Atmiņu nakts

25.07.2016, Feferi

Vēlējos padalīties ar sev vispatīkamākajām garīgajām izjūtām, kādas esmu izjutusi.

Nerakstu bieži, tādēļ ar prieku gaidu vērtējumu.

 

Stāsts par Viņu.

Viņa dzimšanas diena.

 

Vēlētos kaut reizi pati izjust tās emocijas, kādas pārņēma mani brīdī, kad gatavoju Viņam pārsteigumu. Kad visa diena pagāja skrienot, iepērkoties un nemitīgi pie sevis atkārtojot katru sīkumu, ko plānoju, lai katra burvīgā vakara daļa būtu īpaša. Lai neko neaizmirstu. Stress, kaut viss izdotos. Lai ēdiens garšotu lieliski, kaut recepti atradu internetā un gatavoju to pirmo reizi. Risks. Sveču izvietojums, lai to radītā omulīgā gaisma būtu tieši tāda, kā iztēlojos un ne spilgtāka, ne blāvāka. Tāds satraukums, emocijas. Bet ziniet, vispatīkamākās emocijas mani pārņēma skatoties Viņa acīs, kad dāvāju Viņam šo manu piepūli, šo pārdomātu vakaru, šo spēku, pārvarot daudzos stāvus ar milzīgiem iepirkuma maisiem rokās.. Jo Viņam biju gatava dot visu sevi.. Viņa emocijas, viņa izteiksme to visu no manis saņemot, tas pārsteigums. Prātam neaptverama, patīkama sajūta mani pārņēma redzot un galvenais sajūtot to, kā Viņš šo pārsteigumu novērtē. Tieši tas man bija svarīgi. Pieauguša vīrieša dzīvē pirmo reizi saņemot šādu pārsteigumu, viņa emocijas bija patiesas, priekpilnas. Uztraukums un trīsas. Un jā, trīsas vakara noslēgumā lika aizmirst visu dienas saspringumu. Trīcēja arī kājas, kurās kādu laiku Viņš vēl atstāja mežģīņu zeķes, kuru seksīgā maliņa bija paslēpta zem pieklājīgā garuma kleitiņas, Viņam pat nenojaušot, ka zem tās ir vēl kāds seksīgs, pārdomāts nieciņš tieši Viņam. Tikai un vienīgi Viņam. Pēc karstās, smaržīgās vannas vēsā novembra vakarā sekoja romantiska deja sveču gaismā. divatā. Un maģiskie vārdi "es Tevi mīlu" - ... jāā, beidzot arī es sapratu, kādēļ šie vārdi dēvēti par maģiskiem. Šis vakars, šī nakts bija garīgi un fiziski pilnīga. Tas, kā viņš man pieskārās, izģērba mani un iegāja manī... Kaisle, labpatika.

 

Ir pagājis kāds laiks un nekas vairs nav tā, kā šajā maģiskajā naktī. Nekas. Viss ir mainījies un mūsu vairs nav. Palikušas vien atmiņas un mana naivā cerība, ka kādreiz arī man kāds liks justies tāpat, kā es Viņam.. toreiz..

 
Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā
 
+0
Labāk dzīvot nākotnei, atmiņās dzīvo tikai vecāka gadagājuma cilvēki.
08.08.2016 12:46 | saite | Atbildēt
 
 
+0
un tagad māni sevi, ka viņš tajā naktī tevi patiesi mīlēja :D
01.08.2016 06:25 | saite | Atbildēt
 
 
+2
njā. izskatās ka kāds ir nepatīkamā prāta stadijā ! hmmm.. No sākuma lasot, likās ka kādam dzeguzes galvā.. Bet, ja kas, man patika.. Īsi un saprotami. Tikai tās dejas utt. Sveču izkārtojums..
Tas jau liecina, ka Tu kādu par stipru gribi.. ja tā var teikt.. par daudz meitēn! Tagad ilgi būsi sliktā omā! :p Kāds tur vērtējums?? Ja kā lasāmvielai, tad gaužām bēdīgs. Ja kā problēmas aprakstam, un žēlabām.. Ka kaut kas ir zudis.. Tad izprotami.. hmmmmmm#! Otra dēļ tā nedrīkst ;) īpaši no sievietes puses. par daudz, par daudz.. visu atdevi, viena paliki :)
01.08.2016 06:25 | saite | Atbildēt
 
 

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits