Iznākusi grāmata "Ēst, lai dzīvotu"

28.07.2014

Izdevniecība "White Book" izdevusi grāmatu, kas veselības jomā ir atzīta visā pasaulē. Dr. med. Džoela Fūrmana grāmatu "Ēst, lai dzīvotu", kurā aprakstīta pārsteidzoša programma veselības atgūšanai, slimību uzveikšanai, kā arī ātrai un noturīgai svara zaudēšanai.


Grāmatā "Ēst, lai dzīvotu" atradīsiet liecības par šokējoši lielu svara zaudēšanu un atlabšanu no dzīvībai bīstamām slimībām, uzturmācību, zinātniskus pētījumus, kas pamato Džoela Fūrmana ēšanas plāna principus, receptes, idejas maltītēm un vēl daudz vairāk. Šis vienkāršais ēšanas veids palīdzēs ikvienam zaudēt svaru, atgūt veselību un saglabāt to. 

Džoels Fūrmans ir starptautiski atzīts sertificēts ārsts un uzturzinātnieks, kas specializējies slimību ārstēšanā ar dabiskām metodēm, kā arī vairāku pasaules bestselleru autors. Viņa vēstījums par to, kā dzīvot pilnvērtīgu, no slimībām brīvu dzīvi izpelnījies milzīgu atsaucību un atzinību visā pasaulē. Šī zinātniski pamatotā pieeja veselīgam dzīvesveidam, uzturam un sevis atveseļošanai uzskatāma par revolūciju mūsdienu medicīnā.

"Autors ļoti saprotami pastāsta galvenos principus kā novērtēt ēdienu, un kas mums būtu ieteicamāks, vēlamāks, tomēr kategoriski neko neaizliedz (vismaz es nesaskatīju kategorismu šajā grāmatā, tikai aicinājumu pievērst uzmanību un aizdomāties). Džoels Fūrmans stāsta kādā veidā notiek uzturvielu uzņemšana un runā par mītiem, no kuriem vismaz viens būs dzīvs arī jūsu ikdienā. (..) Grāmatai ir jārosina domāt, un šī grāmata to dara." (Ilze Lipska, ēdiena blogere, Absolutsed.lv)

"Esmu sapratis – lai sasniegtu vēlamo, maniem pacientiem ir nepieciešamas atbilstošas zināšanas par tēmu. Tiklīdz pacients saprot galvenās idejas, tās top par viņa paša idejām. Un tad ir daudz vienkāršāk sākt pārmaiņu ceļu. [..]

Grāmatas pamatprincips – lai sasniegtu vēlamo veselības stāvokli un samazinātu svaru, jāievēro diēta – jāēd pārtika ar augstu uzturvielu saturu un zemu kaloriju daudzumu. Tikai daži cilvēki, ieskaitot terapeitus un dietologus, izprot uzturvielu un kaloriju proporcijas pamatdomu. Koncepcijas sapratne un prasme to lietot attiecībā uz ēdienu, ir darba uzmanības centrā, taču ir jāizlasa visa grāmata, jo īsā kursa tai nav. [..]" Dr. med. Džoels Fūrmans

 
Komentāri [0]
Nav pievienots neviens komentārs. Esi pirmais!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits