“Nerātnais saraksts” – lieliska dāvana Sieviešu dienā

04.03.2015

Katra sieviete ik pa laikam kaut ko apņemas – dzīvot labāk, sportot biežāk, ēst veselīgāk... Arī izdevniecības “White Book” tikko klajā nākušās grāmatas “Nerātnais sarakts” galvenā varone ir kaut ko apņēmusies – sastādījusi sarakstu ar 10 lietām, kas varētu atsvaidzināt viņas gultas dzīvi.

Uzzinājis par Fēbes apņemšanos, viņas labākais draugs Olivers smīnēdams komentē, ka 10 trakāko eksperimentu sarakstā, visticamāk, ir sekss bez nomazgāšanās vai skūpstīšanās, atverot muti. Tomēr patiesība ir mazliet cita – sieviete tiešām ir apņēmības pilna gada laikā izmēģināt visu, ko pasaule sniedz, tostarp jaunāka vīrieša ievilkšanu gultā, lomu spēles, mīlēšanos ar pilnīgu svešinieku un daudz ko citu. Viens saraksta punkts ir pikantāks par otru un, šķiet, Fēbi sagaida galvu reibinošs piedzīvojums.

Fēbe dienu nepavada smalkā ofisā, perfekti paveicot darbus un vakarā dodoties mājās pie vīra un bērniem. Nē. Jaunajā gadā viņa pamatīgi piedzeras ar draugiem, kas zog viesnīcas galda piederumus. Uz darbu Fēbe iet, taču strādā gaužām maz, un priekšnieks viņai derdzas tikpat ļoti, cik sporta zāle. Turklāt, sieviete joprojām nav tikusi galā ar šķiršanos no drauga Aleksa, kurš viņu pirms gada pameta citas dēļ. No draņķīgās sajūtas nav palīdzējuši atbrīvoties pat psihoterapeites apmeklējumi, tāpēc Fēbe nolemj, ka pārgalvīgais saraksts iekrāsos dzīvi jaunās krāsās.

Džoena Bolouri “Nerātnais saraksts” nav no tām grāmatām, kuras ietekmē lasītājs nonāk pie vērtīgām dzīves atziņām, taču tā lieliski noder enerģijas atjaunošanai pēc smagas darba dienas.

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits