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits